Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

minnosum minnosum canım benimm
calıs calıs nereye kadar artık bizde 657 sayılırız bu kavrama alıs sekercimm
ayy canımcım hiç sevmedim senin bu yoğun halini

ayy ayy hemsomda ankara istiyormusss...
evet tatlım ben özel sebepten ank istiyorum aslında ank hiç sevmiyorum deniz benim için cok önemli deniz görmeden mutlu olamıyorum alıskanlık işte ankarayada alısırım.
menün cok az bence bu diyeti 5 günden uzun sürdürme derim sağlığın bozulur allah korusun..

selam kizlar.bu saat oldu daha yeni geldim.islerim cooook fazlaydi.birde kizlar,beni mazur görün eger bundan sonra cok faztla mesaj yazamazsam,cünkü bir kac gündür ev aramaya bayaa yogunlastim.sürekli internette ev ariyorum.hatta dün gittik bir tane baktik.ama olmadiiiii:97:

Dogacim sen ev bulmadan niye toparlandin.kim size ev buldunuzmu deyip duruyor,aciklamamissin.ev sahibi evdenmi cikartiyor sizi yoksa?demek bu yakinlarda ikimizinde yeni evi olacak insallah.ben cok istiyorum.Allah gönlümüze göre versin

Evet canım,haklısın.Oldukça doyurucu olsa da kalorisi düşük.Benin sanki 2 haftadır biraz az gidiyor gibi geldi.15.5 kilo oldu toplamda,1 temmuza kadar 20 ye tamamlayım diyorum,insan verdikçe sabırsızlanıyor.Bunu biraz yapıyım da,sonra senin diyeti inceliycem.İnşallah sevdiklerinin hepsini ve seni mutlu edecek yolları çizecek Allah sana,ümitli ol canım...

Canlarım ben yavaştan yanıyorum,hepinizi öpüyorum güzel yanaklarınızdan

Son düzenleme:
yarin ganfedin mevlüdüne gidicem.icli köfte hazirliyorum simdi.ama cok yorgunum gandeeeeeeeeddddddd,cok uykum vaaaarrrrrrrrrr

selam kızlar yaaaa bu ne böle yaaa çok yoğun bir tempom var ben bile bu hıza yetişemiorum artık hoşafım çıktı işten geldikten sora uyuyup kalmışım daha yeni uyandım bir de baktım gün bitmiş yaaaa

bugün bende cok yogun bir tempodayim,sabahtan beri.uzanmak istiyorum,kitap okuyarak uyumak istiyorum:95:

bugün bende cok yogun bir tempodayim,sabahtan beri.uzanmak istiyorum,kitap okuyarak uyumak istiyorum:95:

azerim ben yaz aylarında her gün böleyim ama cnm yaaa işten gelince düşecek yer zor arıorum öle çok yotuluorum ki

ya kizlar,frangi,ceyce,cemre ciktialr diye,takimimiz issiz kaldi yaaaa.hic sevmedim ben bu isi.zaten bende cok giremiyorum artik

gunaydin kizlar....bugun sabahciyim..oglen kardesimin ogretmenleri gelecek eve misafirlige.
guya kaynasmak adina, ama daha cok eve kaldi yere ortami kontrole gelecek..
ben dun iyiyim diye seviniyordum ama malesef dahada kotulestim...oksurmekten derman kalmadi artik...birsey yemeyede korkuyorum cunku arkasina hemen oksuruk basliyor...sonra migde bulantisi istifa..butun gece uyumadim..sirketin acilmasini beklicem...acilinca hasta oldugumu ve eve gitmek istedigimi soylicem

sen ankarayi sevmiyormusun simdi ben ankaraliyim ama yaa:84::84:

kizlar alttaki arkadasi takima davet ettim haberiniz olsun kesinlikle 2 hafta deneme suresi gecirecek ve sonra duruma bagli...listeye alinacak/alinmayacak

gülüm iiles ama cabucakk
sen ankarayi sevmiyormusun simdi ben ankaraliyim ama yaa:84::84:
ayy canım ben ank hiç sevemedim gezcek eğlenicek yeri yok kocaman kocaman alısveriş merkesleri yapmıslar ama şöyle içini rahatlatıcak yerleri yok ne bilim anlatamıyorum derdimi aslında neden sevmediğim konusunda hıı şöyle söylim kendine bağlayan bi seyi yok mesela istanbulun mısır carsısı bursanın kapalı carsısı izmitin fuarı urfanın balıklı gölü vs derler yaa işte bu olay ank yok ben bu yüzden sevmiyorum orayı turistlik hiç bi şeyi yok cekmiyor beni kendisine..
kizlar alttaki arkadasi takima davet ettim haberiniz olsun kesinlikle 2 hafta deneme suresi gecirecek ve sonra duruma bagli...listeye alinacak/alinmayacak
gelsin gelsinde bi süzelim karar verelimm

günaydın sekerlerim mucuk mucukk

tüm gece rüyamda minnosumla ve kocayısla uğrastım hayır olsun güya ben onlara gitmişim beni misafir ediyorlardı evlerinde tam hatırlamıyorum ama öyle bişilerdi

bu günkü menümü yazayım

sabah t.b. ekmeği peynir domates salatalık
öğlen taze fasulye yoğurt
aksam takatın batını denicem yanındada yoğurt

anladim canim saka yapiyorum..bende ankaranin kizilayina asigim..ama hos ne istanbul,izmitti urfaydi vs.. bir yer gordum...tek gordugum ankara..

umarim cabucak iyilesirim meyvisim..dualarinizi eksik etmeyin benden...cok kotu durumdayim..saatin abucak 8.30 olmasini bekliyorum ki hemen sirketi araya bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…