Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yani kahvaltıyı erkene çekince kilolar da daha iyi gitmeye başladı öyle mi?

4 er saat aralıkla yiyorum genelde. Ara öğün her zaman yapmıyorum ama şu anda farklı bir diyet listesi deniyorum iki gündür, o sebeple yaptım ara öğünleri. Sen ara öğün yapmıyor musun hiç?

@ecemavi Ausun travmasına çoook güldüm. Çocukluğuna ineyim bi ara onun da rahat bıraksın accık bizi

Ininnnnn beee sizden mi.korkacammmm ?
Bol miktar alıp koluma bilezik gibi taktığım simitleri ve elimde poğaçalar gören nb öğretmen ...
Aferinnnn ne güzel düşünmüşsünüz .. hepiniz kantine inmek yerine ... biriniz inmişsiniz demişti .

Bende ağlamaklı bi sesle bwnim onların hepsi demiştim

Eveeeet gelelim Bonus ablayaaaa. O mücverlerin günahı nolacak ablam. Where is the spor yani ?

Afferin lokmalarimi sayin boyle bende sizi dost bildim

Bir ben wc de bakmiyorum telephoneye inş

Bu resmen travma dostummm

Ausencia ausum gecmisi okurken toplu alinti yapma bugun bunlarda göz Bacim acı bize..:))böle böle gellll

Ama o zaman da şimdi bi yorum yazıyorum ...mesela bonusa sopa gösteriyorum mücvere ... meğer 5 sayfa sonra 240 dk kondisyon bisikletinde eritmiş

kahvaltıyı geç yapıyorsan öğlen yemeği yerine 1 ara yapsan yeter canım bence. senin için daha iyi olur. sanırım onu demek istedi.
sabahla öğlen arasında 1 muz var ya onsan sordu sanırım.
normal menülerimde zaten öğle yemeği yemiyorum, hatta kaptanla da konusmustuk bu konuyu. Erken kalkarsam öğle yemeği geç kalkarsam ara yapıyorum. Sadece son 2 gündür bi diyet listesi deniyorum iğdedali'na da yazdığım gibi ondan böyle

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
2 küçük dilim süzme peynir
Yarım domates

Ara
1 muz
Öğle
1 tabak salata
1 kase cacık

Akşam
Fırında sebzeli tavuk (2.5 parca tavuk ve sebzesinden yedim.)

Su: 2.1 litre olacak
Spor: Leslie 3 mile (45 dk.)
18 dk yürüyüş
@Ahu060812 Ausencia

Bugün hızlandırımış yorum ...

Maşallah zaten menülere ...

4 ü de gayet güzel .

Daktırım menü yazmana pek mesut oldummmm .

nerelerimle guldum anlatamam

Masallah bonusa
Aus sana subniminal mesaj veriyor bonus
240 dakika mi hangi takımda Bonus
Fırtına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…