Boyutu anla diye o 1 lira
Zaten afrikalı olmuş bırakın rahat kaptanımı
He yaaaa lokum kadar kurabiye için ...foto yükletiyorlar adama .... ben mücverlerin fotosunu istedim mi
Bilmem ki ... benim aklım direkt sus payı rüşvetine giderdiTemel ineklerinin arasina girmis resmini cektirmis bi akrabasina gondermis.
Arkasinada yazmis isaretli olan benim diye :)) niyeyse aklima geldi boyutu anla deyince anladim heraldetavla zari degil pulu kadar bildigin
Aklımda kalacağına midemde dursun dedin heeeGeriye kalsaydi resmini cekerdim tabi kirk yilda bir kaptanim resim istemis :))
Cuk oturmuş bende boyle hazırcevap olsam Maasallah diyeyimde nazar değmesinBilmem ki ... benim aklım direkt sus payı rüşvetine giderdi
Ayyy geçen bi kot sipariş verdim netten . Söylemesi ayıp 26 beden .
Küçük geldi.
Arkadaş biliyordu geleceğini sordu.
Dedim geri göndereceğim sıktı çok .
Ayyyy olmadı mıııı diyor ...
Deedim kalıbı küçük .
Hala konuşuyor .
Koydum yere pantalonu ... beline de paralel 36 numara terlik
Sana uyarsa hediyem olsun yazdım
Cuk oturmuş bende boyle hazırcevap olsam Maasallah diyeyimde nazar değmesin
Ayaklarim agriyor pazartesinden beri spor yapamiyorum.
Birakmiycam ama devam edicem ins
Totosu ile gülüp 2.4 dk spor yapmayan bonusKim o 240 dk spor yapan bulamadım
Yani şimdi kimse spor yapmadımı anam bacım kafam bulandı geçmiş okuyuncaTotosu ile gülüp 2.4 dk spor yapmayan bonus
Aman bugün 4 kapı gezdim kızlarrr ama hala aç midemle karşınızdayım bugün son kapı görümcede 68.5 gördüm hanıııımmmm az tartan görümce tartısı bulundu...baktım 65 olamadım kendi tartımda hemen çamura yatar onun tartıda tartılırım
Yok inanki kelebeğe sor söyleyemiyorum
Sen kesin benden ala hazır cevapsındır da ...işte aklına düşeni dile dökmüyorsundur nezaketten .
65 olamaz diyen gorumcendi değil mi oAman bugün 4 kapı gezdim kızlarrr ama hala aç midemle karşınızdayım bugün son kapı görümcede 68.5 gördüm hanıııımmmm az tartan görümce tartısı bulundu...baktım 65 olamadım kendi tartımda hemen çamura yatar onun tartıda tartılırım
Yani şimdi kimse spor yapmadımı anam bacım kafam bulandı geçmiş okuyunca
Ben yaptım ben yaptım ama zatwn etiketledim bonusa gelince o yapmadı ama yapacak buda puanlanir mıYani şimdi kimse spor yapmadımı anam bacım kafam bulandı geçmiş okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?