Yok okumadım mavişim . Canım biliorum tek böbrekte iş görüyor aynı . Ama işte acebalar içimi rahat ettirmiyor . İyilik olsun dedik benim dr'a götürdük süreç uzadı . Tabi olacak olunca öylede olurduda birazda ona üzülüyorum ...aeben bacım öncede yazdım görmedin galiba benim kv nin tek böbreği yıllar önce alınmış yaklaşık 20yıl alınmış
Kulandığı ilaclara dikkat ettiği sürece bide suya dikkat edecek üşümeyecek sorun olmuyor şimdi durumu nasıl
Canım olan olmuş sıkma canını. Benim küçük oğlum tek böbrekli doğduYok okumadım mavişim . Canım biliorum tek böbrekte iş görüyor aynı . Ama işte acebalar içimi rahat ettirmiyor . İyilik olsun dedik benim dr'a götürdük süreç uzadı . Tabi olacak olunca öylede olurduda birazda ona üzülüyorum ...
Suyu azmı içmesi gerekiyor ?
Tebrikler canımTakımı kutluyorum tebrikler arkadaşlar.....
Demek 1 puan 1 puandır. Ben şu teftiş yürüyüşlerimi bi şeyedeyim o vakit
ödemlere gelmeeee efserrrrrrrrrrrrrrrrrrr
spora devam da canımın içi , tartı da aşağıya insin he miiiiii ?
çıkıyor musunuz yola ?
Listeyi okudun mu ? aile yürüyüşü yapsan bile temposuz yazıver 1 puan 1 puandır:))
Kendini acındırarak mı beni geçecen acabaAslinda bu yüzde hesabına yasta girmeli o çıtır ben dort cocuklu bir abla bak abla dedim teyze degil yane
Abla boşuna bekleme onun işi daha çooook uzun. boşver güzel güzel tatilini yap kilonu ver senGelene kadar ben uctum bile
Gördüm gördüm dalmışsın 1. lerin olduğu sayfaya. Nası gaza geldiysen artıkBen yeni yanlış yerlere daldım
Bizde seni tebrik ediyoruz canimTakımı kutluyorum tebrikler arkadaşlar.....
Ben yeni yanlış yerlere daldım
Bende birazda yag var yeme derimHerkese merhabaaaaa
Sabah arkadaşlarıma kahvaltıya gitmiştim. Anca geldim. Fosur fosur uyumak ne demekecemavi 1 saat yürüyüşümü de yaptım geldimm. Cıssız kahvaltımı da yaptımmmm ohhh canıma değsin Ausencia rakip çok dişli çok çirkef. Sataşmadan durmuyor. Ama bilmiyor ki bunlar beni daha çok gaza getirecek. Çiğ Çiğ yiyecem ikisini de protein niyetine
Geçmişe dalayım bi hemennnn
Olacak oluyor işte İnşaallah sağlığına kavuşur yok canim dr söyler ama suyu içmesi gerekiyor asla ihmal etmeyecekYok okumadım mavişim . Canım biliorum tek böbrekte iş görüyor aynı . Ama işte acebalar içimi rahat ettirmiyor . İyilik olsun dedik benim dr'a götürdük süreç uzadı . Tabi olacak olunca öylede olurduda birazda ona üzülüyorum ...
Suyu azmı içmesi gerekiyor ?
Bdv değil demiBen yeni yanlış yerlere daldım
Ben pro yerken yağına pek takılmıyorum. Daha lezzetli oluyorBizde seni tebrik ediyoruz canim
Bende birazda yag var yeme derim
Olacak oluyor işte İnşaallah sağlığına kavuşur yok canim dr söyler ama suyu içmesi gerekiyor asla ihmal etmeyecek
Bonus her türlü egzersiz dakikası kabul sadece dakikasına bakın başlangıç bitiş
Ah ah sorma..yürüyüşler menü yazmadığım günlere denk gelmiştir sanırım
Evet abla ben herşeyi severim şunu ağzıma sürmem dediğim bi şey Yok dediğin gibi kontrollü yiyorum kendimi kaybetmiyorum
Antepia27 ablamdır konuda ismi geçen Fatma abla
Fatma ablam leslielerine başlamıştır umarım
Sagol canısıTebrikler canım
Gelecek haftanın balkon konuşması pravosuyduDemek 1 puan 1 puandır. Ben şu teftiş yürüyüşlerimi bi şeyedeyim o vakit
Kendini acındırarak mı beni geçecen acaba
Abla boşuna bekleme onun işi daha çooook uzun. boşver güzel güzel tatilini yap kilonu ver sen
Gördüm gördüm dalmışsın 1. lerin olduğu sayfaya. Nası gaza geldiysen artık
TeşekkürlerBizde seni tebrik ediyoruz canim
Bende birazda yag var yeme derim
Olacak oluyor işte İnşaallah sağlığına kavuşur yok canim dr söyler ama suyu içmesi gerekiyor asla ihmal etmeyecek
Ben bdv olmuşum her hafta bir konu açsam ayşecik serisi olurdu bendenBdv değil demi
Kahvaltı(09:30)
1 haşlanmış yumurta+1 tane de sadece beyazı(arkadaş yemedi hemmen gömdüm onu da)
1 yk lor(dereotlu)
1 kk peynir daha
Ara(11:00)
şekersiz kahve
1 yulaf kepekli kurabiye
Öğlen(13:00)
ciğer sote
1 bardak ayran
Akşam(17:00)
semizotu yoğurt
Su: 1,5 lt henüz. Ama 3'e çıkarırım uyuyana kadar
Arada da 1 kupa yeşil çay+ 1 kupa melisa çayım var.
Spor: 1 saat aşırı tempolu yürüyüş. Şimdi de kalkıp 30 days shred yapacam. Bugün 3. gün. Kas ağrılarım azaldı epey. Daha şimdiden totom kalktı. Şaka değil gerçekten bi kalktı biçimlendi hissediyorumAhu060812 Ausencia
Menü güzel diyip sopa sallayan bi seni gördüm hamenü yine güzel yine güzel yine güzel
Fırsatım olmadı bugün. Ama yarın bi deneyecem. simit mi yapayım yoksa dereotlu lotlu bi poğaça mı yapayım kararsızım. Hafta içi okula da götürecem. Doyurucu bişey olsun istiyorummmbugün dışarıdaydım çok yürüdüm. iyi oldu ama yürüyüş çok yordu beni. her yerim ağrıyor. uzun zamandır böyle yürümemiştim.
bugün dukan birası yapayım diyorum. sanırım yapanlar çok beğenmiş. öyle anladım. ben de yapayım.
igdedali tatlım simit yaptın mı?
Insan hayati bu kadar ucuz olmamali..tabi ki dava edin..Dr ihmali birazda hülyam . Dışkapı has.Yıl başında ameliyat için çagırıcaz dediler taşlar için . O dönemde bizde benim dr ma götürdük hacettepeye . Oda bu işin uzmanı diye başka bir dr.Dr 12 bin tl özelde yaparım dedi bizde hastanede yap dedik emekli adam kaynım .sonra hacettepee ameliyat oldu . Aldık taşları dediler . Bir kaç ay sonra taş tekrar ortaya çıktı . Büyük ihtimal aynı taş 1 cm idi 1,5 cm olmuş . Ve böbregin öyle bir yerindeki alma kırma ihtimali yok . Tekrar dışkapıda eski dr gitti . son sneliyatta bile alalım taşı diye ugraştılar ama olmadı . Bu iki ameliyat arasında geçen zamanda böbrek bitmiş % 10 çalışıyordu ..
Malesef alındı böbregin birisi .
Eşim o hacettepedeki dr dava açacak galiba .
sopa sallarım tabi. ne bu böyle hergün güzel hergün güzelMenü güzel diyip sopa sallayan bi seni gördüm ha
ikisi de olabilir. simit yaparsan yanında peynir yersin. tek fark o olur. ben simitin tadını çok merak ediyorum. bugün dışarıdaydım çok yoruldum. o yüzden kaldı yapamadım. yarın yaparsam iyi olur. bakayımFırsatım olmadı bugün. Ama yarın bi deneyecem. simit mi yapayım yoksa dereotlu lotlu bi poğaça mı yapayım kararsızım. Hafta içi okula da götürecem. Doyurucu bişey olsun istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?