Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

masum duş, saç yıkama,en sonunda düzleştirip çıkma bu iyi olmuş
senin başta çookk iyi bir dinlenmeye ihtiyacın var,eve gidip işlerini halledip direk uyu derim

aeben ablacım lys de sıralama kaç?
nereleri tercih ediceksiniz? hangi bölümden giricekti?sözelse fikir almak istiyorum da

Öyle oluyor canım kardeşlerimden biliyorum Zor vallahi çalışan kadın olmak aman bebeyi karıştırma delirebilirim

Ofisteyim kalkıp gideceğim yer olsa ahh Bende Müdür olmadığı sürece ders bakmaya çalışıyorumÖptüm bende çok kuzum

abla evet karbonda halsiz bırakıyor ama bu ara çokta yoruldum dinlenemedim
gece yatış en erken 1-2 sabah kalkış 6 olunca
ppertim çıktı , tamam menümü yazarım arkadaşımla kahve içerim sadece

evet evet şöle 11 de bile yatsam kafidirr
ama 9 da yatsam yatmam dememm
çalışınca zor misal bugüne ve gidip dinlenebilriim, ama arkadaşımlada görüşmek istiyorum
hazır çocukalr yokken
herşeyi bir araya sıkıştırınca pert oluyor insan

Nare83 biz burada çok güzel şeyler yaptık çok güzel kilolar verdik...

çok umutsuzluğa kapıldık çok saldık gitti hemen de toparladıkk

nerelerden nerelere geldikkk

şimdi pes etme zamanı değil herzamanki gibi dibe batıp en tepeye çıkma zamanı

daha hedeflerimiz var

aynen aynen,insan istiyoki herşeye yetişeyim ama illaki bişeyler eksik kalıyo,sonrada patlıyo işte
bazen çamaşır katlamak,makina boşaltmak bile büyük bir iş gibi geliyo bana
valla yatabiliysan 9 da yat hiç erken deme direk dümdük yat yaniiönden de bi duş al güzelce gevşee,sonra ohhh mışıl mışıl uyu

Evde olduğum halde bana bile çok geliyor o işler. Eski halimi özledim, her gün evi kırklayan

cnm selvi boylum
güzel mimum benimmm sizlerin destegi ile toparlayacagım inşallah

banada oluyor o toplasan 5 dk iş ama göüznde büyüyor insnaın işte
valla erken filan demem yatarım sanırım
arkadaşımla 2-3 saat otursam eşim alır direk eve geçerim

Sözel değil begüşüm ama sözeldede sayısaldada puanlarımız aynı 110 binlerde . Belli bir hedefimiz olmadıgından her kulvar açık olsun diye yaptı ama bemce yanlış yaptı, tek yöne yönelmiş olsaydı sonuç daha iyi olurdu neyse hayırlısı olsun bakalım ...

Sıralamamızda istediğimiz bölümler ankarada devlette tutmuyor özellerde tutuyor tercihimiz buna göre olacak inş . Şehir dışı istemiyoruz .
Mımarlık, piskoloji, iç mimarlık, birde yeni bir bölüm bulduk biyomedikal . Bana biraz erkek işi gibi görünsede iyi ve önü açık bir bölüme benziyor ...
Kızıma kalsak pilot olmayı istiyor ama bizden izin çıkmadı . Gençlikle evlenip çoçuk olCagını hesaba katmıyor benim cadı

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım düşündüğünüz bütün bölümler harika önleri de açık inşallah hayırlısı olur sıralaması da gayet iyi bence

Hoşbuldum teşekkür ederim inşallah

Aynen bu aralar burnumu düz tuttum gitti bütün motivasyonum :)))
Leslie ve yürüyüş yapıyorum.
Hoşbuldum

anladım ablacım hayırlısı olsun o zaman
bende çok isterim oğlum ankara da okusun ama dediğin gibi devlete puanı yetmez özelede benim maddi durumun
bide özellerde hangi okul iyidir bilemiyorum o kadar çok varki

biyomedikali pek sevmedim bugün lise mezunu bile yapıyo o işi,hee okullu olanın illaki vardır bi farkıda onuda ben bilmiyorum
mimarlıkyinede herşeyden önce hayırlısı olsun

Hoşbuldum.
Evet iyi verdim ama geri alma potansiyelim çok yüksek maalesef çevre de sinir ediyor insani yeter verme hasta olacaksın falan filan . Ya Ben biliyorum kendimi vucudumu kapadım kulaklarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…