kimin motivasyonu düşükmüş, kim adapte değilmişben günlük sporumu bile yaptım valla, aksama doğru da biraz yürüyüş yapacağım. Merak etme kaptan, geçen haftalarda kopmadıysam artik hic kopmam ben. kafam rahat en azından. Bu bile kopmamam için yeterli.
yeni diyetler denemek için çok heycanlıyımm
şuan çogu kişi evden getirmeyi düşünüyor sanırımm
yulaf ezmesi süt takılırım bazende
Bende kocaman öptüm
He koyacak mutfak masasının üzerine .... sonra bi tabloya bakacak bi fırına kalkıp cup cake yapayım ddiyecek
misss gibi kahvelilerden seçtim
nil e öpücük
fulya ya aferin
mimu ya sopa
ay mirayımmmmm çok oldu gelmiyorsun kafama estikçe sopa göstereceğim sana
Süt yulaf en sevdiğimyeni diyetler denemek için çok heycanlıyımm
şuan çogu kişi evden getirmeyi düşünüyor sanırımm
yulaf ezmesi süt takılırım bazende
ben morti istemiyorum yaha şöyle arada böyle mesajlar yazıp yüreğime su serpeceksiniz...
yaşlı kadınım ben ... tansiyonum şekerim ... var ... hütdedenel gitmemem için hep gönlümü hoş tutun
Bu hafta sana rakip veriyorum .... sıkı tut onu ...mimu88 kendisi mezun olacak bu hafta onu yüzdenle döv jübilesini yenilgi ile yapmamak için uğraşsın dursun ...
bol bol sataşabilirsin ... sataşmaya çok müsait tatliş bir kardeşimdir
hasta bize yakın oturuyor dedim kaydınızı alalım ulaşım açıcından rahat edersiniz.peki dedi form doldurduk sonra hasta eski hemşiresiyle telde görüşmüş vay efendim sen nasıl gecersin diye saydırmış.yok biz yıllardır sizin drnuzduk yok her hastalıgını biliyorduk.hemen formunu geri al.
bende dedim hastaya ki zorunlulugun yok.baktın bizden memnun kalmadın geri eskisine dönme hakkın var zaten.tmm dedi hasta.
ama bunlar önce gidip benizorla hasta kaydetmekten şikayet etmiş.soruşturmadan aradılar.soruşturmayı yapan memur dediki dr hanım ben sizi tanıyorum bana dilekçe gelince dr hanım böyle bişey yapmaz dedim onları geri çevirdim dedi.
ama boş durmamışlar.hasta yı tel üstüne tel edip geri ikna etmişler.
ya hastaya yazık evi bizim burda öbür asm cok uzak ama gelde anlat.
ben morti istemiyorum yabana hic yazma sen morti. Bi de bilerek dişli rakipler yazıyorsun sonra uğraşıp duruyorum ben kendimle yarisicam. Mesela son cumadaki yuzdemle yarışmak istiyorum. Onu geçmek olsun benim hedefim -0,12 idi.
Tünaydın güzellikler
Yorgunluktan ölüyorum, kollarım sızlıyor. Boya-badana, balkon storlarını sil, yerlerdeki boyaları kazı, sil, süpür, camlar, perdeler derken hala kendime gelemedim. İş arasında yemek de kavun, peynir, ekmek falan oldu. Bir de adetimin en yoğun günü 2. Gün oluyor, mahvetti beni
Bir de iş arasında gittik mutfak sandalyesi, çocuklara çalışma masası ve kitaplık da aldık :) koltuklarımda bu akşam gelcekti, yarın sabaha kalmışsen diyosun ki aus üşenme atla gel buraya
yüzden hazır senin %2.47
ona göre .... ayşe ile mi yarışırsın fatma ile mi ..nefsinle mi bilemem
ayyy okurken yoruldum kuzum ... ama ne güzel misler gibi olmuştur şimdi her yer ..güle güle kirlet:)
2.47 dedi yahu. Bana biseyler oluyor yok mu bu başlıkta kolonya molonya.sen diyosun ki aus üşenme atla gel buraya
yüzden hazır senin %2.47
ona göre .... ayşe ile mi yarışırsın fatma ile mi ..nefsinle mi bilemem
ayyy okurken yoruldum kuzum ... ama ne güzel misler gibi olmuştur şimdi her yer ..güle güle kirlet:)
saydine dedim son hafta morti olalım bireyselde 1. likle mezuniyet düşünüyorum, bir anda kıvırdı, tatilim uzun sürebilir vs. diye
ayyy yazarken ne unuttum diyordummmm .... bacım naptınnnnnnnnnnnnnnn sen ?
mortileri sıraya dizmişsin randevu sistemi ile çalışmaya başlamışsın
şurda kaldı 3 haftan ... önünde seçeceğin 2 mortilik varolmadı son hafta tüm takıma karşı sarayca yaparız
ya işin bu kısmı sana yarayacak he banu..
iş yerinde erkenden yemek zorundaydın ... ne çıkarsa bahtına idi ... yemesen salata ile kıtlık oluyordu ..
iyi oldu böyle iyi.
bol bol yürü spor yap efserimmm, iyi tatillerBurasi sandıgım kadar sıcak degil...gayet serin hata yağmur yaģmak üzere ...biraz dinleneyim ortalığı kolacan ederim
yeni bi yönetmelik çıkacak onu bekliyoruz ay biran evvel çıksada kurtulsak şu işkenceden.yuh yahu ...
kelebek sağlık bakanlığına bu sistemin değişmesi için mail yağmuru yapsanız , imza toplansa ... yani bu şekilde yazık ..sinirlerin yıprandı resmen
yeni bi yönetmelik çıkacak onu bekliyoruz ay biran evvel çıksada kurtulsak şu işkenceden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?