Ben merak ettim nerde bu fırtına diye ama yazmamışım
Bi demet temizlikci geldii..
Daha bitmedi yaaa
Hiç de merak edenim olmamış
Ama ben merak ettim kızlar şimdi iyi kaynatmistir diye..
Geçmişe bakamam 700 den fazla mesaj var..
Umarim hersey yolundadir..
valla şu smiley leri çoğaltsalar ne iyi olurBende bende meraklı smiley
Bi demet temizlikci geldii..
Daha bitmedi yaaa
Hiç de merak edenim olmamış
Ama ben merak ettim kızlar şimdi iyi kaynatmistir diye..
Geçmişe bakamam 700 den fazla mesaj var..
Umarim hersey yolundadir..
Sağol canım :))Ben merak ettim nerde bu fırtına diye ama yazmamışım
Oh mis olmustur ev dinlenince spora devam demiSağol canım :))
Oyy oyy fırtına tırt oldu.
Dün yapamadım leslie...
Bugün yapar mıyım bilmiyorum.
Her yerim ağrıyor.
Fasulyeleri istediğin şekil dograyıp varsa düdüklünde haşla ama su çok az olsun hatta yeni yıkadıysan hiç su koymadan pişir düdüklüde .Anaammm kimse de yok bu akşam. Canım sıkıldı nerdesiniz yahu gelin de iki sataşayımbi de bana taze fasulyenin buzlukta en güzel saklanma şeklini şeyedin. Bugün canım çekti aldım ama 1 kilo fasulyeyi almışım. tabii benim manav abi olmayınca durduran da olmamış. Bundan sonra okuldan dönerken market manav alışverişini kendime yasaklıyorum. Doldurdum dolabı. Kim yiyecek onca şeyi bilmiyorum. Patlıcanı ağzıma sürmem ama 1 kilo da patlıcan aldım. Misafirim falan da yok ki yedireyim
He bi de bana taze fasulyenin faydalarından ziyade normal yemeği dışında farklı bi tarifini yazan biri olursa duacısı olurumm
Ayy bi de biri benim yerime 30 dk kadar bi spor yapsa bu akşam. Akşamları boşa çıkınca kendimi suçlu hissediyorum
İyiyim canım şu temizlik biterse çok daha iyi olacağımyolunda canım. sen nasılsın?
Arada derin konularada daldikta artik onlar kalsin
Fasulyeleri istediğin şekil dograyıp varsa düdüklünde haşla ama su çok az olsun hatta yeni yıkadıysan hiç su koymadan pişir düdüklüde .
Başka bir tencerede bol kuru soganı kavur yağda . 1 de domat ,sarımsak iyce pişsin . Üstüne 2 yumurta kır onuda bi güzel pişir . Sonra haşladıgın fasulyeleride ekle dibindeki susuyla kavur. Suyu az olacak ama sonuçta kavurma ...
Yok bu sefer onların kendileri değil.oğullarıHadi ya derin derken sıkıntı yoktur inşallah...
Ayy kv kp mi
Ayrıca igdeyle.kaptana gecenlerde.nazar degdi sangir şungur mutfakta ne varsa indirdiler
Ben igdeyi yeneceğim jillana başladım ne cesaretse
Evetttt yaa mis gibi oldu gerçekten...Oh mis olmustur ev dinlenince spora devam demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?