Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Adamin suana kadar calmadigi bolge yok Burdurdan girdi Antepten çıktı..aralarada cd den yabanci muzik giriyor :))suan ic anadoludayiz.

bedava spor ayağına gelmiş evde 2 döktüreydin spor niyetine

Veeee Bonus Un mücverlerini.de eş zamanlı

Kaç taneydi bonus günahını yazdın mı ilerleyen sayfalarda

mücver dedikçe beni andınız sanıyorum

Hani vizontelede bi replik var ya serrefsizim benim aklima gelmisti diye :))
Hah aynisi gecerli bana.

Benzer bisey yaziyodum kapi yemek derken yarim kaldi biraktim.

ahaa ahaaa bayılıyorum bu filme

küçükken çok iyi anlaşırmışız bir an yakın hissettim seni kendime

Bütün takım yemege çıksak simdi cok yedi bu demesinler diye hepimiz aç kalkarız

duruşumdan ödün vermezdim,gömerdim

Ahhhh ahhhh yoktum buralarda bugün yoksa kırk kere sorardımmm nefsimmm nerdeee diye

Güzel menü canım .

Mücvere kadar yine az yemişsin de ondan o sapıtmalar ...
Gündüz bi doy ki gece saldırma .

ahaanda gene ben
ayarlarımla oynadınız yahuu,ben kimim begüm mü mücver mi

He yaaaa lokum kadar kurabiye için ...foto yükletiyorlar adama .... ben mücverlerin fotosunu istedim mi

yete artuk mücver yemeyi yasaklarmısın kaptanım

Bu arada parkta arkadaşlarla buluştuk beni tanımadılar hatta biri ben bu kadını bi yerden tanıyorum ya nerden demiş kadın 30 dk sonra anaaa senmiydin dedi

harbimi,30 dakikada çözmeye çalışmış zarr,sorsaymış ya kimsiniz diye niye o kadar beklemiş ki

Bikmadan izlerim

Arkadaşlar uzun zamandır uzaktan takımımızı bilen bir arkadaş gelecek ...
@Triplimelek Megi ...
O da kilo verme maratonunda bizimle olacak inşallah
Haberiniz ola

megi kime tripli peki?

kaptanım beni şu listeden çıkarsanız diyorum
hani evde dursam yine 3 -5 spor yaparımda akşamları evde değilim
misal bu akşam yokum,perşembe varım cuma cumartesi yine yokum
yani yazın spor yapamıyorum ben

aa bu arada cuma gecesi samsuna günü birlik gezmeye gidiyorum

stres ten şişersin,barbunyayı akşam yediysen şişersin,wc ye çıkamadıysan yine artıda olabilirsin,hemen moralini bozma

Hangisini yedin? :

Bilmiyorum da bi yorumda okumustum dogrumu bilmem sonunda bir yakinlasma oluyormus +18 cinsinden :))

ne diyosun
çokta yakışırlar

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gece geç yatıldı ...sabah erken kakıldı görevi tamam

Uyanınca 30 days sh. şeysi tamam

Kahvaltı tamam

Wc nanay

şimdilik bu kadar sabah raporum güzeller ....geçmişte neler neler kaynattınız ..şurda sabahın 2 saatinde ona bakayım

Eflalim senin bakış açını degiştirmemiz lazım .
Bak şimdi aynı durumu ben eşimle yaşamış olsam; benim adam teklif eder ben yok dersem ikiletmeden çeker eve gider yani .
Seninki senle arabaynan yürümüş resmen . Ne şekilde olursa olsun benim hoşuma giderdi ama sen veryansın ediyorsun .
Eşin seni gözden çıkarmış olsa sevmiyor olsa kıskanırmıydı bu kadar ?

Biliyorum bu kıskançlıgı seni yoruyor ama bunu farklı düşünmek senin elinde . O kadar dolmuşsunki Yada kendini doldurmuş ! Adam kaşıyın üstünde gözün var dese kızacaksın ...

Bunu kendine yapma lütfen !

masum asla meşgul etmek gibi düşünme,burası sadece yediğini içtiğini yaz cuma kilo bildir grubu değil,asıl böyle düşünürsen üzersin bizi,tabikide yazacaksın paylaşacaksınki çare bulalım

her yaz senin durumuna bende düşüyorum,uzun süren diyetlerde malesef bu durum olabiliyo,bıkkınlık,yılgınlıkmı adı her neyse....

işyerindeki üzücü olaylarda seni etkiledi diye düşünüyorum,olumsuz bir durumda benimde hemen iştahım açılır ve yemeğe yönlendirirm kendimi

bu durum ne kadar sürer bilmem ama sen yediğini içtiğini burda yazmaya devam et,çünkü yazdıkça,yediğini gördükçe insan kendini frenlemeye çalışıyor,bu uzun sürsede tekrardan diyet psikolojisine bürünüyosun ve bir süre sonra bakmışsınki, bu diyet psikolojisi sağlıklı yemek yeme olayına dönüşmüş....biz daha o noktaya gelemedik ama gelicez yılmak yok

birde sana tavsiyem şu metfor...li ilacını almaya devam et,yani bunu söylemek istemezdim ama o ilaç iştahı azaltıyor,kilo verdikten sonrada miden zaten küçülüyo o zaman ne ilaca nede fazla yemeğe ihtiyaç duyuyosun,ama o zamana kadar destek lazımsa almalıyız gibi düşünüyorum,tabi senin tercihin yine

moralini bozma lütfen,menü yazmaya devam et

Anaaaa mesgul etmek nedir yaa dunden beri ikidir bunu duyuyik şivem kaydi

Giz gizim bak ben burda 105 kiloluk bunyeyle yemeye bagimli hallerimle ugrasiyorum sen 67 kilonla depresyonami girmeye calisiyon de hele

If falan yapma farkli bir diyet listesi uygula istersen benimki gibi sık yedirenlerden belki o atistirma istegini bastirir.

Birde o kadar kilo vermissin basarmissin ustune aldigin ne ki diye dusun gozunde buyutme.

Seni çok iyi tanıdıgım için listeden ayrılmaman konusunda bu yüzden ısrar etmiştim banum ama şimdi bunları boş ver ...

Yazmakla iyi etmisin çünki yanlız değilsin bir çogumuz aynı yoldan hep geçiyoruz ...

Yarın yok şu an var ve sen başlıyorsun !!!

Bu akşam menü bekliyorum ne yemiş olursan ol ...

63 ü unut şindilik yeni başlıyormuşsun gibi düşün

Biliyorsunki bu kısır döngünün sonu yok ..
Burda daha sık olmalısın

Son düzenleme:
canım aylar önce bende aynısını yaşadım, her gün diyete başlayıp, akşam görmemiş gibi yiyordum ve bu beni rahatsız ediyordu, yediklerimden keyif almıyordum ama kilo alıyordum, seni çok iyi anlıyorum, buraya yazmaya başlayınca toparladım kendimi, umarım sende tez zamanda toparlarsın,

günaydın hanımlar, dün moral bozukluğu nedeniyle azıcık kaçırdım, bu gün ayran aşı başladı.
Hıh tamda bende seni etiketleyecektim saraycam dünki ruh halinin kaçamaga musaid oldugu belliydi .
Hadi önünde iki gün var saraycam atarsın sen o kiloları

evet begüm , moral bozuklugu beni yemeye itiyor
dün ben başladım metformine tekrardan
buraya yazamadıgımız sorunlarımızda oluyor , baş etmek zor gelebiliyor bazen
kaçısı yemekte buluyorum işte
teşekür ederim destegin içinnn buraya yazamadımm ama işten çıkarılma durumumuzda vardı
konuşup canımıda sıkmak istemedm

çok tatlısınn bonuss... evet depresyona girecek bir kilo deggil
ama kilo almak beni direk depresyona sokuyo
bulundugun kiloyu sevmiyorsannn mutsuz oluyorsun

az ve sık yemeli diyetler beni daha çok yemeye itiyor cnm çok denedim bunu

ahhh aben abla ah abla sözü dinlemeidm işte
ne yapsam , naısl etsem bilemeidm
sabah çantama peynir attım kahve ile peynir yeidm en sevdigim ikili :)
simit alacaktım banu saçmalama dedmm , löp löp hallerim geldi aklıma
yemekte pilav üstü et varmış sadece et salata yerim
sorun eve girince başlıyor abla iş yerinde degil
aynı eskisi gibi oldum

bir girdinmi çıkamıyorsun bu döngüden saraycam

Hıh tamda bende seni etiketleyecektim saraycam dünki ruh halinin kaçamaga musaid oldugu belliydi .
Hadi önünde iki gün var saraycam atarsın sen o kiloları
detoks yapmıycam dediydim ama görüyorsun mecbur kalıyorum. bu detokslar bana iyi geliyor, kendimi toparlıyorum en azından

ya hiç yanlış anlarmıyım hepinizin düşüncesi çok önemli hepinizi çok sevdim. Tavsiyelerinizi dikkate alıcam merak etme canım Allah seninde yüzünü bundan sonra hep güldürsün
Hoş geldin aramıza. Çok güzel kilo vermişsin
Sağol canım inşaallah
Tabiki barbunyadan birazda uykudan
Ay inşaallah
A ha ha tıpkı ben
Canım evde sebze ey hiç bir şey kalmadı eşime de söylemek istemedim sinirden. Sabah sordu bugün alır. Mecburen yedim tabi.
Sağol canım ya senin adına çok sevindim gerçekten inşaallah daha iyi olursunuz.
Düşüncelerini yazdım aklıma
Canım ne meşgul etmesi. Uzun süredir diyet yapıyorsun bıkkınlık geldi tabi. Benim tavsiyem ıf yerine az az sık sık beslenmen, böylece yeme krizlerinin önüne geçersin
Sağol canım inşallah öyledir
Ah canım her şeyi yazsam beni saha iyi anlarsın, emin ol benimde hoşuma giderdi ama derdi bana baskı kurmak, beni sevse iki laf etmeden kapıyı çarpıp gitmezdi

Masumcum bak sık yemeliler beni cok yemeye itiyo diyosun ama su an sık yemeli bir diyet yapmadigin halde kilo almis durumdasin dimi?

Bende cogu kez aynisini yapiyorum.

çıkmak bizim elimizde kuzum, ben çıktım, sende çıkacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…