Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Az olmuş tatlım ya ... akşam salata da ekleyebilirdin büyük bir kase ..

hmmmmmm rekabet demek ... dur bakayım .... sana öyle birini vereceğim ki bu hafta ki hedefi en az 1.5 kilo .... ama silkelenmesi lazım ...

Ahu060812 eveeeet eveeeet , kilosu kilona , boyu boyuna :)))

Birde uyumlu menülerim var bu ara diyet serüvene bağladı rayına bıraktım kendiliginden gidiyor yaglar ablam aradı şu kendi evini aş evine ceviren gel 300 kg domatesten salça yapalım senle diyor abla 9 kiloyu verdikten sonra gelecegim dedim ablam niye kız dedi bizimki kafayı yedi der gibi sordu daha kelebekolacam yakalamam lazım diyecektim ki şimdi tırlatı der diye sustum

Takimi da derecesinden dolayi tebrik ediyorum.
Bu hafta artik ara farkla 1.lik bizim olur.
Ben inaniyorum bu hafta atak olacak.

Hadi bakalım ... güzel kilolar gitsin ... artık nasipte kaçıncılık varsa ... biz verelim vermek istediklerimizi de , başkaları daha çok verirse tebrik ederiz

Ekmek yerine kaptaniçem. dikkat ettiysen gün içinde ekmek yemedim hiç. Bi de un vs yok. Sadece yulaf kepeği var. Yine de cıks mı diyorsun ?

canım benim o hafta ki gözlemimdi bu ... sabah 3 , ara 2 .. yerken kilolar geldi ...

Yani değişklik lezzetler ara ara menümüze girsin ama süreklilik olmasın bence.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mutfagimdan-saglikli-beslenme-ve-diyet-tarifler.997014/

o poğaça buradaydı ... vaktin olursa bakarsın canım ...

Agırlık yaptı düştüm işte

Planlardan haberim vaaaaar ay hadi inşallah

Ama liste dışı planlı olsaydı bari hahhaha battık resmen aus

O zaman gazlanamam

Oglum yemegini yerken gozleri kapaniyordu.
Mutfaktan biseyler getirirken bi baktim kafayi masaya koymus uyuyor.
Oy oy oy. Sabaha kadar o sekilde uyusa uyur herhalde.

oyyyyyyyyy kuzum kıyamam , kaç yaşındaydı nisa

Kaptanim bu saatte yemek yemeye alisik degilim tikandim yoksa yiyecektim bi de su ictim.derken iyice sistim. Normelde salatayi cok seviyorum.

Bende kaptaniçem buradayken menümü vereyim bol sınavlı bi gündü komşunun Mevlüt'ü varmış, kv binasında ,orda tabağımı öylece mutfağa bıraktım lakin görümce hepsini yuttu.neyse kv de vardır bişeyler diye geldim burdada bi baktım bizim bebelere vermiş birer oklava gözleme yapıyolar yaw dedim diyettik bişeyleriniz yokmu.baktım orda ot duruyo sirken derler ver ver koyma onu gözlemeye dedm ben onu yumurtalı yapar yerim dedim aldım elinden kv nin.Zafer benim.

Menüm
Sabah
İki lokma peynir (spor altı)
Öğlen
1.5 yumurta
Kabak
Domates
Biber
Peynir
Zeytin
Ara
Bi avuç kuruyemiş
Meyva
Akşam
Ot kavurma
Yoğurt
Su 2 olur en az
Spor 40 dk eliptik
20 dk egzersiz
Birazdan yürüyüş

Harbiden zafer olmuş ahummmmmmmm , helal olsun ...işte senden beklediğim hamleler bunlar

Ha bu arada bir iki mesaj önce suspushanimcim ile seni morti yaptım ...haberin ola ..dişli kilosuna yakın rakip istedi .... ahudan dişlisini daha üretmediler dedim

Aha cok guzel azminiz ve kararliliginizzz

Ausencia kaptanım menüyü istemiş derhal:)

Kahvaltı:
1 tane muz ve yumurtadan unsuz şekersiz pancakr
1 çay kaşığından biraz daha az fıstık ezmesi
1 kk örgü peynir
2 cherry domates
Biraz maydanoz

Ara: 1 türk kahvesi

Öğlen:
Avokado ve somonlu salata

Ara:
Böğürtlenli kefir (ev yapımı şeker vs yok yani içinde)

Akşam:
1 dilim karpuz
1 dilim örgü peynir

Sabah da 1,5 saat yürüdüm. Sonra da eşimle sahilde tempolu 1 saat kadar yürüyüş yaptık. Ahu060812

Sadece bugün biraz suyum az 1 litreyi çok az geçti onu tamamlamaya çalışacağım yatana kadar.

Suyu tamamlarsın canım , senin regl yakın değil değil mi ?
sanki hafif bir tatlı krizi kokusu aldı niçinse burnum ?
meyveler ..den kapılmış olabilirim o hisse ...
güzel menü canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…