Yarın gece cıkıyorum evden dönüşumde perşembe sabah ordan çıkıyorum cuma sabahı evdeyim inşallah rabbim izin verirse en geç 12 ye kadar bildirimde bulunurum eşimle iyice konustum bak bir süpriz olmasın dedim.....yok buraya dönmem lazım dedi iyice işimi garantiye aldım kuzum .....
sen ne zaman yola çıkıp , ne zaman dönüyordun efserim ? balık hafıza ben unuttum yine
Gecmiş olsun daktırım dikkat et kedine....Sabah biraz kırıklığım vardı.aksam üzerinde ateşim yükseldi.
Pek ilac almam ama eşim yok çocuklar var.ilaci içtim.3_4saat disardaydim.aktif spor yapamadim.ilac da uyku yaptı gözlerim kapanıyor.
Yarın gece cıkıyorum evden dönüşumde perşembe sabah ordan çıkıyorum cuma sabahı evdeyim inşallah rabbim izin verirse en geç 12 ye kadar bildirimde bulunurum eşimle iyice konustum bak bir süpriz olmasın dedim.....yok buraya dönmem lazım dedi iyice işimi garantiye aldım kuzum .....
Sabah biraz kırıklığım vardı.aksam üzerinde ateşim yükseldi.
Pek ilac almam ama eşim yok çocuklar var.ilaci içtim.3_4saat disardaydim.aktif spor yapamadim.ilac da uyku yaptı gözlerim kapanıyor.
ßu kasvetli hava dagılsın diye gidiyorum yoksa hiç göze almazdım bunuhadi bakalım , güzel geçer ..değişklik olur ... oralara 2 kilo bırakır da evine dönersin inşalllaaah
geçmiş olsun daktırım ... ne oldu ki acaba ?
Aus Gazla çalışmıyom kız.Harbiden zafer olmuş ahummmmmmmm , helal olsun ...işte senden beklediğim hamleler bunlar
Ha bu arada bir iki mesaj öncesuspushanimcim ile seni morti yaptım ...haberin ola ..dişli kilosuna yakın rakip istedi .... ahudan dişlisini daha üretmediler dedim
Bu hafta zinciri kırmak istiyorum canım ya inşallahAha cok guzel azminiz ve kararliliginizzz
Gecms olsun .insallah toparlarsinizSabah biraz kırıklığım vardı.aksam üzerinde ateşim yükseldi.
Ahanda abla rakibiz .Aus Gazla çalışmıyom kız.dur daha yeni dişlendim süt dişi daha
Bu hafta zinciri kırmak istiyorum canım ya inşallah
Diyecektim ki o mercimekler şişmesin ortim ama yüzmüşsün kalmamıştiř inşallahIyi aksamlar hanimlar
Menum
Sabah
Peynir
Yumurta
Salata
Oglen aksam
3-4 mercimekli kofte
Salata
Fistik az miktarda
Nescafe
Su az oldu
Spor 30 dk yuzme diyeyim fazlada olabilir
Cok azdi bence hic bir sey olmaz yarin guzel bir eksi ile uyanirim ortimDiyecektim ki o mercimekler şişmesin ortim ama yüzmüşsün kalmamıştiř inşallah
ßu kasvetli hava dagılsın diye gidiyorum yoksa hiç göze almazdım bunuAminn inşallah kuzum
Menümü buraya yazamasam havdan karadan bir sekkilde sana ucururum
Aus Gazla çalışmıyom kız.dur daha yeni dişlendim süt dişi daha
Bu hafta zinciri kırmak istiyorum canım ya inşallah
Iyi aksamlar hanimlar
Menum
Sabah
Peynir
Yumurta
Salata
Oglen aksam
3-4 mercimekli kofte
Salata
Fistik az miktarda
Nescafe
Su az oldu
Spor 30 dk yuzme diyeyim fazlada olabilir
Hadi göreyim seni ortim hemşomCok azdi bence hic bir sey olmaz yarin guzel bir eksi ile uyanirim ortim
Fistik cok degildi hatta normal gunlerden daha az yedimtamam canım benim , havadan karadan her yerden açığım ben
gazla çalışacaksın bu hafta
kır zincirlerini yavrum , o özgür ruha zincir yakışır mı hiç
anaaaaam fıstıkları görünce bir tuhaf oldu içim saraycam
az yüzmüşsün , boool bol güneşlendin mi bakayım?
yakala yakala ama yakalarken ben de yanında olayım.. o şimdi 68 olan dek biz ona yetişiriz inşallah, kendime değil ama sana güveniyorumBirde uyumlu menülerim varbu ara diyet serüvene bağladı rayına bıraktım kendiliginden gidiyor yaglar ablam aradı şu kendi evini aş evine ceviren gel 300 kg domatesten salça yapalım senle diyor abla 9 kiloyu verdikten sonra gelecegim dedim ablam niye kız dedi bizimki kafayı yedi der gibi sordu daha kelebekolacam yakalamam lazım diyecektim ki şimdi tırlatı der diye sustum
Olur mu ? birlikte güvenecegiz ben sana sen bana güveneceksin gözünde büyütme hiç 68 neymiş diyecegiz birgünyakala yakala ama yakalarken ben de yanında olayım.. o şimdi 68 olan dek biz ona yetişiriz inşallah, kendime değil ama sana güveniyorum
canım ausa adı yetiyor, miktar önemli değilllFistik cok degildi hatta normal gunlerden daha az yedim
Oglumu oynattim, suya atlayip durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?