evet dün meyve ben ganfed den başka kimse yokduya kizlar,frangi,ceyce,cemre ciktialr diye,takimimiz issiz kaldi yaaaa.hic sevmedim ben bu isi.zaten bende cok giremiyorum artik
Dogacim sen ev bulmadan niye toparlandin.kim size ev buldunuzmu deyip duruyor,aciklamamissin.ev sahibi evdenmi cikartiyor sizi yoksa?demek bu yakinlarda ikimizinde yeni evi olacak insallah.ben cok istiyorum.Allah gönlümüze göre versin
gülüm saat farkı nekadar sizle bizim burda saat 9 a 10 var :44:anladim canim saka yapiyorum..bende ankaranin kizilayina asigim..ama hos ne istanbul,izmitti urfaydi vs.. bir yer gordum...tek gordugum ankara..
umarim cabucak iyilesirim meyvisim..dualarinizi eksik etmeyin benden...cok kotu durumdayim..saatin abucak 8.30 olmasini bekliyorum ki hemen sirketi araya bilim
evet dün meyve ben ganfed den başka kimse yokdu
off azerim ya yavaş yavaş toplanayım dedim malum çalışıyorum bebek var fazlaları yıkayıp koliledim evet ev sahibi başka eve kiraya gitmişti o gelmek istiyor alışamamış yeni eve bi ev var bitişik apt olursa onu satın almak istiyoruz bankaya gidicek eşim bu gün olmassada zaten kira bakıyoruz hayırlısı olsun artık inş bulursun gönlüne göre
ama dun bende ugradim yaa:84::84:evet dün meyve ben ganfed den başka kimse yokdu
gülüm saat farkı nekadar sizle bizim burda saat 9 a 10 var :44:
ama dun bende ugradim yaa:84::84:
doga ablacim sanada gunaydin...altta goruyorum seni ama hala sesini duyamadim..herhalde sayfayi actin is cikti...sayfada acik kaldi
ama biz çıkarken gelmişsin demekki
meyvem ne sokakda kalması kız o nasıl iş öyle tek başına bi genç kız sokakda bırakılırmı
ama biz çıkarken gelmişsin demekki
ayy benim burda yasamadığım sey mi kaldı ablam geldim ev bulamadım misafirhanede resmen eziyet gördüm dr acıdı bana doktor lojmanını verdi sonra yeni mezun bi dr geldi ben kalcam orası benim hakkım dedi evime esyalarımın içe yerlesdi 4 ay birlikte kaldık sonra bana cık evimden dedi benim olan evden attı benibu köhne yerde kapı kapı dolasıp ev aradım gece yarısı bi tane buldum neler cektim neler o gece arkadasta kaldım ertesi gün öğlen esyamı toparlamadan aldım gittim.. ben burda cok sey yasadım cok acı cektim ondan sürekli gitmek istiyorum tüm dualarım cırpınmalarım o yüzden.daha fazla bişi kaldıramam heralde ..
meyvisim ya neler yasamissin..o gunler gitsinde geri gelmesin insallah canim..Allahim bundan sonra gonlune gore bir yeri verir insallah canim..
inş gülüm tefriciyelerim bitti simdi bekliyorum :26:
kac gunde belli olur sonuc meyvisim?
kıyamam ya gelmiş geçmiş olsunayy benim burda yasamadığım sey mi kaldı ablam geldim ev bulamadım misafirhanede resmen eziyet gördüm dr acıdı bana doktor lojmanını verdi sonra yeni mezun bi dr geldi ben kalcam orası benim hakkım dedi evime esyalarımın içe yerlesdi 4 ay birlikte kaldık sonra bana cık evimden dedi benim olan evden attı benibu köhne yerde kapı kapı dolasıp ev aradım gece yarısı bi tane buldum neler cektim neler o gece arkadasta kaldım ertesi gün öğlen esyamı toparlamadan aldım gittim.. ben burda cok sey yasadım cok acı cektim ondan sürekli gitmek istiyorum tüm dualarım cırpınmalarım o yüzden.daha fazla bişi kaldıramam heralde ..
inş gülüm tefriciyelerim bitti simdi bekliyorum :26:
kıyamam ya gelmiş geçmiş olsun
bitirdinmi maşallahgnlüne göre versin rabbim:13:
takımın yeni halini hiç sevmiyorum söylimmm
yok birakilmadi meyvisim...gecen hafta yogundu ya azeri ondan biraz aksadi..yoksa yine sayimi yapar azerimgülüm mesaj sayımlarımız yapılmıyorrrr azeri bıraktımı saymayı işlerim yoğun diyordu.
yok birakilmadi meyvisim...gecen hafta yogundu ya azeri ondan biraz aksadi..yoksa yine sayimi yapar azerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?