Günaydınlar efenim
Selan kızlar...nasılsınız canlar?bu baktım her kea iyiymiş çok şükür.bende iyiceledim sankim.bi haftalık gürcistana tatile gittim o güzel cennet gibi yerlerin tadını çıkaramadım miydem yüzünden.eve geldim sakinledim sanki.şimdi daha iyiyim çok şükür.kilom 68oldu.miyde bulantılarım yüzünden ne yiyorum ne kadar yiyorum bilmiyorym ama yiyorum yani orası kesinAğustosda da kendi memleketime gidicen inşallah.o zamana daha da iyi olurum inşallah...sizleri sağlıklı beslenmeyi burda paylaşmayı çok özledim yaaa
Yağ bile aldirsa yine geçemez beniama bildiğim kadarıyla baklava börek aldırıyor kocasına, yemek için
Sabah: 2 dl tb ekmeği, 1 hş yumurta, peynir, domates
Öğle: 1 yt etli bamya, 1 kase yoğurt, 1 dl ekmek
Ara: 1 muz
Akşam: Yayla çorbası, yoğurtlu karnabahar, 2 tavuk but
Su: 2,5 lt
Spor: 2 saat fitness @Ausencia @Ahu060812 içeriğe göre 3 le çarpılması gereken de var 2 ile de nasıl olacak bilmiyorum ufaktan yazayım siz bilirsiniz
10 tur düz koşu 10 tur yan koşu 10 tur ters koşu, 100 ip atlama
4*20 iki el tek bacak mekik, 4*20 yan yatarak tek bacak tek el mekik
10 dk koşu bandı
4*8 30 ar kez 4 yöne 10 kg ile bacak çalıştırma
4*20 düz mekik
4*20 ters mekik
4*20 çakı mekik
5 dk twist
4*20 20 kg göğüs pres
4*20 20kg karın pres
4*20 20kg arka kol pres
4*15 20 kg kol çalışması
4*20 5 kg dumbıl eğilerek yanlara açma
4*20 5 kg dumbıl arka kol çalışması[/QUOTE
Ablam maşallah ne güzel spor yap
Fatma ablaaa Cuma günü çarşı karışacak mı ? Antebin hamamları şarkısında galibiyeti kutluyor muyuz ? Nedir durumlar
Geç gördüm ama sen halletmişsindir onu diye düşünüyorum yani inşallah. Dün gece sitede mi bi ağırlık vardı. Benim nette mi sıkıntı vardı çözemedim. Giremedim bir türlüigdedali Bende cezamı alayımmm ...
Bugün tek cızlı menü bonusla bende var galiba ...
Benim günahım bir minicik kavala kurabiye ... harbi minicik ama ... okey zarı kadar
Günaydın geçmişe dalmadan selam bırakayım. Az önce tartıldım ve artı çıktım, neyi yanlış yapıyorum ben ya, kaç gecedir uykum düzenli değil ondan mı, dün ki barbunyadan mı?
Kaç gündür tartılmıyorum ki strese girmiyim diye. Üzüntü insanı şişirir mi diye kafamda deli sorular
Ininnnnn beee sizden mi.korkacammmm ?
Bol miktar alıp koluma bilezik gibi taktığım simitleri ve elimde poğaçalar gören nb öğretmen ...
Aferinnnn ne güzel düşünmüşsünüz .. hepiniz kantine inmek yerine ... biriniz inmişsiniz demişti .
Bende ağlamaklı bi sesle bwnim onların hepsi demiştim
Yapıyoruuum yapmaz olur muyum. Kahvaltıyı ne kadar erken yersen metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar. Arabanın yakıtı gibi düşün kahvaltıyıyani kahvaltıyı erkene çekince kilolar da daha iyi gitmeye başladı öyle mi?
4 er saat aralıkla yiyorum genelde. Ara öğün her zaman yapmıyorum ama şu anda farklı bir diyet listesi deniyorum iki gündür, o sebeple yaptım ara öğünleri. Sen ara öğün yapmıyor musun hiç?
Gerçekten varmış travması hatunun
Noldu ne kaçırdım benYigidim kendine iyi bakiyosun allah ayaklarina zeval vermesin yenmemiz gereken bir adet kaptanla vampir var @MorVampirella
AUSUN KASIRGALARI
@Ausencia 230/255/342/144
@suspushanimcim 150/110
@_SARAYCA_ 180/60/120
@ada81 150/160
Efser 60
@ErSeSi
@masumm 90/180
@saydin78150
@Sherrysherrylady 72
@MorVampirella 270
@mimu88
@begum75
@Lunya 120/306/366/255
@nehirnil111
@Daydream- 90/130/150/190/120
Yok yok ausu almazsak yanımıza bişi olmaz yer içerizBütün takım yemege çıksak simdi cok yedi bu demesinler diye hepimiz aç kalkarız
Yok yok ausu almazsak yanımıza bişi olmaz yer içeriz
Biz hesap kitap uğrasak gecemezsiniz diyon heeeAhu morvampirin boyle koşulu falan ilk mesaji degil o 270 bu gun oncede vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?