Ahanda ben gidiyommmm.Bi sade kahve yapsam cok mu gec oldu?
O zaman yapayim höpürtedeyim.sade kahve her daim içilir canım ya ... afiyet olsun
kehanet adıyla favorilere ekledim, hadi bakalım el mi yaman betül mü25 Ağustos
22 Eylül
20 Ekim
Kızlar size aradığınız 68 tarihleri ... biri @kelebekolacam için , biriEfser bir de Betulina ...
Sabah biraz kırıklığım vardı.aksam üzerinde ateşim yükseldi.
Pek ilac almam ama eşim yok çocuklar var.ilaci içtim.3_4saat disardaydim.aktif spor yapamadim.ilac da uyku yaptı gözlerim kapanıyor.
22 eylül benim mi25 Ağustos
22 Eylül
20 Ekim
Kızlar size aradığınız 68 tarihleri ... biri @kelebekolacam için , biriEfser bir de Betulina ...
Hadi göreyim seni ortim hemşomgittigim yere uyum saglarsam inşallah güzel bir sonuç almak istiyorum gecen haftakı tartı bende ödem yaptı sinirden şiştim bu hafta engeler kalktı çok pis diyet yapasım var
canım ausa adı yetiyor, miktar önemli değilll
Tesekkür ederim sagol kuzumEfser masallah kuzum tebrik ederim.
Takimca hepinizi tebrik ederim.
Ausencia sabah iyi basladim ama gunduz ve aksam karbon almis oldum biraz.
Onu bile zaten eskisi gibi suursuz almiyo
Ve buraya yazacagim icin pismanlik huzursuzluk duydum.
Butun imkanlari zorlayip yuruyus yaptim ins telafisi olsun.
Ahu060812 30 dk tempolu yuruyus hatta at yuruyusude denebilir. Bildigin at gibiydim.
30 dk at yuruyusu
20 dk tempolu yuruyus :))
7 dk da yer egzersizleri :)) valla vaktim yoktu.
Canim hakkaten ilk zamanlar umitsizdim senden ama gayet istikrarli devam ettin yoluna. Enbuyuk etken ne oldu acaba. Hani bir kirilma noktasi vardir yaTesekkür ederim sagol kuzumsırada sizler varsınız hadi sıvayın kolları patlatın bir 1.lik
İnşallah kuzum bende takımımı zora sokmadan dönerimTabi ki uyum saglarsin ortim sana guveniyorum
Kaptanim hep fistik yememizi soyleryalan mi kaptanim
yok benimmm, sen benden bir ay sonra22 eylül benim mi
Efser masallah kuzum tebrik ederim.
Takimca hepinizi tebrik ederim.
Ausencia sabah iyi basladim ama gunduz ve aksam karbon almis oldum biraz.
Onu bile zaten eskisi gibi suursuz almiyo
Ve buraya yazacagim icin pismanlik huzursuzluk duydum.
Butun imkanlari zorlayip yuruyus yaptim ins telafisi olsun.
Ahu060812 30 dk tempolu yuruyus hatta at yuruyusude denebilir. Bildigin at gibiydim.
30 dk at yuruyusu
20 dk tempolu yuruyus :))
7 dk da yer egzersizleri :)) valla vaktim yoktu.
kehanet adıyla favorilere ekledim, hadi bakalım el mi yaman betül müderken bile kendime gülüorum, hiç inandırıcı değilim diye
22 eylül benim mi
Tabi ki uyum saglarsin ortim sana guveniyorum
Kaptanim hep fistik yememizi soyleryalan mi kaptanim
Galiba benim karekterimde biraz birlik olalım anlamı büyük hayatımın her yerin bir olmak hep beraber hareket edelim denilince ben bütün herseyimi koyarım ortaya bu diyet degil her anlamda öyle yeterki benim bu iyi niyetim kullanılmasın eger kullanılırsam işte orda benim burcum özellikleri devreye girer.....Canim hakkaten ilk zamanlar umitsizdim senden ama gayet istikrarli devam ettin yoluna. Enbuyuk etken ne oldu acaba. Hani bir kirilma noktasi vardir ya
Kaptancim ben ne zamana 68i gorurum25 Ağustos
22 Eylül
20 Ekim
68 benim mezüniyetim de olacakcanım sporun güzel olmuş .
eee eskiye göre kıstığın her gün , şu kilolarda sana yarar ... hani eksi gelmese o gün sabit kalır en kötü.
o yüzden biraz kaçtığı vakit ..kaçamağı hemen orda kaçtığı yerde bırakmak önemli .
Hadi göreyim seni
yaaaa bizim bi grubumuz vardı , sen ben biri daha vardı 68 gün grubu .... hani hatırlatayım dedim ..belki hırs yaparsın azıcık
yeees senin
hı hı .. eser miktardave her gün değil ...hele size yaramıyorsa hiç değil
Kahvaltı(09:30)
1 haşlanmış yumurta+1 tane de sadece beyazı(arkadaş yemedi hemmen gömdüm onu da)
1 yk lor(dereotlu)
1 kk peynir daha
Ara(11:00)
şekersiz kahve
1 yulaf kepekli kurabiye
Öğlen(13:00)
ciğer sote
1 bardak ayran
Akşam(17:00)
semizotu yoğurt
Su: 1,5 lt henüz. Ama 3'e çıkarırım uyuyana kadar
Arada da 1 kupa yeşil çay+ 1 kupa melisa çayım var.
Spor: 1 saat aşırı tempolu yürüyüş. Şimdi de kalkıp 30 days shred yapacam. Bugün 3. gün. Kas ağrılarım azaldı epey. Daha şimdiden totom kalktı. Şaka değil gerçekten bi kalktı biçimlendi hissediyorumAhu060812 Ausencia
Seni ucurursam belki aynı ay oluryok benimmm, sen benden bir ay sonra
Galiba benim karekterimde biraz birlik olalım anlamı büyük hayatımın her yerin bir olmak hep beraber hareket edelim denilince ben bütün herseyimi koyarım ortaya bu diyet degil her anlamda öyle yeterki benim bu iyi niyetim kullanılmasın eger kullanılırsam işte orda benim burcum özellikleri devreye girer.....
Burda o birlik olalım duygusunu hissetim içimde ne var ne yok ortaya koydum düştügüm zaman yanlız yagagı kalmıyacagımı beni tutacak olan birlerini var oldugunu bilmek daha çok beni ümitledirdi....
Eskiden olsa en ufak birşeyde kendimi bırakirdım 3 sene önceki gecirdigim agır depresyon bunun en büyük örnegi ama simdi sizleri gördükce tanıtıkca hayyatta bir ben bunları yaşamıyorum daha agır bedeller ödeyenler var ne en ufak bir olayda hayatimı neden alt üst edeyim neden bütün dengemi bozayım hayat herşeyi barındıran bir şey acısı tatlısı depresyonu tatili ramazani bayramı misafiri okulu birsürü bahanelere sıgacak bu kadar şeyi hayatımizdan cıkaramayacagımıza göre biz kendi hayatımızı diyetimizi ona monte edecegiz hep var olacagını kabulenecegiz ya istedigimiz bedene sayip olacagız yada bu kadar baheneye sıgınıp gerisin geri dönecegiz artık şunu ögrendim galiba benim isteklerim ve bu hayattan almak istediklerim var ve almalıyim ćünkü o benim
Cenemi actırırsan makale yazar sizi sıkarım işte tehlikeliyim ona göre :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?