Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız aynı şeyi yapmışız ya.. Ben pazar hastasıyım, giderim dayanamam dldurum da doldururum. Eve zor geldim
Ben de yarım kilo fasulye, yarım kilo patlıcan, bir kilo da kabak aldım. Kabağı hemen soganla koca koca halka kavurup kenara koydum. Soğuyunca saklama kabı ile dolaba koyacağım. üç- ddört gün miss gibi gider. Gecen yaptığım taze fasulyeden de bir porsiyon duruyor

Hazır yemek çok iyi oluyor- özellikle zeytinyağlılar. hiç bi şey olmazsa koy yoğurdu yanına mis gibi ye

Ben fasulyeyi bir taşım kaynatıp suyunu döküyorum. Sonra süzüp kavrulmuş soğan ve biberin üstüne atıp az kavuruyorum. En son üstüne 2-3 domates küplüyorum, sarmısak karabiber, tuz kapa ağzını kısık ateşte pişsin

istersen de aynı tarıfı domatezsiz bol sarmısaklı yap yoğurta ye

tuhaf muhaf kapı gibi menü

Kendimi kaybetmişim resmen. Eve uzak durakta ineyim de accık yürüyeyim diyorum. Tam pazarın önünde iniyorum. Her defasında elim kolum dolu oluyor. O domatessiz tarifte sarımsağı fasulyeye mi ekleyip pişiriyorum yoksa yoğurt mu sarımsaklı Amaaann ne fark eder. Nasılsa midede karışıyor

ecemavi Ausun travmasına çoook güldüm. Çocukluğuna ineyim bi ara onun da rahat bıraksın accık bizi
Bencede bi in çıkabilirsen

Gercekten bir tuhaf

Günün raporu
Ausencia Ahu060812
Spor 30gün seysinin ilk level28dk
1saat uçmadan hallice yürüyüş vepedal cevirme
Menum
Sabah
Menemenli 1.5dl tb emekli klasik kahvaltı
Arada
sade kahve 1hurma biraz fındık ezme
Arada
Yarım kase corba
Aksam zeytinyağlı taze fasulye yogurt salata 1yemek kaşığı bulgur pilavi
Biraz kavun karpuz dilim saymamisim ama abartı degil

Bugün menünü çok beğendimm. Sadece hellim peyniri zaten yağlı diye biliyorum. Zeytin de yağlı. 10 zeytin gözümü aldı gibi. Yürüyüş de güzel olmuş.
evet 10 tane fazla görünüyor ama sabah ekmeği çok az yedim. bir de zeytinler siyah kuru hurma zeytindi çok severim çerez gibi geldi. aslında öğlenki ekmekler olmasaydı daha iyiydi.

Eveeeet gelelim Bonus ablayaaaa. O mücverlerin günahı nolacak ablam. Where is the spor yani ?
mücverler going to bonus in the mide midede unluyla unsuz çarpışması var şu anda

kahvaltıyı geç yapıyorsan öğlen yemeği yerine 1 ara yapsan yeter canım bence. senin için daha iyi olur. sanırım onu demek istedi.
sabahla öğlen arasında 1 muz var ya onsan sordu sanırım.
11 ortalama noldu ki
yok ondan ziyade sabah kahvaltını 10 dan önce yapsan iyi olur diyecektim. Benim de vardı öyle bi alışkanlığım dura kalka kilo veriyordum. Bi de kahvaltıyı geç yapınca gece midem kazınıyordu. Alakası nedir bilmiyorum. Sonra temizinden 3 ana öğün yapınca takır takır gitmeye başladı. Zorlanmıyorum da. Ondan sordum.

Iyi aksamlar kizlar..

Yuruyusumu yaptim..valla bugun temuzluge girisince o kadar yoruldum ki sirf spor takımına puan gelsin diye yürüdüm..bugunde cem yilmaz fundamentalin bir kısmıyla yürüdüm hemen bitiverdi..60 dk (6,3 km) Ausencia ahuyu etiketleyemedim ya..normalde cikiverirdi ahu yazinca (

bakalım cumaya kaç kilo vereceksin. bak ben bile merak ettim

Ahu060812 fırtınamı sın kasırgamısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…