Anaammm kimse de yok bu akşam. Canım sıkıldı nerdesiniz yahu gelin de iki sataşayımbi de bana taze fasulyenin buzlukta en güzel saklanma şeklini şeyedin. Bugün canım çekti aldım ama 1 kilo fasulyeyi almışım. tabii benim manav abi olmayınca durduran da olmamış. Bundan sonra okuldan dönerken market manav alışverişini kendime yasaklıyorum. Doldurdum dolabı. Kim yiyecek onca şeyi bilmiyorum. Patlıcanı ağzıma sürmem ama 1 kilo da patlıcan aldım. Misafirim falan da yok ki yedireyim
He bi de bana taze fasulyenin faydalarından ziyade normal yemeği dışında farklı bi tarifini yazan biri olursa duacısı olurumm
Ayy bi de biri benim yerime 30 dk kadar bi spor yapsa bu akşam. Akşamları boşa çıkınca kendimi suçlu hissediyorum
tuhaf muhaf kapı gibi menüSabah lorlu yarım yumurta
Domates bi kaç erik kayisi
Öğle 1 küçük kase quark
Parmak kadar pekmezli sucuk
Çiğ badem
Ara sayısı meçhul zeytin 1 kk peynir 2dilim ekmek
Akşam 1 kase mercimek
3_4kasik yoğurt
1 bardak ev yapi mi maden sulu limonata
Kozlenmis biber
Benim tuhaf menum
45dk yuruyus
Kendimi kaybetmişim resmen. Eve uzak durakta ineyim de accık yürüyeyim diyorum. Tam pazarın önünde iniyorum. Her defasında elim kolum dolu oluyor. O domatessiz tarifte sarımsağı fasulyeye mi ekleyip pişiriyorum yoksa yoğurt mu sarımsaklı
kız aynı şeyi yapmışız ya.. Ben pazar hastasıyım, giderim dayanamam dldurum da doldururum. Eve zor geldim
Ben de yarım kilo fasulye, yarım kilo patlıcan, bir kilo da kabak aldım. Kabağı hemen soganla koca koca halka kavurup kenara koydum. Soğuyunca saklama kabı ile dolaba koyacağım. üç- ddört gün miss gibi gider. Gecen yaptığım taze fasulyeden de bir porsiyon duruyor
Hazır yemek çok iyi oluyor- özellikle zeytinyağlılar. hiç bi şey olmazsa koy yoğurdu yanına mis gibi ye
Ben fasulyeyi bir taşım kaynatıp suyunu döküyorum. Sonra süzüp kavrulmuş soğan ve biberin üstüne atıp az kavuruyorum. En son üstüne 2-3 domates küplüyorum, sarmısak karabiber, tuz kapa ağzını kısık ateşte pişsin
istersen de aynı tarıfı domatezsiz bol sarmısaklı yap yoğurta ye
Bencede bi in çıkabilirsen
Gercekten bir tuhafSabah lorlu yarım yumurta
Domates bi kaç erik kayisi
Öğle 1 küçük kase quark
Parmak kadar pekmezli sucuk
Çiğ badem
Ara sayısı meçhul zeytin 1 kk peynir 2dilim ekmek
Akşam 1 kase mercimek
3_4kasik yoğurt
1 bardak ev yapi mi maden sulu limonata
Kozlenmis biber
Benim tuhaf menum
45dk yuruyus
evet 10 tane fazla görünüyor ama sabah ekmeği çok az yedim. bir de zeytinler siyah kuru hurma zeytindi çok severim çerez gibi geldi. aslında öğlenki ekmekler olmasaydı daha iyiydi.Bugün menünü çok beğendimm. Sadece hellim peyniri zaten yağlı diye biliyorum. Zeytin de yağlı. 10 zeytin gözümü aldı gibi. Yürüyüş de güzel olmuş.
mücverler going to bonus in the mide
11 ortalamaTatlım kahvaltıyı saat kaç gibi yapıyorsun sen ?
kahvaltıyı geç yapıyorsan öğlen yemeği yerine 1 ara yapsan yeter canım bence. senin için daha iyi olur. sanırım onu demek istedi.11 ortalamanoldu ki
kahvaltıyı geç yapıyorsan öğlen yemeği yerine 1 ara yapsan yeter canım bence. senin için daha iyi olur. sanırım onu demek istedi.
sabahla öğlen arasında 1 muz var ya onsan sordu sanırım.
yok ondan ziyade sabah kahvaltını 10 dan önce yapsan iyi olur diyecektim. Benim de vardı öyle bi alışkanlığım dura kalka kilo veriyordum. Bi de kahvaltıyı geç yapınca gece midem kazınıyordu. Alakası nedir bilmiyorum. Sonra temizinden 3 ana öğün yapınca takır takır gitmeye başladı. Zorlanmıyorum da. Ondan sordum.11 ortalamanoldu ki
bakalım cumaya kaç kilo vereceksin. bak ben bile merak ettimyok ondan ziyade sabah kahvaltını 10 dan önce yapsan iyi olur diyecektim. Benim de vardı öyle bi alışkanlığım dura kalka kilo veriyordum. Bi de kahvaltıyı geç yapınca gece midem kazınıyordu. Alakası nedir bilmiyorum. Sonra temizinden 3 ana öğün yapınca takır takır gitmeye başladı. Zorlanmıyorum da. Ondan sordum.
Iyi aksamlar kizlar..
Yuruyusumu yaptim..valla bugun temuzluge girisince o kadar yoruldum ki sirf spor takımına puan gelsin diye yürüdüm..bugunde cem yilmaz fundamentalin bir kısmıyla yürüdüm hemen bitiverdi..60 dk (6,3 km)Ausencia ahuyu etiketleyemedim ya..normalde cikiverirdi ahu yazinca (
Bende bende meraklı smileybakalım cumaya kaç kilo vereceksin. bak ben bile merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?