minnosum minnosum canım benimmselam sekerlerım bugun arazıde cok yoruldum cok sıcakk vardı zaten gunesın altında tursu gıbın oldum aksam 6 bucukta geldım eve yemek su bu ancak yenı oturabıldım kanepeye elıme aldım laptopu sımdıde rapor yazıyorummAyy artık cok yoruldum yaa su raporlardan ekstra para alıyorum dıye gıdıyordum ama b ara ıslerde yogun oldugu ıcın kafayı yemek uzereyım hııcc para derdınde degılım yanı okadar ama sımdı bas agrısı ıcın ılac ıctımm az bıraz daha kendımı tutup uyumayıp su raporları bıtırmem lazım 3tane rapo kızlar Ama olsun 300 mıılyon alıcam bunlardan neyse ben bıraz yazayım gelırım yanınıza ballarım
Evet hemşomCanım gerçekten Ankara çok güzel bir şehir,benim de yaşamımın bütününü geçirmek istediğim tek şehir.Senin özel bir sebebin de var tabi.Allah herşeyi gönlüne göre versin,en hayırlısı olsun inşallah.
Bence herkes toplu bombardımana hazırlanıyor kaptanım
Selam canım,Allah kolaylık versin.
Canlarım karpuz diyeti keyifli gidiyor,bugünkü menüm:
2011-06-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Karpuz 150 gr 39
[2] Beyaz Peynir (yağsız) 50 GRAM 50
[3] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
ARA ÖĞÜN-1:
[4] Galeta (kepekli) 2 adet 40
[5] cafe crown fındık 3ü 1 arada 1 adet 74.6
ÖĞLE YEMEĞİ:
[6] Karpuz 150 gr 39
[7]Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[8]Beyaz Peynir (yağsız) 50 GRAM 50
ARA ÖĞÜN-2:
[9] Nektarin 3 ADET 199.5
AKŞAM YEMEĞİ:
[10] knorr hazır çorba- analı kızlı 1 porsiyon 75.5
[11] Karpuz 150 gr 39
Toplam : 762.6 kal.
Şimdi de kiraz sapı,mate,yeşil çay karıştırıp kaynattım onu içiyorum,bakalım tartı bu hafta ne diyecek
Evet canım,haklısın.Oldukça doyurucu olsa da kalorisi düşük.Benin sanki 2 haftadır biraz az gidiyor gibi geldi.15.5 kilo oldu toplamda,1 temmuza kadar 20 ye tamamlayım diyorum,insan verdikçe sabırsızlanıyor.Bunu biraz yapıyım da,sonra senin diyeti inceliycem.İnşallah sevdiklerinin hepsini ve seni mutlu edecek yolları çizecek Allah sana,ümitli ol canım...ayy ayy hemsomda ankara istiyormusss...
evet tatlım ben özel sebepten ank istiyorum aslında ank hiç sevmiyorum deniz benim için cok önemli deniz görmeden mutlu olamıyorum alıskanlık işte ankarayada alısırım.
menün cok az bence bu diyeti 5 günden uzun sürdürme derim sağlığın bozulur allah korusun..
selam kızlar yaaaa bu ne böle yaaa çok yoğun bir tempom var ben bile bu hıza yetişemiorum artıkhoşafım çıktı işten geldikten sora uyuyup kalmışım daha yeni uyandım bir de baktım gün bitmiş yaaaa
bugün bende cok yogun bir tempodayim,sabahtan beri.uzanmak istiyorum,kitap okuyarak uyumak istiyorum:95:
azerim ben yaz aylarında her gün böleyim ama cnm yaaa işten gelince düşecek yer zor arıorum öle çok yotuluorum ki
ya kizlar,frangi,ceyce,cemre ciktialr diye,takimimiz issiz kaldi yaaaa.hic sevmedim ben bu isi.zaten bende cok giremiyorum artik
minnosum minnosum canım benimm
calıs calıs nereye kadar artık bizde 657 sayılırız bu kavrama alıs sekercimm
ayy canımcım hiç sevmedim senin bu yoğun halini
ayy ayy hemsomda ankara istiyormusss...
evet tatlım ben özel sebepten ank istiyorum aslında ank hiç sevmiyorum deniz benim için cok önemli deniz görmeden mutlu olamıyorum alıskanlık işte ankarayada alısırım.
menün cok az bence bu diyeti 5 günden uzun sürdürme derim sağlığın bozulur allah korusun..
arkadaşlar 1.60 boyunda 97 kiloyum çok acil zayıflamam lazım...6-7 ay sonra nişanlanıcam.her yıl düzenli kilo alıyorum. dikkat ediyorum, zayıflıyorum tekrar geri alıyorum .artık bu duruma gerçek anlamda dur demenin vakti geldi.sanırım yeni yöntemlere ihtiyacım var sizden gelicek yararlı bilgilerle bu kilolardan kurtulurum inşallah....grup çağrılarınızı bekliyorum
gülüm iiles ama cabucakkgunaydin kizlar....bugun sabahciyim..oglen kardesimin ogretmenleri gelecek eve misafirlige.
guya kaynasmak adina, ama daha cok eve kaldi yere ortami kontrole gelecek..
ben dun iyiyim diye seviniyordum ama malesef dahada kotulestim...oksurmekten derman kalmadi artik...birsey yemeyede korkuyorum cunku arkasina hemen oksuruk basliyor...sonra migde bulantisi istifa..butun gece uyumadim..sirketin acilmasini beklicem...acilinca hasta oldugumu ve eve gitmek istedigimi soylicem
ayy canım ben ank hiç sevemedim gezcek eğlenicek yeri yok kocaman kocaman alısveriş merkesleri yapmıslar ama şöyle içini rahatlatıcak yerleri yok ne bilim anlatamıyorum derdimi aslında neden sevmediğim konusunda hıı şöyle söylim kendine bağlayan bi seyi yok mesela istanbulun mısır carsısı bursanın kapalı carsısı izmitin fuarı urfanın balıklı gölü vs derler yaa işte bu olay ank yok ben bu yüzden sevmiyorum orayı turistlik hiç bi şeyi yok cekmiyor beni kendisine..sen ankarayi sevmiyormusun simdiben ankaraliyim ama yaa:84::84:
gelsin gelsinde bi süzelim karar verelimmkizlar alttaki arkadasi takima davet ettim haberiniz olsunkesinlikle 2 hafta deneme suresi gecirecek ve sonra duruma bagli...listeye alinacak/alinmayacak
gülüm iiles ama cabucakk
ayy canım ben ank hiç sevemedim gezcek eğlenicek yeri yok kocaman kocaman alısveriş merkesleri yapmıslar ama şöyle içini rahatlatıcak yerleri yok ne bilim anlatamıyorum derdimi aslında neden sevmediğim konusunda hıı şöyle söylim kendine bağlayan bi seyi yok mesela istanbulun mısır carsısı bursanın kapalı carsısı izmitin fuarı urfanın balıklı gölü vs derler yaa işte bu olay ank yok ben bu yüzden sevmiyorum orayı turistlik hiç bi şeyi yok cekmiyor beni kendisine..
gelsin gelsinde bi süzelim karar verelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?