Yarın bir haber bekliyoruz bakalım hayırlısı bizim iş su gelene kadar kurbağanın beklemekyen gözü patlarmış hesabina.döndü bir evi begendim icinde ev sahibi oturmus boşanınca oturmaya devam etmek.istememiş simdiye kadar bakımlarımıza fore.durumu iyi oda.fena.para istiyor.okula yakin diye tutalım dedik once tatile çıktı simdide saglik.sorunu varmış haber bekliyoruz bakalım gönlü olursa yarın tutacağız yoksa aramaya devamNazara inanırım enerji dünyasında yaşıyoruz..
Sadece biz pozitif düşününce zarar veremez..
Geçmiş olsun kaptanima igdecime..
Oooo jillian çok fena yapabilirsen çok iyi olur..
Evetttt yaa mis gibi oldu gerçekten...
Tabii tabii devam hatta bugün belki yaparım. .
Sen naptin ev işini bulabildiniz mi?
Hayırdır sen.niye alındın
Yarın bir haber bekliyoruz bakalım hayırlısı bizim iş su gelene kadar kurbağanın beklemekyen gözü patlarmış hesabina.döndü bir evi begendim icinde ev sahibi oturmus boşanınca oturmaya devam etmek.istememiş simdiye kadar bakımlarımıza fore.durumu iyi oda.fena.para istiyor.okula yakin diye tutalım dedik once tatile çıktı simdide saglik.sorunu varmış haber bekliyoruz bakalım gönlü olursa yarın tutacağız yoksa aramaya devam
Amin amin aminHayırlısı olsun okula yakinsa mantıklı canım.
Malum servis ücretleri fena.
Hem çocuk içinde iyi olur yollarda surunmez..
Nasipse olur zaten değilse inşallah daha iyisi olur.
Aramızdan biri gizli gelinin mi yoksa
Bu espriyi bir smiley kurtaramaz
Hayırdır sen.niye alındın
Ausun takimi.karistiriyorum kasirgayi fırtınayı:)Ahu060812 fırtınamı sın kasırgamısın
Ausun takimi.karistiriyorum kasirgayi fırtınayı:)
Arka mahallede düğün var calgicidaki repertuar Bülent ersoy da yok :))
Ayyyy alinmadim..
Kocalara dil çıkardım...
Destekledim yanii sizleri...
Adamin suana kadar calmadigi bolge yok Burdurdan girdi Antepten çıktı..aralarada cd den yabanci muzik giriyor :))suan ic anadoludayiz.Kasırgammmm benimmmm peçete ile istek yolla
Ay kaptan olmaz ki hep kasırga hep kasırgaAusun takimi.karistiriyorum kasirgayi fırtınayı:)
Olmaz olamaz butun takımın kilometre taşı ablalarına el koyma kaptanYavaş yavaş geliyorummmm ...
Toplu gelsem sabah olacak
Şuan içinaeben @masumm igdedali ve 60kiloyum Menülerini okudum .
Hayrişin yulaf ezmesi yatağında lorlu toplarına bayıldımya bugün onu okudum da alıntılamadım ecemavi Ciddi ciddi fil hafızan var
Aebenim bu cuma itibarıyla istediğin takıma girersin canım sporda ... bence bize gel
Fulya banu menüleriniz gayet güzel .
Ay evet o liste nasıl puanlanacak çok merak ediyorum
Yazmamış yazar mı
Ahu060812 60 dakika tempolu yürüyüş, küçüğü bisikletine koydum koştur koştur yürüdüm, büyük dedesiyleydi. Sonra baktım babasıyla geliyor parka arabayla yani. Ben binmiycem yürüycem dedim, eve kadar arabayla yanımda geldi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?