Tüh ya bak Allah'ın işine. Ben olsam bütün motivasyonum yerle bir olurdu. Ananassız diyet düşünemiyorum şahsenLa sabah sabah plasiyerler gibi bütün marketleri dolaştım ... Bi ananas bulamadım . Son girdiğim markette kıza psikolojik taciz bile yaptım ... hayır yani her yerde yok ama sizde kesin olur diye geldim ... diye .maalesef ...dedi ... öyle kuru kuru ...
İnsan bir daha bakalım hanımefendi , belki bir tane kalmıştır der
oyyyy neyse bende ananassız 53 olurum napalım
Geçmiş olsun canım biraz geç anlamışsın amaAyy bu arada ben üşüttüm mü ne yaptım. 2 gündür başım ağrıyor diyordum ya meğer ateşim varmış benimm. Bu 30 days shred den sonra çok terleyip soğuk suları indirdim mideye kaç gündür. Ondan oldu kesin. İnşallah kolay atlatacam. Daha bugün dank etti burnum tıkalı. Öksürük var ateş var e bu migren atağı değil soğuk almışım dedim. Çok zeki kızım vesselam. 3. günde anladım nihayet hasta olduğumu
La sabah sabah plasiyerler gibi bütün marketleri dolaştım ... Bi ananas bulamadım . Son girdiğim markette kıza psikolojik taciz bile yaptım ... hayır yani her yerde yok ama sizde kesin olur diye geldim ... diye .maalesef ...dedi ... öyle kuru kuru ...
İnsan bir daha bakalım hanımefendi , belki bir tane kalmıştır der
oyyyy neyse bende ananassız 53 olurum napalım
Günaydın kaptanım kolay gelsindün listeme 2 kayısı daha ekledim daha ağzıma sokmam annemlere dağıtacağım
Varsa yollarım gözüme denk gelmedi hiçKOnum atıyorum şekerim buraya da yoollla
Canım kendimi hiç düşünmüyorum desem, ben öyle de böyle de gıdım gıdım vericem ama sana listeye karşı sorumluluk beni üzüyor. Bu hafta kısır dışında bir şey olmadı cumadan beri, o da zaten taa pazar günü öğlen. Keşke yemeseydim barbunya, hayır bayıldığımdan değil mecburen yedim biliyorsun.
Ben bu cuma ne olursa olsun liste dışı devam edicem, liste zora girmesin.
Hee ben şu an 15 yaşımdayım meselaaaaGecmis olsun yavyu. Bisey sorayim bu callanatics miydi ne zikkimsa nasil bisey sen yapiyomuydun? Baslik var kk da biraz okudum ama tam anlayamadim.
10 saatte 10 yas genclesme falan diyodu anliyomusun
Jillianın hangisi kaptanım leslie ya başlamadan buna mı başlasam göbek kısımlar benimde sıkıntıAlıntı yapma gözlerimizin ayarları ile oynama dediler , tek tek geliyorum ona göre
başla kesinlikle .... inan o kadar spor yapmama rağmen bu bambaşka geldi bana
karnımda mısır hiyeroglifleri gibi bi şeyler vardı 3 günde toparladı
Tüh ya bak Allah'ın işine. Ben olsam bütün motivasyonum yerle bir olurdu. Ananassız diyet düşünemiyorum şahsen
Nette sıkıntı var ondan pek şeyedemedim 2 gündür. Bi de ödev mödevle uğraştım. aha bugün evdeyim.Bir menü hazırlamışım kendime bir spor programı yapmışım görmeeeeeeEn kısa sürede tanışmalıyız
ömürsünüz
Aşkolsun ne demek istiyorsun kaptanım surda 40yaşındaki ben spordan zor yuruyorum puanlarımı hic ettirmem
Vampirin puanlarında gözüm yok AllahSabhibine bağışlasın
Bende tam bunu yazacaktım isinize karismak istemedim kaptan ve senin bak bende mezun oldum ama hala motiveyim bir morti bul iğde gibi kıyasıya yarış
Kaptan o fairplay ödülünü daha onceden bizede verdiydi ama iğnelisinden
İğde mortim beni unuttun mi burdayım hazır ve nazır
Hoşbuldum canım teşekkür ederim.HoşgeldiiiiiiiinNe güzel yolun yarısından çoğu bitmiş gitmiş. Kalan kiloları da burada hep birlikte veririz hiç meraklanma. Ama sana bi tüyo vereyim eğer hemmen eski kilona gelmek istiyorsan bi spor takımımız var. Orda kasırgalara değil de fırtınalara girmek istediğini söyle kaptana. Bu zayıflaman i.in şart. Kasırgalardan uzak dur (Hayriş kaybedeceğini anlayınca çirkefleşir )
Ausencia kaptanım arkadaş yürüyüş dedi. Bizim takıma alalım onu lütfen Zaten sizde bi vampir var maşallah bi amuda kalkmadığı kalmış. İki gündür yazmayacam diyorum ama tutamadım artık kendimi. Tekrardan diyimmm maşallah @MorVampirella.
He bi deBonus abla kız sen kadan tatlısın çok komiksin yahu. Sabahtan beri yazdıklarına paylaştıklarına gülüyorum
@eflalimaeben ablalarımmm bu yumurtalı tarifi ilk defa sizden duydum deneyecem hemen yarın. Domatesli salçalı olanlardan bıktım az. Bi de geçen sene ev arkadaşım vardı bi tane. Sağolsun haftada 3 gün taze fasulye yapardı. Kız evden gittiğinden beri ağzıma sürmedim öyle bıkmışım Bu tarifle tekrardan yemeye başlayacam
Yok artik ya ananassizlik bu devirde 2017 nin ortasinda
En son bi banu alkan unluler ciftliginde ananassiz kalmistida icim parcalanmisti
Hee ben şu an 15 yaşımdayım meselaaaaAynen onu yapıyordum. Sıkılaştırdı falan ama bana biraz hareketli sporlar lazım. O pilatesle yoga karışımı bişey zannımca. Mıy mıy mıy konuşuyor. Yalnız ne gömdüm callan ablayı Şaka bi yana tavsiye ederimmm. Nette videosu yok ama bulabilirsen hemmen başla. 10 günden falza yaptım ben
tel den zor oldugu için sabahı bekledim canım
burası gibi kimse anlamıyor bizi , iradesiligin dibini yaşıyorum şuanda inanın
ama sayenizde toparlayacagım inş
protein candır diyorum , her sabah başlayıp akşam bırakıyorum
iki gün sebze suyu gibi bir şey yapabilirim
yada zaten kh yemesem bu ödemler şişlik gidecek belki 1 kilo filan kalacak sabit olan
Hoşbuldum teşekkür ederim canım.Hoşgeldin canım aramızauzun soluklu diyetlerde benim gibi bazı dönemler ver al olayları oluyor sıkılıyor insan özellikle yazları oluyor o yüzden yılmak yok devam
Ne sporlar yaparız beraber gel sen fırtınalara geeeel. Hepsini halledecezHoşbuldum canım teşekkür ederim.
Evet sporu daha konuşmadık aslında en çok da onun için hirslanmam lazım. Yürüyüş yapmadan asla kilo veremiyorum ben: (
kaptanım
a.s. selamını iletirim hatta ilettim bile
bu arada evde bugün temizlik yokmuşaşırdım hergün 40 lıyon evi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?