Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vay vayyyy vay öncelikle @MorVampirella in puanlarını hatırlatan Bonus cana gitsin yılın fair play ödülü sabah sabah ıncık cıncık puan hesabı yapanlar görün görün bu arada çok güzel yazmışsın eflal'e gel öpücem yüksek müsadenle

Triplimelek Megi Özlemcim hoş geldinnn kaybettiğimmotivasyonu kazanmak için inan doğru adrestesin

Muhabbete dilediğin yerden gir , dal ..sıra bekleme :) ilk sayfadaki kuralları da okumuşsundur ...hadi bakalım bismillah

Ayyy Ahu060812 kıvırcık sevmem , maydanoz ver annem ayrıca menü haftanın değil bugünün en güzeli menüsü seçilecek

Nefs spor takımları ile ilgili hain yönlendirmelerini okudum 3-5 puan için yapılır mmı bu bana yahu

ecemavi o nasıl hesap yahu .... hepiniz kardeşiz şurda üçün beşin hesabını yapıyosun aşk olsun

Nego barbunya olabilir ... mesela beni , banuyu çok şişirir bakliyat ... hep uzak durduk diyet boyunnca .
streste olabilir yanında . güzel 2 gün var önünde ... artık bu yorucu iki günler can sıkıyor biliyorum ... iki günde koskoca haftayı toparlamaya çalışmak ...ama senin sıkıldığı kadar benim de sıkılıyor inan .

igdedali deme yahuuuuu , gerçekten bu bit travma mı hocam hemi de 9 yaşında falandım

Efser ,mmmm günaydın ..dün senin menü ve sporu iletmeyi unuttum ben @Ahu060812 efserden misler gibi 30 dk koşu bandı ...40 dk bisiklet vardı dün .

aeben mesajın çok kalbimi kırdı ... aşk olsun yani gerçekten benden nasıl beklersin kurabiyeyi yememi .tabii ki de parayı yedim

geriden gliyorum ya yazmaya Nare83 yazını gördüm ... dün senle konuşurken aklıma geldi takıma da yaz demek ... ama çok sıkmak istemedim .
çünkü en güzel en temiz başlangıç itiraf edip rahatlayarak gelendir .
Tamam zaten diyeti bıraktığını biliyorduk , 2-3 gündür de güzel başlayıp olmadı gece saldın ...
bitti .
artık bugünden sonra yok .
her şey buraya ne yazıyorsan yediğin içtiğin o .
sen burda azmi ile anılan ender kişilerdensin yahu .. bir yeme nöbetini mi yenemeyeceksin ?
hade bakayım ...
sana dediğim gibi , şu iki gün için ekstra bir detoks bul kendine yarayan ... kilo ver ki 1 kiloda olsa .. onu kaçamak yapıp almaya kıyama

begum75 tatlım ahh ahhhh o iş bildiğin gibi değil ...mücver yedim yazınca içimi bir korku saldı ..mücverimiiiii yedirtmemm dedim ..... foto falan istedim , işin peşini bırakmadım ..neyse ki sağ salim sesini duydum sabah rahatladım veeeeeeeeeeee mücveri çok severimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eşine selam .

@_SARAYCA_ sana da sopalı bir bir günaydın bırakayım ... yani sana dedim azıcık durdu gibiysen biraz ekleme yap , eta şaşırsın ekmek vs ye ... ama cız coz mu dedim yahu neyse belkide bunun işe yaradıklarındansındır iki günde de detoks metoks götürürsün işi dün de mezun olma mesajını okumuştum ... şimdilik dur hele ...

nehirnil111 mi de bir günaydın bırakayımmmmmmmmm

daha da gelip selam veren var mıydı hepsine

ben yusufu bırakıp geleyim ... bir market yapacağım o kadar

masum o işten çıkarılma kabusunu birkaç kere bende yaşadım,seni çok iyi anlıyorum,inşallah böyle bir şey olmaz
dün kaptanımın arkadaşı ameliyat olmuştuda eşi yanında değildiya,bazende diyorum herşeyin başı sağlık,mutlu huzurlu bir yuva hani bunlar varsa aşılmayacak şeyde yok,her şerde bi hayır aramak lazım

tabi söylemesi kolay hissetmesi anlaması yaşaması zor,inşallahta bu durumları yaşamayız görmeyiz

sanalda olsa burası insanın canına can,mutsuzluğuna mutluluk, derdine çare oluyo,herkes iyiki varburayı bu grubu çok seviyorumbunuda araya sıkıştırayım :)

o yüzden canını dartalmadan yaz, içini dök....

kilo olayındada aeben ablamızın ve kaptanımızın sözünü dinle,onlar çok güzel yön veriyolar bize

Masumcum bak sık yemeliler beni cok yemeye itiyo diyosun ama su an sık yemeli bir diyet yapmadigin halde kilo almis durumdasin dimi?

Bende cogu kez aynisini yapiyorum.

yyaklaşık 8 yıldır diyet maratonu içindeyim ver al artık iyice usta oldum diyebilirim
beceremesemde almammayı , ama sık sık yeme benim bünyeme çok ters çok denedim ama onda ben kilo veremiyorum buradaki arkadaşlar biliyor bunu

bbol bol leptin çalıştıracagım ben ancak öyle
yediigm için geldi kilolalrr tabikide
yemeli bir diyet yapmadıgım için degil

iştahım çok açılıyor benim sık sık yediigmde

Günaydın kaptanım kolay gelsin dün listeme 2 kayısı daha ekledim daha ağzıma sokmam annemlere dağıtacağım

Nego seni sevsede evden cikip gider.

Cok yakinimdan benzer bir sorunu goruyorum su an karisini seviyor cokta severek evlendi ama su an zitlasmis sogumus durumda.

Yani severkende olabiliyor.
O baskidan ancak memnun olarak kurtulursun saniyorum.
Cunku memnun olup istediklerimizi yapmamaya egilimleri var.

Iki ucu seyli degnek gibi ama napalim evlendik bide cocuk ettik onlara gore sekillenicek biraz hayatimiz

Canım kendimi hiç düşünmüyorum desem, ben öyle de böyle de gıdım gıdım vericem ama sana listeye karşı sorumluluk beni üzüyor. Bu hafta kısır dışında bir şey olmadı cumadan beri, o da zaten taa pazar günü öğlen. Keşke yemeseydim barbunya, hayır bayıldığımdan değil mecburen yedim biliyorsun.
Ben bu cuma ne olursa olsun liste dışı devam edicem, liste zora girmesin.

Eflalim tepkiyle sevgiyi ölçme !
Şuan sana yazdıklarımızı oluşturdugun duvarın gerisinden okuyorsun
Empati kur !
Ve kendinede dön hatalarını bul . Kul kusursuz değildir ....
Seni kırmak ve eleştirmek değil niyetim lütfen beni yanlış anlama...
Bazı düşüncelerini kendi yaptıgım hatalara çok benzetiyorum o yüzden bu kadar uyarma ihtiyacı duyuyorum .
Senin her mesajını okudugumda halin ve o iki yavrun gözümün önüne geliyor ..
İnan o çoçuklar olmasa çek git derim ama o iki yavru ve yuvan için bazı şeylerin üstünü örtmeli ve bakış açını değiştirmen lazım ...
Kanaatim oki evliliğinde yolunda gitmeyen tek şey eşinle olan iletişimin . Yol ortasındaki iki keçi misalisiniz anladıgım kadarıyla sende alttan almıyorsun. tepkiye tepki .
Lütfen bir düre nötr olmayı dene kendim ve çoçukların için ..
Keşke yakın olsaydık yüz yüze konuşabilseydik .

tel den zor oldugu için sabahı bekledim canım
burası gibi kimse anlamıyor bizi , iradesiligin dibini yaşıyorum şuanda inanın
ama sayenizde toparlayacagım inş

protein candır diyorum , her sabah başlayıp akşam bırakıyorum
iki gün sebze suyu gibi bir şey yapabilirim
yada zaten kh yemesem bu ödemler şişlik gidecek belki 1 kilo filan kalacak sabit olan

kaptanım
a.s. selamını iletirim hatta ilettim bile

bu arada evde bugün temizlik yokmu şaşırdımhergün 40 lıyon evi maşallah

Şu jillian ı bende mi yapsam ki. Çok zor ya
Yap eglalim acaip terletiyor ve sıkılaştırıyor öyle zamanda almıyor hemencik bakmışsın bitmiş .
Zamanında bende yapmıştım _AYNURA_ yarış yapmıştı o vakit ...

Etiketlemişken birde sallayım çok kilo almışsın aynuram resimlerdede belli .

kaptanım
a.s. selamını iletirim hatta ilettim bile

bu arada evde bugün temizlik yokmu şaşırdımhergün 40 lıyon evi maşallah
Benim evin hali perişan bana da el atsanız ya dün yemeği yaptım mutfağı toparladım çamaşırları toplamak kaldı bu akşam da onları halledip kırmızı renklileri yıkayacağım daha ütüsü de var bu işin ve ders hak getire

Evet zıtlastı eşimde, soğudu her halinden belli zaten. Kabullenmem lazım doğrusun
Canım tabi burda eşimi yazıyorum ama bende hatalarımın farkındayım, eşime de söylüyorum ama o kendinde hiç hata görmüyor, sen değiş sen hatalısın diyor, kendini kusursuz görüyor.
Alttan artık! almıyorum evet bıraktım, çünkü çok fazla alttan aldım ve karşılık göremedim, karşılığı nankörlük oldu hep. Bende artık biterse bitsin modundayım, vicdanım rahat çünkü çok mücadele ettim tek başıma.

akşam çocukalrı anneme götürdüm
evde bir sürü iş vardı dedim gelince duş alır, makinayı boşaltır kirlikleri atarım dedim
gece geldim 12 de makyajımı bile silmeden yataga atmışım kendimi neyse deidm sabah duş alırım
6 :00 alarm çalıyor kalkmak ne mümkün vücut okadar yorgunki uyanmıyor.......

dedim az daha uyuyum saçımı yıkarım bir tekkk

alarmı ertele ertele ancak 7:20 de uyandım
hemen makinayı açtım saçımı tekrar düzleştirdim , üstünden geçince iyi durdu mis mis ne yıkaması

kirli bulaşıkları elimde yıkayıveridm baktım boşaltmak makinayı xman alcak

bugünde bi arkadaşımla görüşecegim dışarda , çocuklar yok eşimin de işi var
ama eve erken gidip bi toparayıp yatarm bugün
gerçekten bünyemm çokz orlanıyor artık, ki çok uykuyu sevmem ben

Bugün deniyim bir

benim evi zaten sorma salon oldu etüt odası,heryer kitap silgi kırığı sanırım seneye lys kadar işim işş
salonun yüzünü unutucam odamla mutfak arası git gel yapıcam

hep diyorum çalışan kadın olmak zor,allah yardımcımız olsun,daha bunun bebesi var nil

Kalk nehir kalk güya bende bu sabah derse bakayım yavrular uyurken demiştim size takıldım
Bugun dışardayım kızıma gidicem lu kulaklarıma bi baksın hazır stajdayken sonrada küçük cadının okuluna tercihler için .

Akşama ancak gelirim öpüldünüz efenim

Not : banu pro ye bugun karbon seni açıktıryor akşama menünü bekliyorum beni etiketle . Bak yazmazsan watsaptan taciz ederim ona göre

Not: halsizliğin karbondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…