Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kk nın tatlı cadısı meg'isin dimi ?
Holgeldin
:) hayirrr ama ikiziyim :) en iyi anlaştığım arkadaşım olduğu için nicklerimizi benzer yaptık da :) sürekli trip attığım için senin adin tripli olmalı dedi bende yaptım :)

Hoşgeldiiiiiiiin Ne güzel yolun yarısından çoğu bitmiş gitmiş. Kalan kiloları da burada hep birlikte veririz hiç meraklanma. Ama sana bi tüyo vereyim eğer hemmen eski kilona gelmek istiyorsan bi spor takımımız var. Orda kasırgalara değil de fırtınalara girmek istediğini söyle kaptana. Bu zayıflaman i.in şart. Kasırgalardan uzak dur(Hayriş kaybedeceğini anlayınca çirkefleşir)

Ausencia kaptanım arkadaş yürüyüş dedi. Bizim takıma alalım onu lütfen Zaten sizde bi vampir var maşallah bi amuda kalkmadığı kalmış. İki gündür yazmayacam diyorum ama tutamadım artık kendimi. Tekrardan diyimmm maşallah @MorVampirella.
He bi de Bonus abla kız sen kadan tatlısın çok komiksin yahu. Sabahtan beri yazdıklarına paylaştıklarına gülüyorum
@eflalim aeben ablalarımmm bu yumurtalı tarifi ilk defa sizden duydum deneyecem hemen yarın. Domatesli salçalı olanlardan bıktım az. Bi de geçen sene ev arkadaşım vardı bi tane. Sağolsun haftada 3 gün taze fasulye yapardı. Kız evden gittiğinden beri ağzıma sürmedim öyle bıkmışım Bu tarifle tekrardan yemeye başlayacam

Son düzenleme:
Bence gündüz çok az yediğin için akşam saldırıyor olabilirsin sağlam bir kahvaltı güzel bir öğle yemeği görmek istiyorum bakalım akşama nasıl olacaksın menü paylaşıyor musun kaçırıyor muyum bilmiyorum ama takipteyim şu kh pro olaylarını bırak doğru düzgün ye derim önemli olan sağlıklı beslenmek seni bence bu durumlar değiştirdi protein ağırlıklı beslen bakalım seni gündüz ne yersen akşama tok tutar akşam yemediğin sürece fazlaca bol suyla eminim terse döneceksin

Sende benim gibi olmuşsun bende bütün motivasyonumu kaybettim 7 aylık emegimi 1 ayda yok ettim sanki
Ama inşallah burda toparlanacağiz

Yok biomedikal dedigim farkı . Kalp pilinden tut protezlere mr kakinasından tut her türlü makinayı tasarla muhendisi gibi gibi ben tam yazamadım bölümü . Yinede erkek meslegi gibi geliyor kulaga:45;

Sende benim gibi olmuşsun bende bütün motivasyonumu kaybettim 7 aylık emegimi 1 ayda yok ettim sanki
Ama inşallah burda toparlanacağiz
Hoşgeldin canım aramıza uzun soluklu diyetlerde benim gibi bazı dönemler ver al olayları oluyor sıkılıyor insan özellikle yazları oluyor o yüzden yılmak yok devam

Hoşbuldum teşekkür ederim

Ayy bu arada ben üşüttüm mü ne yaptım. 2 gündür başım ağrıyor diyordum ya meğer ateşim varmış benimm. Bu 30 days shred den sonra çok terleyip soğuk suları indirdim mideye kaç gündür. Ondan oldu kesin. İnşallah kolay atlatacam. Daha bugün dank etti burnum tıkalı. Öksürük var ateş var e bu migren atağı değil soğuk almışım dedim. Çok zeki kızım vesselam. 3. günde anladım nihayet hasta olduğumu

La sabah sabah plasiyerler gibi bütün marketleri dolaştım ... Bi ananas bulamadım . Son girdiğim markette kıza psikolojik taciz bile yaptım ... hayır yani her yerde yok ama sizde kesin olur diye geldim ... diye . maalesef ...dedi ... öyle kuru kuru ...
İnsan bir daha bakalım hanımefendi , belki bir tane kalmıştır der

oyyyy neyse bende ananassız 53 olurum napalım

Hoşbuldum teşekkür ederim.
Evet biliyorum çok doğru yerdeyim birbirinize olan bağlılığınız sohbetiniz insanı çok rahatlatıyor. Uyarılarınızla kendimize getiriyorsunuz bu çok iyi.
Herşeyi okudum ekstradan yapmam gereken bişey var mi bilmiyorum.

En kısa sürede tanışmalıyız

eşime dedim kaptanım bana mücverim diyo,dediki kaptan mücveri seviyomu sevmiyomu
inan sormaya korkuyorum ama iyi yönünden bakıyorum
ömürsünüz

Aşkolsun ne demek istiyorsun kaptanım surda 40yaşındaki ben spordan zor yuruyorum puanlarımı hic ettirmem
Vampirin puanlarında gözüm yok AllahSabhibine bağışlasın
Bende tam bunu yazacaktım isinize karismak istemedim kaptan ve senin bak bende mezun oldum ama hala motiveyim bir morti bul iğde gibi kıyasıya yarış
Fairy play hee ohh my good ihya oldum
Kaptan o fairplay ödülünü daha onceden bizede verdiydi ama iğnelisinden

İğde mortim beni unuttun mi burdayım hazır ve nazır

Gecmis olsun yavyu. Bisey sorayim bu callanatics miydi ne zikkimsa nasil bisey sen yapiyomuydun? Baslik var kk da biraz okudum ama tam anlayamadim.
10 saatte 10 yas genclesme falan diyodu anliyomusun

Şu jillian ı bende mi yapsam ki. Çok zor ya

Alıntı yapma gözlerimizin ayarları ile oynama dediler , tek tek geliyorum ona göre

başla kesinlikle .... inan o kadar spor yapmama rağmen bu bambaşka geldi bana

karnımda mısır hiyeroglifleri gibi bi şeyler vardı 3 günde toparladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…