akşam çocukalrı anneme götürdüm
evde bir sürü iş vardı dedim gelince duş alır, makinayı boşaltır kirlikleri atarım dedim
gece geldim 12 de makyajımı bile silmeden yataga atmışım kendimineyse deidm sabah duş alırım
6 :00 alarm çalıyor kalkmak ne mümkün vücut okadar yorgunki uyanmıyor.......
dedim az daha uyuyum saçımı yıkarım bir tekkk
alarmı ertele ertele ancak 7:20 de uyandım
hemen makinayı açtım saçımı tekrar düzleştirdim , üstünden geçince iyi durdu mis mis ne yıkaması
kirli bulaşıkları elimde yıkayıveridm baktım boşaltmak makinayı xman alcak
bugünde bi arkadaşımla görüşecegim dışarda , çocuklar yok eşimin de işi var
ama eve erken gidip bi toparayıp yatarm bugün
gerçekten bünyemm çokz orlanıyor artık, ki çok uykuyu sevmem ben
Kalk nehir kalk güya bende bu sabah derse bakayım yavrular uyurken demiştim size takıldım
Bugun dışardayım kızıma gidicem lu kulaklarıma bi baksın hazır stajdaykensonrada küçük cadının okuluna tercihler için .
Akşama ancak gelirim öpüldünüz efenim
Not : banu pro ye bugun karbon seni açıktıryor akşama menünü bekliyorum beni etiketle . Bak yazmazsan watsaptan taciz ederim ona göre
Öyle oluyor canım kardeşlerimden biliyorumbenim evi zaten sorma salon oldu etüt odası,heryer kitap silgi kırığısanırım seneye lys kadar işim işş
salonun yüzünü unutucam odamla mutfak arası git gel yapıcam
hep diyorum çalışan kadın olmak zor,allah yardımcımız olsun,daha bunun bebesi var nil
Kalk nehir kalk güya bende bu sabah derse bakayım yavrular uyurken demiştim size takıldım
Bugun dışardayım kızıma gidicem lu kulaklarıma bi baksın hazır stajdaykensonrada küçük cadının okuluna tercihler için .
Not : banu pro ye bugun karbon seni açıktıryor akşama menünü bekliyorum beni etiketle . Bak yazmazsan watsaptan taciz ederim ona göre
Not: halsizliğin karbondan
Not: halsizliğin karbondan
masum duş, saç yıkama,en sonunda düzleştirip çıkmabu iyi olmuş
senin başta çookk iyi bir dinlenmeye ihtiyacın var,eve gidip işlerini halledip direk uyu derim
aeben ablacım lys de sıralama kaç?
nereleri tercih ediceksiniz? hangi bölümden giricekti?sözelse fikir almak istiyorum da
abla evet karbonda halsiz bırakıyor ama bu ara çokta yoruldum dinlenemedim
gece yatış en erken 1-2 sabah kalkış 6 olunca
ppertim çıktı , tamam menümü yazarım arkadaşımla kahve içerim sadece
evet evet şöle 11 de bile yatsam kafidirr
ama 9 da yatsam yatmam dememm
çalışınca zor misal bugüne ve gidip dinlenebilriim, ama arkadaşımlada görüşmek istiyorum
hazır çocukalr yokken
herşeyi bir araya sıkıştırınca pert oluyor insan
Evde olduğum halde bana bile çok geliyor o işler. Eski halimi özledim, her gün evi kırklayanaynen aynen,insan istiyoki herşeye yetişeyim ama illaki bişeyler eksik kalıyo,sonrada patlıyo işte
bazen çamaşır katlamak,makina boşaltmak bile büyük bir iş gibi geliyo bana
valla yatabiliysan 9 da yat hiç erken deme direk dümdük yat yaniiönden de bi duş al güzelce gevşee,sonra ohhh mışıl mışıl uyu
Nare83 biz burada çok güzel şeyler yaptık çok güzel kilolar verdik...
çok umutsuzluğa kapıldık çok saldık gitti hemen de toparladıkk
nerelerden nerelere geldikkk
şimdi pes etme zamanı değil herzamanki gibi dibe batıp en tepeye çıkma zamanı
daha hedeflerimiz var
aynen aynen,insan istiyoki herşeye yetişeyim ama illaki bişeyler eksik kalıyo,sonrada patlıyo işte
bazen çamaşır katlamak,makina boşaltmak bile büyük bir iş gibi geliyo bana
valla yatabiliysan 9 da yat hiç erken deme direk dümdük yat yaniiönden de bi duş al güzelce gevşee,sonra ohhh mışıl mışıl uyu
Filtre kahve nasıl, yumuşak mı sert mi? A101 in dibek kahvesini icebiliyordum, o da katkı maddeli diye almadım daha
Ne sen ve pes etmek mi yok artık hayatta inanamam ki sen her diyeti şekli denemiş insansın aç gezen insansın o kadar emekten sonra tabi ki durmak yok devam
cnm selvi boylum
güzel mimum benimmm sizlerin destegi ile toparlayacagım inşallah
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım düşündüğünüz bütün bölümler harika önleri de açık inşallah hayırlısı olur sıralaması da gayet iyi benceSözel değil begüşüm ama sözeldede sayısaldada puanlarımız aynı 110 binlerde . Belli bir hedefimiz olmadıgından her kulvar açık olsun diye yaptı ama bemce yanlış yaptı, tek yöne yönelmiş olsaydı sonuç daha iyi olurdu neyse hayırlısı olsun bakalım ...
Sıralamamızda istediğimiz bölümler ankarada devlette tutmuyor özellerde tutuyor tercihimiz buna göre olacak inş . Şehir dışı istemiyoruz .
Mımarlık, piskoloji, iç mimarlık, birde yeni bir bölüm bulduk biyomedikal . Bana biraz erkek işi gibi görünsede iyi ve önü açık bir bölüme benziyor ...
Kızıma kalsak pilot olmayı istiyor ama bizden izin çıkmadı . Gençlikle evlenip çoçuk olCagını hesaba katmıyor benim cadı
Hoşbuldum teşekkür ederim inşallahSen benim elime bi geeeçseenn alırdım takımın intikamını senden herkese buğday sana kıvırcık
Yalnız sporu okuyunca doktor bu nee bakışı oluştu yüzümde
Bizimkiler bayram haşlıklarını biriktiriyorlar ya ben onlara desem kitap oku 5 lira diye onlar bana der anne biz sana 10 lira verek sen oku diye
Anam bebelerde uyanık
Benim kümes yaptığım gün kü menüyü de yazmayı unuttum ama aç susuz kümes yaptım o gün de iyiydi
Hoş geldin çok güzel yol katetmişsin Emin'im başaracaksın geri kalanı da.aramıza hoşgeldin
Çok acı geliyor bana da birde tarçınlı deniyim bari :)Filtreyi bilmemde turk kahvesini tarcinla dene istersen aciligini aliyor yaninda cikolatalar lokumlar yiyemiycegimize gore
Hicte sevmem zaten
Aynen bu aralar burnumu düz tuttum gitti bütün motivasyonum :)))Hoşgeldin canım...
Verirsin senn bi burnunu kivirsan tamam..:))
Spor yapar mısın aran nasıl sporla eğer iyiyse @Ahu060812 nun takımına gitmek istiyorum dersin kaptana.
Eğer spor yok dersen kaptanımm senin takımda olcam dersin o Anlar.
Sözel değil begüşüm ama sözeldede sayısaldada puanlarımız aynı 110 binlerde . Belli bir hedefimiz olmadıgından her kulvar açık olsun diye yaptı ama bemce yanlış yaptı, tek yöne yönelmiş olsaydı sonuç daha iyi olurdu neyse hayırlısı olsun bakalım ...
Sıralamamızda istediğimiz bölümler ankarada devlette tutmuyor özellerde tutuyor tercihimiz buna göre olacak inş . Şehir dışı istemiyoruz .
Mımarlık, piskoloji, iç mimarlık, birde yeni bir bölüm bulduk biyomedikal . Bana biraz erkek işi gibi görünsede iyi ve önü açık bir bölüme benziyor ...
Kızıma kalsak pilot olmayı istiyor ama bizden izin çıkmadı . Gençlikle evlenip çoçuk olCagını hesaba katmıyor benim cadı
Hoşbuldum.Hoşgeldin iyi vermişsin birada devamı da gelir merak etme az kalmış zaten
Bence o bdv deki konuların cogu sahibi.tarafından can sıkıntısından uydurmuşlar bir iki inceledim çıks sıkıntıdan baska bir şey değil
Ay alemsin.sende de cevher var
Kaptan benim bir 60 puan eksik spor yapmadigim gun yok pazarda pazarteside yarım saat yürüyüş
Süpersin o yorgunluğa
Ne sen ve pes etmek mi yok artık hayatta inanamam ki sen her diyeti şekli denemiş insansın aç gezen insansın o kadar emekten sonra tabi ki durmak yok devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?