Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın geçmişe dalmadan selam bırakayım. Az önce tartıldım ve artı çıktım, neyi yanlış yapıyorum ben ya, kaç gecedir uykum düzenli değil ondan mı, dün ki barbunyadan mı?
Kaç gündür tartılmıyorum ki strese girmiyim diye. Üzüntü insanı şişirir mi diye kafamda deli sorular

Günaydınlar efenim

Günaydın canım sabah alıntılar sancak yazabildim
Kahvaltı misafir temizlik tekrar misafir ancak oldu

AYNURA m hoşgeldin canım nasılsın inşallah sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşar bebişi ne bekleriz canim

Yağ bile aldirsa yine geçemez beni ama bildiğim kadarıyla baklava börek aldırıyor kocasına, yemek için

He He tabi tabi
Yaa nana hava falan atıyor um ama acaip tirsi yorum
Sana yine mi yendim diyecem
Hadi canım ikimizde bol kilo vermeler

igdedali Bende cezamı alayımmm ...
Bugün tek cızlı menü bonusla bende var galiba ...
Benim günahım bir minicik kavala kurabiye ... harbi minicik ama ... okey zarı kadar
Geç gördüm ama sen halletmişsindir onu diye düşünüyorum yani inşallah. Dün gece sitede mi bi ağırlık vardı. Benim nette mi sıkıntı vardı çözemedim. Giremedim bir türlü

Tabiki barbunyadan birazda uykudan

Gerçekten varmış travması hatunun

Yapıyoruuum yapmaz olur muyum. Kahvaltıyı ne kadar erken yersen metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar. Arabanın yakıtı gibi düşün kahvaltıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…