ben geldimccanim seni guzel motive ederimkalk bakayim soyle bir yuruyus yapta gel spor niyetine sisst hoplayip ziplama ayagin acir bak
yapiliyorda zamansizliktan sikayetciyim bu aralar,ondan biraz aksiyorgülüm mesaj sayımlarımız yapılmıyorrrr azeri bıraktımı saymayı işlerim yoğun diyordu.
evet canim.valla eve daha 1 saat önce geldim.sabahtandir yoktum.birazdan sayimi yapicamyok birakilmadi meyvisim...gecen hafta yogundu ya azeri ondan biraz aksadi..yoksa yine sayimi yapar azerim
bugun ganfedinde mevludu var ya..ondan onlarda girmedi...yoksa yine neselenirdi takim...
ya kirmizim,kimler izinliydi yaaaa.ben simdi kimleri saymicam.frangi,cemre ve ceyce izinli galiba demi.baska varmi?
ayy canım ben bisikleti deniyeyim derken bacağımı fena yaptım yine..
bat yemeğini denedim ama beğenmedim montimle birbirimize alısmaya calısıyoruz işte..
kokulu çilek aldım aksam gelirken az önce onları sekere bastım yarın da recelimi yaparım inş güzel olur ilk defa çilek reçeli yapıcam..
sekerlerim ben cıkıyorum daha okumam gereken 4394 tane tefriciyem var
yapiliyorda zamansizliktan sikayetciyim bu aralar,ondan biraz aksiyor
evet canim.valla eve daha 1 saat önce geldim.sabahtandir yoktum.birazdan sayimi yapicam
eveeeeeet ganfedin mevlüdündeydik.cok güzel gecti.hem hocanin sohbeti harikaydi hemde biz kadinlarin cay sirasinda yaptigi sohbet.valla kizimin doktorda randevusu olmasaydi daha cok oturacaktim ama kalkmak zorunda kaldim maalesef
selam kızlar....hepinizi çok özledim .....maalesef eşimin ayağı çok kötü oldu hastanelerde uğraşıyouz..bu yüzden yazmıyorum takıma ...beni idare edin..cuma bildirim yapıcam inş...çok ayrılan olmuş takımdan ..biraz yaz rehaveti çöktü heralde herkese....geçmişi okuyamıyorum ...birşey olursa özelden yazın....bir an önce aranıza dönmek istiyorum hepinizi çok özledim........
saferaaan............
gecmis olsun esine canim bizde seni ozledik cabuk donersin insallah aramiza
9 yıldır çıkmayan bir tayinim vardıamin canim amin allah riza gosteren kullardan eylesin ama ben kacirmisim senin neyin vardiki muallakta :26:
Selam canım.Allah acil şifalar versin eşine.sağol gnfişim yakında glicem inş... şimdi çıkıyorum...herkese selamlaaaar........
evet ya sen gittin ama biz 2 ye kadar oturdukhatta daha fazlaydi galiba tam saate bakmadim sen gittikten sonra daha bir girgir oldu ortam
canimmmmm Allah acil sifalar versin.üzüldüm dahada kötülestigineselam kızlar....hepinizi çok özledim .....maalesef eşimin ayağı çok kötü oldu hastanelerde uğraşıyouz..bu yüzden yazmıyorum takıma ...beni idare edin..cuma bildirim yapıcam inş...çok ayrılan olmuş takımdan ..biraz yaz rehaveti çöktü heralde herkese....geçmişi okuyamıyorum ...birşey olursa özelden yazın....bir an önce aranıza dönmek istiyorum hepinizi çok özledim........
saferaaan............
beni de mesaj izinlisi say canım...siz takımı yalnız bırakmayın barii....
Canım bu hafta özel hayatlarımızın çok çalkantılı olduğu bir haftaydı.Bence geçici bir süreç,diyet tam gaz devam ediyorevet,dünün mesajlarini sayiyorum canlarim.cok az kaldik yaaa.mesajlarimizda ilk defa bu kadar düstüüüü:
evet canim yaaa.benimde öyle.ben bu aralar hic evde yokum.geldigimdede hem cok yorgun oluyorum hemde nette sürekli ev ariyorum.insallah yazin yeni evimden yazarim takimimaCanım bu hafta özel hayatlarımızın çok çalkantılı olduğu bir haftaydı.Bence geçici bir süreç,diyet tam gaz devam ediyor
Kızlarrrrr,üzerime hiç olmayan kıyafetlerim olmaya başladı,ne güzel bir duyguymuş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?