Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tüh ya bak Allah'ın işine. Ben olsam bütün motivasyonum yerle bir olurdu. Ananassız diyet düşünemiyorum şahsen

Geçmiş olsun canım biraz geç anlamışsın ama soğuk soğuk terli su içilmediğini çocukken öğrenmiştik oysaki

Canımı ananas çektirdin yeminle kaptanım gidip bakacağım

Gunaydinnnn kizlar..

Triplimelek Megi hosgeldin canim.cogu gitmis azi kalmis kilonun..onu da burada ucuruverirsin..

@eflalim azcok okudum yazilanlari yazdiklarini..aslinda uzun uzun yazilabilirde sadece sunu soylemek istiyorum..cok sevdigim bir soz vardir "su akar yolunu bulur"bacim..sen dur olaylari durumlari akisina birak biraz..Rabbim büyük.

@masumm yahu sen oglen 1 de yemek yiyip günü kapatan kadinsin..iradeye bak..bu surectd gececek biliyorsun..aksamlari bozuluyorsa diyetin kalorisi cok az olan ne bileyim salatalik olur 1 etimek olur onlari bulundur elinin altinda..suyuna cubuk tarcin at inan istahi kapatiyor..birde kafana cok takma bu artilari biliyorsun bu bile vucudu depolamaya itiyor.

Bakarıııız ...hemen bir liste dışı ...
sen şu iki gün elinden geleni yap hele .

BU arada valla durup durup aynı konuyu açmak istemiyorum ama ... eşine bir kez farklı bir pencereden bak...
Hastanede dün yalnız ameliyata giren arkadaşımı düşün ... bir de yürürken kıskançlıktan yanından araba ile gelen eşini ...

Gecmis olsun yavyu. Bisey sorayim bu callanatics miydi ne zikkimsa nasil bisey sen yapiyomuydun? Baslik var kk da biraz okudum ama tam anlayamadim.
10 saatte 10 yas genclesme falan diyodu anliyomusun
Hee ben şu an 15 yaşımdayım meselaaaaAynen onu yapıyordum. Sıkılaştırdı falan ama bana biraz hareketli sporlar lazım. O pilatesle yoga karışımı bişey zannımca. Mıy mıy mıy konuşuyor. Yalnız ne gömdüm callan ablayıŞaka bi yana tavsiye ederimmm. Nette videosu yok ama bulabilirsen hemmen başla. 10 günden falza yaptım ben

Jillianın hangisi kaptanım leslie ya başlamadan buna mı başlasam göbek kısımlar benimde sıkıntı

Nette sıkıntı var ondan pek şeyedemedim 2 gündür. Bi de ödev mödevle uğraştım. aha bugün evdeyim.Bir menü hazırlamışım kendime bir spor programı yapmışım görmeeeeee

Hoşbuldum canım teşekkür ederim.
Evet sporu daha konuşmadık aslında en çok da onun için hirslanmam lazım. Yürüyüş yapmadan asla kilo veremiyorum ben: (

Nette videosu yok ama bulursan hemen basla he mi vay arkadas ya kucuklerde saygi kalmamis
Olmayan videoyu bulmami bekleyen igde senide unutmiyacam ulan

canım şimdi ne yapıyoruz biliyor musun ? sana yeni üye muamelesi yapıyoruz çömez görüp ezikliyoruz seni hiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççççççççççç 63 olmadın sen ... 67 ile takıma bugün girdin öyle düşün ...
bu cumada ilk bildirimini yapacaksın .

Bak arkadan gelir gelmez kilo almış dedirtme ... ilk sayfadaki kuralları da oku

hadi hadiiiii başladık bile hissediyorum has bahçemin gülü olacaksın verdiğin kilollarla

Hoşgeldin canım aramıza uzun soluklu diyetlerde benim gibi bazı dönemler ver al olayları oluyor sıkılıyor insan özellikle yazları oluyor o yüzden yılmak yok devam
Hoşbuldum teşekkür ederim canım.
Aynen bırakmak yok bir daha inşallah.

Hoşbuldum canım teşekkür ederim.
Evet sporu daha konuşmadık aslında en çok da onun için hirslanmam lazım. Yürüyüş yapmadan asla kilo veremiyorum ben: (
Ne sporlar yaparız beraber gel sen fırtınalara geeeel. Hepsini halledecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…