Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence barbunya canım diyet boyunca karbonlardan uzak dursak bizim için o kadar iyi benim de diyette kurubaklagil var diyetisyen tavsiyeside var ama ben yemiyorum eğer yemek istersen haftanın en başınta yani cumartesine yesen haftaya yansıması az olur

Sıkıntılarını az çok okudum kuzum burdaki arkadaşlar sana çok güzel ve olumlu cevap vermiş ...
Ben hayat hikayemi anlatsam şuraya sen nasıl yanı diyecegin çok şey var.özet ile eşim 20 sene bana degil ailesine inandı benimin canımın yandıgı halde onun umrunda degildi ,bende yaşca küçük insanlara beni ezdirdi...hep sabır dedim vadır hikmeti RAbbim ben bilmiyorum galiba dedim..
Sonuda eşimin ailesi konusu ben olmayan bir konuda hayatlarının botlarını kırdı ve benim eşim gözünü actı bundan10 sene önce şuraya gelmem imkazsızdı gecen kv ve eltimin yaptıgı o cirkinlikten sonra tepki icin beni aldı geldi hava al uzaklaş dedi hata ben olmaz dedigim halde geleceksin dedi
Demem o ki kuzum sabırlı ol önce tüm yolları dene burdaki arkadaşlar çok güzel tavsiyelerni bıkmadan uygula ćok bunalırsan vardır hikmeti de ayrılmak işin en kolayı sen zor olanı seç nekadar güclü oldugunu göster

Çok sevindim canım senin adına maşallah Rabbim hep mutlu etsin inşallah

Yok inanki kelebeğe sor söyleyemiyorum
Ay sende benim gibisin ece 2 saat sonra derim ay şöyle diyeydinya diye hiç bişi demem anca kendimi açıklamaya çalışırım ,savunma yapmayı kendimi açıklana görürüm aslında en iyi savunma saldırıymış

Öylede insan karakterinin dışına çıkamıyor evet en cok yaptığım hatadir suçum yokken kendimi anlatmaya çalışmak otomatik olarak suçlu durumuna düşürüyor

Kk nın tatlı cadısı meg'isin dimi ?
Holgeldin

Canım buzluğa atmak için domatesle beraber fasulyeyi biraz rengi dönene kadar kavuruyorum, soğuyunca poşetlere koyup buzluğa atıyorum.
Yemek olarak da , hasla sarımsaklı yoğurt dök ye mis oluyor, birde ince ince kıyıyorum ben şöyle yandan yandan :) sonra soğanı kavur fasulyeyi de at iyice kavur, çok az su ekle kapağını kapat, yumuşayana kaşar pissin, suyu biterse şu ekle pişene kadar. Piştikten sonra domates ekle kavrulusun en son yumurta kır, çok lezzetli oluyor

Bende aynısını düşünmüştüm ama baktım eflal kızmış bilmediğim bir durum olduğunu düşündüm

Ay bu mesajlara cooook guldum

Ah sizin düşündüğünüz gibi olsa. Küçük arabaya bindi büyük oğlumu yanıma indirdi, beni çocuksuz görüp bekar sanırlar mazallah tamamen baskıdan romantiklik değil, eve bizi bırakıp hiç bir şey söylemeden çekti gitti, küçük bir saat peşine ağladı,yani burnumdan getirdi

günaydınnnn

nerden başlayıp nasıl yazacagım bilmiyorum ,
bütün irademi istegimi,azmimi kaybettim
eskiden oldugu gibi yarın başlarım diyip kendimi mutfakta buluyorum yemek ve sonrası pişmanlık

63 lere gelmişken , 66-67 lerde geziyorumm
adna ister şımarıklık diyin , ister iradesizlik diyin
yazıp yazmamak konusunda kararsızdım ama yazmaya karar verdim
tek başıma yenemiyorum bunu

daha 20 gn önceki iradem yok
kh yediigm için simitleirm göbegim çıktı

hergün söz verip , akşama dogru bozuyorum diyetimi
bu böyle bir illlet işt bir kez bozdunmu toparlaması , adepte olması çok zor
ben biliyordum yazın böyle olacagını ama aniden bukadar abartıca, bir hale gelecegimi akıl edemezdim
64 ten 78 e çıktıgım hal gibiyim şuanda
akşam karar verip, eve gelince gimbürtüye gidiyor diyetimm

beni sizlerin çok iyi anlayacagını bildigim için buradayım
keşke aeben ablamın sözünü dinleyip listeden çıkmasaydımm
diyorum
akşam Ausencia ile konuştumm herzmanki destegini verdi bana sagolsun
yazıp sizi meşgul etmek , oyalamak istemedim günlerdir ama tek başımada çıkamaıyorum bu işin içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…