Çok acı geliyor bana da birde tarçınlı deniyim bari :)
:) hayirrr ama ikiziyim :) en iyi anlaştığım arkadaşım olduğu için nicklerimizi benzer yaptık da :) sürekli trip attığım için senin adin tripli olmalı dedi bende yaptım :)Kk nın tatlı cadısı meg'isin dimi ?
Holgeldin
HoşgeldiiiiiiiinIyi geceler herkese
ADINIZ: Özlem
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ: 67.5
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik abur cuburlar sağolsun
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Başta sağlığım için çok istiyorum ailemde kilo yüzünden çok fazla hastalık yaşayan var malesef
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 9 senelik evliyim7 yaşında oğlum ve 17 aylık bir kızım var. Ev hanimiyim.
Esiminde desteğiyle kilo verme maratonuma 7 ay öncesinde başladım.
85 kilo ile başladım şuan 67.5 kiloyum.
1 aydır bıraktım kendimi iyicemalesef yürüyüşümü diyetimi herseyimi bıraktım neden bıraktım bilmiyorum.
Tekrardan aynı kiloya dönmeyi asla istemiyorum.
Sizleri bayadir takip ediyorum aranızdaki sohbet arkadaşlık bana daha yakın hissettirdi takımınızı. Giden motivasyonumu tekrar canlandirmaya yettiniz.
Inşallah benlede iyi iletişim kurar sohbetlerinize dahil edersiniz.
Sizlerinde desteğiyle olacak inşallah.
Sevgiler
Diyetebasliyorum sayfasinda arzu var o hep soyluyo yag takimini hizlandirirmis turk kahvesi tarcinli olursa daha cok
Bence gündüz çok az yediğin için akşam saldırıyor olabilirsin sağlam bir kahvaltı güzel bir öğle yemeği görmek istiyorum bakalım akşama nasıl olacaksın menü paylaşıyor musun kaçırıyor muyum bilmiyorum ama takipteyimgünaydınnnn
nerden başlayıp nasıl yazacagım bilmiyorum ,
bütün irademi istegimi,azmimi kaybettim
eskiden oldugu gibi yarın başlarım diyip kendimi mutfakta buluyorum yemek ve sonrası pişmanlık
63 lere gelmişken , 66-67 lerde geziyorumm
adna ister şımarıklık diyin , ister iradesizlik diyin
yazıp yazmamak konusunda kararsızdım ama yazmaya karar verdim
tek başıma yenemiyorum bunu
daha 20 gn önceki iradem yok
kh yediigm için simitleirm göbegim çıktı
hergün söz verip , akşama dogru bozuyorum diyetimi
bu böyle bir illlet işt bir kez bozdunmu toparlaması , adepte olması çok zor
ben biliyordum yazın böyle olacagını ama aniden bukadar abartıca, bir hale gelecegimi akıl edemezdim
64 ten 78 e çıktıgım hal gibiyim şuanda
akşam karar verip, eve gelince gimbürtüye gidiyor diyetimm
beni sizlerin çok iyi anlayacagını bildigim için buradayım
keşkeaeben ablamın sözünü dinleyip listeden çıkmasaydımm
diyorum
akşamAusencia ile konuştumm herzmanki destegini verdi bana sagolsun
yazıp sizi meşgul etmek , oyalamak istemedim günlerdir ama tek başımada çıkamaıyorum bu işin içinden
92 liyim ablacım. At kadar oldum maşallah
Sende benim gibi olmuşsungünaydınnnn
nerden başlayıp nasıl yazacagım bilmiyorum ,
bütün irademi istegimi,azmimi kaybettim
eskiden oldugu gibi yarın başlarım diyip kendimi mutfakta buluyorum yemek ve sonrası pişmanlık
63 lere gelmişken , 66-67 lerde geziyorumm
adna ister şımarıklık diyin , ister iradesizlik diyin
yazıp yazmamak konusunda kararsızdım ama yazmaya karar verdim
tek başıma yenemiyorum bunu
daha 20 gn önceki iradem yok
kh yediigm için simitleirm göbegim çıktı
hergün söz verip , akşama dogru bozuyorum diyetimi
bu böyle bir illlet işt bir kez bozdunmu toparlaması , adepte olması çok zor
ben biliyordum yazın böyle olacagını ama aniden bukadar abartıca, bir hale gelecegimi akıl edemezdim
64 ten 78 e çıktıgım hal gibiyim şuanda
akşam karar verip, eve gelince gimbürtüye gidiyor diyetimm
beni sizlerin çok iyi anlayacagını bildigim için buradayım
keşkeaeben ablamın sözünü dinleyip listeden çıkmasaydımm
diyorum
akşamAusencia ile konuştumm herzmanki destegini verdi bana sagolsun
yazıp sizi meşgul etmek , oyalamak istemedim günlerdir ama tek başımada çıkamaıyorum bu işin içinden
92 liyim ablacım. At kadar oldum maşallah
Ayran aşı dedin aklıma getirdin canım semizotum dolapta duruyor bozulur mu ya yoğurtlayacaktım kabaklarımda duruyor uffgünaydın hanımlar, dün moral bozukluğu nedeniyle azıcık kaçırdım, bu gün ayran aşı başladı.
Yok biomedikal dedigim farkı . Kalp pilinden tut protezlere mr kakinasından tut her türlü makinayı tasarla muhendisi gibi gibi ben tam yazamadım bölümü . Yinede erkek meslegi gibi geliyor kulaga:45;anladım ablacım hayırlısı olsun o zaman
bende çok isterim oğlum ankara da okusun ama dediğin gibi devlete puanı yetmez özelede benim maddi durumun
bide özellerde hangi okul iyidir bilemiyorum o kadar çok varki
biyomedikali pek sevmedim bugün lise mezunu bile yapıyo o işi,hee okullu olanın illaki vardır bi farkıda onuda ben bilmiyorum
mimarlıkyinede herşeyden önce hayırlısı olsun
Hoşgeldin canım aramızaSende benim gibi olmuşsunbende bütün motivasyonumu kaybettim 7 aylık emegimi 1 ayda yok ettim sanki
Ama inşallah burda toparlanacağiz
Hoşbuldum teşekkür ederimya hiç yanlış anlarmıyım hepinizin düşüncesi çok önemli hepinizi çok sevdim. Tavsiyelerinizi dikkate alıcam merak etme canım Allah seninde yüzünü bundan sonra hep güldürsün
Hoş geldin aramıza. Çok güzel kilo vermişsin
Sağol canım inşaallah
Ay inşaallah
A ha ha tıpkı ben
Canım evde sebze ey hiç bir şey kalmadı eşime de söylemek istemedim sinirden. Sabah sordu bugün alır. Mecburen yedim tabi.
Sağol canım ya senin adına çok sevindim gerçekten inşaallah daha iyi olursunuz.
Düşüncelerini yazdım aklıma
Canım ne meşgul etmesi. Uzun süredir diyet yapıyorsun bıkkınlık geldi tabi. Benim tavsiyem ıf yerine az az sık sık beslenmen, böylece yeme krizlerinin önüne geçersin
Sağol canım inşallah öyledir
Ah canım her şeyi yazsam beni saha iyi anlarsın, emin ol benimde hoşuma giderdi ama derdi bana baskı kurmak, beni sevse iki laf etmeden kapıyı çarpıp gitmezdi
Hoşbuldum teşekkür ederim.vay vayyyy vay öncelikle @MorVampirella in puanlarını hatırlatanBonus cana gitsin yılın fair play ödülü sabah sabah ıncık cıncık puan hesabı yapanlar görün görün bu arada çok güzel yazmışsın eflal'e gel öpücem yüksek müsadenle
Triplimelek Megi Özlemcim hoş geldinnn kaybettiğimmotivasyonu kazanmak için inan doğru adrestesin
Muhabbete dilediğin yerden gir , dal ..sıra bekleme :) ilk sayfadaki kuralları da okumuşsundur ...hadi bakalım bismillah
Ayyy @Ahu060812 kıvırcık sevmem , maydanoz ver annemayrıca menü haftanın değil bugünün en güzeli menüsü seçilecek
@Nefs spor takımları ile ilgili hain yönlendirmelerini okudum3-5 puan için yapılır mmı bu bana yahu
ecemavi o nasıl hesap yahu .... hepiniz kardeşiz şurda üçün beşin hesabını yapıyosun aşk olsun
@eflalim barbunya olabilir ... mesela beni , banuyu çok şişirir bakliyat ... hep uzak durduk diyet boyunnca .
streste olabilir yanında . güzel 2 gün var önünde ... artık bu yorucu iki günler can sıkıyor biliyorum ... iki günde koskoca haftayı toparlamaya çalışmak ...ama senin sıkıldığı kadar benim de sıkılıyor inan .
igdedali deme yahuuuuu , gerçekten bu bit travma mı hocam hemi de 9 yaşında falandım
@Efser ,mmmm günaydın ..dün senin menü ve sporu iletmeyi unuttum ben@Ahu060812 efserden misler gibi 30 dk koşu bandı ...40 dk bisiklet vardı dün .
aeben mesajın çok kalbimi kırdı ... aşk olsun yani gerçekten benden nasıl beklersin kurabiyeyi yememi .tabii ki de parayı yedim
geriden gliyorum ya yazmaya @masumm yazını gördüm ... dün senle konuşurken aklıma geldi takıma da yaz demek ... ama çok sıkmak istemedim .
çünkü en güzel en temiz başlangıç itiraf edip rahatlayarak gelendir .
Tamam zaten diyeti bıraktığını biliyorduk , 2-3 gündür de güzel başlayıp olmadı gece saldın ...
bitti .
artık bugünden sonra yok .
her şey buraya ne yazıyorsan yediğin içtiğin o .
sen burda azmi ile anılan ender kişilerdensin yahu .. bir yeme nöbetini mi yenemeyeceksin ?
hade bakayım ...
sana dediğim gibi , şu iki gün için ekstra bir detoks bul kendine yarayan ... kilo ver ki 1 kiloda olsa .. onu kaçamak yapıp almaya kıyama
@begum75 tatlım ahh ahhhh o iş bildiğin gibi değil ...mücver yedim yazınca içimi bir korku saldı ..mücverimiiiii yedirtmemm dedim ..... foto falan istedim , işin peşini bırakmadım ..neyse ki sağ salim sesini duydum sabah rahatladımveeeeeeeeeeee mücveri çok severimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eşine selam .
@_SARAYCA_ sana da sopalı birbir günaydın bırakayım ... yani sana dedim azıcık durdu gibiysen biraz ekleme yap , eta şaşırsın ekmek vs ye ... ama cız coz mu dedim yahu neyse belkide bunun işe yaradıklarındansındır iki günde de detoks metoks götürürsün işi dün de mezun olma mesajını okumuştum ... şimdilik dur hele ...
nehirnil111 mi de bir günaydın bırakayımmmmmmmmm
daha da gelip selam veren var mıydı hepsine
ben yusufu bırakıp geleyim ... bir market yapacağım o kadar
En kısa sürede tanışmalıyızEflalim senin bakış açını degiştirmemiz lazım.
Bak şimdi aynı durumu ben eşimle yaşamış olsam; benim adam teklif eder ben yok dersem ikiletmeden çeker eve gider yani.
Seninki senle arabaynan yürümüş resmen . Ne şekilde olursa olsun benim hoşuma giderdi ama sen veryansın ediyorsun.
Eşin seni gözden çıkarmış olsa sevmiyor olsa kıskanırmıydı bu kadar ?
Biliyorum bu kıskançlıgı seni yoruyor ama bunu farklı düşünmek senin elinde . O kadar dolmuşsunki Yada kendini doldurmuş ! Adam kaşıyın üstünde gözün var dese kızacaksın ...
Bunu kendine yapma lütfen !
ömürsünüzeşime dedim kaptanım bana mücverim diyo,dediki kaptan mücveri seviyomu sevmiyomu
inan sormaya korkuyorum ama iyi yönünden bakıyorum
Aşkolsun ne demek istiyorsun kaptanım surda 40yaşındaki ben spordan zor yuruyorum puanlarımı hic ettirmemvay vayyyy vay öncelikle @MorVampirella in puanlarını hatırlatanBonus cana gitsin yılın fair play ödülü sabah sabah ıncık cıncık puan hesabı yapanlar görün görün bu arada çok güzel yazmışsın eflal'e gel öpücem yüksek müsadenle
Triplimelek Megi Özlemcim hoş geldinnn kaybettiğimmotivasyonu kazanmak için inan doğru adrestesin
Muhabbete dilediğin yerden gir , dal ..sıra bekleme :) ilk sayfadaki kuralları da okumuşsundur ...hadi bakalım bismillah
Ayyy @Ahu060812 kıvırcık sevmem , maydanoz ver annemayrıca menü haftanın değil bugünün en güzeli menüsü seçilecek
@Nefs spor takımları ile ilgili hain yönlendirmelerini okudum3-5 puan için yapılır mmı bu bana yahu
ecemavi o nasıl hesap yahu .... hepiniz kardeşiz şurda üçün beşin hesabını yapıyosun aşk olsun
@eflalim barbunya olabilir ... mesela beni , banuyu çok şişirir bakliyat ... hep uzak durduk diyet boyunnca .
streste olabilir yanında . güzel 2 gün var önünde ... artık bu yorucu iki günler can sıkıyor biliyorum ... iki günde koskoca haftayı toparlamaya çalışmak ...ama senin sıkıldığı kadar benim de sıkılıyor inan .
igdedali deme yahuuuuu , gerçekten bu bit travma mı hocam hemi de 9 yaşında falandım
@Efser ,mmmm günaydın ..dün senin menü ve sporu iletmeyi unuttum ben@Ahu060812 efserden misler gibi 30 dk koşu bandı ...40 dk bisiklet vardı dün .
aeben mesajın çok kalbimi kırdı ... aşk olsun yani gerçekten benden nasıl beklersin kurabiyeyi yememi .tabii ki de parayı yedim
geriden gliyorum ya yazmaya @masumm yazını gördüm ... dün senle konuşurken aklıma geldi takıma da yaz demek ... ama çok sıkmak istemedim .
çünkü en güzel en temiz başlangıç itiraf edip rahatlayarak gelendir .
Tamam zaten diyeti bıraktığını biliyorduk , 2-3 gündür de güzel başlayıp olmadı gece saldın ...
bitti .
artık bugünden sonra yok .
her şey buraya ne yazıyorsan yediğin içtiğin o .
sen burda azmi ile anılan ender kişilerdensin yahu .. bir yeme nöbetini mi yenemeyeceksin ?
hade bakayım ...
sana dediğim gibi , şu iki gün için ekstra bir detoks bul kendine yarayan ... kilo ver ki 1 kiloda olsa .. onu kaçamak yapıp almaya kıyama
@begum75 tatlım ahh ahhhh o iş bildiğin gibi değil ...mücver yedim yazınca içimi bir korku saldı ..mücverimiiiii yedirtmemm dedim ..... foto falan istedim , işin peşini bırakmadım ..neyse ki sağ salim sesini duydum sabah rahatladımveeeeeeeeeeee mücveri çok severimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eşine selam .
@_SARAYCA_ sana da sopalı birbir günaydın bırakayım ... yani sana dedim azıcık durdu gibiysen biraz ekleme yap , eta şaşırsın ekmek vs ye ... ama cız coz mu dedim yahu neyse belkide bunun işe yaradıklarındansındır iki günde de detoks metoks götürürsün işi dün de mezun olma mesajını okumuştum ... şimdilik dur hele ...
nehirnil111 mi de bir günaydın bırakayımmmmmmmmm
daha da gelip selam veren var mıydı hepsine
ben yusufu bırakıp geleyim ... bir market yapacağım o kadar
Bende tam bunu yazacaktım isinize karismak istemedim kaptan ve senin bak bende mezun oldum ama hala motiveyim bir morti bul iğde gibi kıyasıya yarışCanım kendimi hiç düşünmüyorum desem, ben öyle de böyle de gıdım gıdım vericem ama sana listeye karşı sorumluluk beni üzüyor. Bu hafta kısır dışında bir şey olmadı cumadan beri, o da zaten taa pazar günü öğlen. Keşke yemeseydim barbunya, hayır bayıldığımdan değil mecburen yedim biliyorsun.
Ben bu cuma ne olursa olsun liste dışı devam edicem, liste zora girmesin.
Kaptan o fairplay ödülünü daha onceden bizede verdiydi ama iğnelisindenFairy play hee ohh my good ihya oldum
İğde mortim beni unuttun mi burdayım hazır ve nazırHoşgeldiiiiiiiinNe güzel yolun yarısından çoğu bitmiş gitmiş. Kalan kiloları da burada hep birlikte veririz hiç meraklanma. Ama sana bi tüyo vereyim eğer hemmen eski kilona gelmek istiyorsan bi spor takımımız var. Orda kasırgalara değil de fırtınalara girmek istediğini söyle kaptana. Bu zayıflaman i.in şart. Kasırgalardan uzak dur (Hayriş kaybedeceğini anlayınca çirkefleşir )
Ausencia kaptanım arkadaş yürüyüş dedi. Bizim takıma alalım onu lütfen Zaten sizde bi vampir var maşallah bi amuda kalkmadığı kalmış. İki gündür yazmayacam diyorum ama tutamadım artık kendimi. Tekrardan diyimmm maşallah @MorVampirella.
He bi deBonus abla kız sen kadan tatlısın çok komiksin yahu. Sabahtan beri yazdıklarına paylaştıklarına gülüyorum
@eflalimaeben ablalarımmm bu yumurtalı tarifi ilk defa sizden duydum deneyecem hemen yarın. Domatesli salçalı olanlardan bıktım az. Bi de geçen sene ev arkadaşım vardı bi tane. Sağolsun haftada 3 gün taze fasulye yapardı. Kız evden gittiğinden beri ağzıma sürmedim öyle bıkmışım Bu tarifle tekrardan yemeye başlayacam
Gecmis olsun yavyu. Bisey sorayim bu callanatics miydi ne zikkimsa nasil bisey sen yapiyomuydun? Baslik var kk da biraz okudum ama tam anlayamadim.Ayy bu arada ben üşüttüm mü ne yaptım. 2 gündür başım ağrıyor diyordum ya meğer ateşim varmış benimm. Bu 30 days shred den sonra çok terleyip soğuk suları indirdim mideye kaç gündür. Ondan oldu kesin. İnşallah kolay atlatacam. Daha bugün dank etti burnum tıkalı. Öksürük var ateş var e bu migren atağı değil soğuk almışım dedim. Çok zeki kızım vesselam. 3. günde anladım nihayet hasta olduğumu
Şu jillian ı bende mi yapsam ki. Çok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?