Ooooo olmaz mı olmaz mı. Şu squat yapan taş popolu hatunlar vardı ya. Nası özenirim onlara eskiden beri. O kıvama gelmeye başladı benim arka taraflar. Ayna karşısında bakıyorum kendime sürekli. bu kadar hızlı değişim beklemiyordum. Callandan daha etkiliymiş
Nasil gidiyor incelme var mi hayris
Ayyy lutfen hergün beni de böyle dürtBen de senden hoşnut değilimmmmm. Gelemiyorsun ki buraya. bi de tartı da yüzünü pek güldürmedi sanırsam. Silkelenmen lazım. Kızma ama 20 dk spor nedir yahu. Sen 20 dk sporla günü geçiştirecek kadın mısın de hele bana
senden tüyo alayım inşallah. ne kadar zamandır başladın spora? Ve tam olarak ne yapıyorsunOoooo olmaz mı olmaz mı. Şu squat yapan taş popolu hatunlar vardı ya. Nası özenirim onlara eskiden beri. O kıvama gelmeye başladı benim arka taraflar. Ayna karşısında bakıyorum kendime sürekli. bu kadar hızlı değişim beklemiyordum. Callandan daha etkiliymiş
Sorma hayrisim inan hic vakit bulamiyorum. Bu hafta yuzmeye basliycaktim guya unuttum ucretini yatirmayi.Ben de senden hoşnut değilimmmmm. Gelemiyorsun ki buraya. bi de tartı da yüzünü pek güldürmedi sanırsam. Silkelenmen lazım. Kızma ama 20 dk spor nedir yahu. Sen 20 dk sporla günü geçiştirecek kadın mısın de hele bana
Geçmiş olsun baş ağrısı fena stresden daha da kötü oluyor.İStanbulda sabah trafiği hala felç. Sabah metroya vardım, çalışmıyor, pek şaşaırdım işe nasıl giderceğim diye.. 10 dk yolum çıktı 50 dk... 30 dk işe gecikmeli geldim. stresten mi nedir başım çatlıyor. İş te yoğundu. Şimdi bi ağrı kesici attım bi bardakta çay içeyim çıkıp yarım saat dolanayım diyorum.
Tabiii ki zevkle dürterim. Kilolarımız yakınnn. bu cumaya kadar bi izleyecem seni menülerini sporunu. dişime uygun bulursam haftaya yarışıyoruz gözüme kestirdim ona göreAyyy lutfen hergün beni de böyle dürt
Ah yillar once o trafikte saatlerce yol gittigim gunler aklima geldi.İStanbulda sabah trafiği hala felç. Sabah metroya vardım, çalışmıyor, pek şaşaırdım işe nasıl giderceğim diye.. 10 dk yolum çıktı 50 dk... 30 dk işe gecikmeli geldim. stresten mi nedir başım çatlıyor. İş te yoğundu. Şimdi bi ağrı kesici attım bi bardakta çay içeyim çıkıp yarım saat dolanayım diyorum.
1 aydır tamamen bırakmıştım diyeti şu bir kaç günde toparlanmış olurum.Tabiii ki zevkle dürterim. Kilolarımız yakınnn. bu cumaya kadar bi izleyecem seni menülerini sporunu. dişime uygun bulursam haftaya yarışıyoruz gözüme kestirdim ona göre
İşte neden haftaya be saraycam daha bugün Çarşamba. Sen de biliyorsun ki jillian'ın iki 3 günü zorluyor. O zorlama evresini bu hafta atsan üzerinden daha güzel olmaz mı? Tabii ben yoğunluğunu tam bilmediğimden burdan rahat konuşuyorum ama önceden yapabildiğini görmüştüm. En azından jillian ablaya şeyetsen. 20 dk yürümek yerine 27 dk jillian daha karlı benceSorma hayrisim inan hic vakit bulamiyorum. Bu hafta yuzmeye basliycaktim guya unuttum ucretini yatirmayi.
Haftaya hem yuruyus hem jillian hem yuzme gor o zaman beni
Olalım valla. Gerçi benim vizeler varmış ama olsun. Şimdiden başladım çalışmaya spora sekte gelmez. Abovvv önümüzdeki haftanın rakipleri çok dişli oldu sanki. Ama ben kaşındım
Bozulmadan yap kuzum. Aksam yogurtla iyi gider. Gerci havalar soguk
Canim evde 8 kisiyiz ablam ve yegenlerim burada. Yuruyusu gunduz ise giderken yaptim oglenleri yuruyorum dun canim istemedi. Yuzmeye oglen gidiyorum. Haftaya ablamlar gidecek cocuklari da babaanneye goturmeyidusunuyorum o zaman sakin kafayla spor yapabilirim insallah.İşte neden haftaya be saraycam daha bugün Çarşamba. Sen de biliyorsun ki jillian'ın iki 3 günü zorluyor. O zorlama evresini bu hafta atsan üzerinden daha güzel olmaz mı? Tabii ben yoğunluğunu tam bilmediğimden burdan rahat konuşuyorum ama önceden yapabildiğini görmüştüm. En azından jillian ablaya şeyetsen. 20 dk yürümek yerine 27 dk jillian daha karlı bence
Cacik gibi yapsanYemek var yoksa yaparım da
Benim jillianim 56 dk dusunOlalım valla. Gerçi benim vizeler varmış ama olsun. Şimdiden başladım çalışmaya spora sekte gelmez. Abovvv önümüzdeki haftanın rakipleri çok dişli oldu sanki. Ama ben kaşındım
Mortim bende hastayım burnum tıkalı uyuyamiyorum bi gecse kışın hasta olmadıydım herkes diyete baglamaya başladı ayrica gıcığımAyy bu arada ben üşüttüm mü ne yaptım. 2 gündür başım ağrıyor diyordum ya meğer ateşim varmış benimm. Bu 30 days shred den sonra çok terleyip soğuk suları indirdim mideye kaç gündür. Ondan oldu kesin. İnşallah kolay atlatacam. Daha bugün dank etti burnum tıkalı. Öksürük var ateş var e bu migren atağı değil soğuk almışım dedim. Çok zeki kızım vesselam. 3. günde anladım nihayet hasta olduğumu
DemeNette sıkıntı var ondan pek şeyedemedim 2 gündür. Bi de ödev mödevle uğraştım. aha bugün evdeyim.Bir menü hazırlamışım kendime bir spor programı yapmışım görmeeeeee
Kaptan bize yani ikimize bir fairplay ödülü verdiydi ya geçenlerdeNeyi bacım ?
@saydin78 Huuu mortimmm nerelerdesinnnn bak cumaya balkon konuşmadı için umutlanıyorum haaaa sen ortada yoksun neler yapıyorsun bakimm ?
Kısrak ne.atı
92 li at kadar oldum diyorum ....
85 li çıkıp ... at asıl benim diyor ...
ben neyim la o zaman ?
İgde nekadar mortimde.olsan.kanma.sakın.aynı.takımdayız fırtınaigdedali kuzum geçmiş olsun bu arada ... dinlen biraz ... spora ara ver .canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Triplimelek Megi canım ... yok yapman gereken bir şey kalmadı ... menü yazacaksın , menüleri eleştirebilirsin ...
gerisi sohbet motivasyon ....
spor olayı da puanla yarışan iki takıma ayrıldık , bu hafta girenler çıkanlar bir toparlansın ... hangi takım eksikse aebenle seni oraya iliştireceğim .
nehirnil111 kesinlikle başlayınnnnnn jillian 30 days shred level 1
Daydream- canım aeben bence de sen nerdeysen orada olmak ister ...yüzerde o şimdi lokalde
YaaaTripli meg ne kadan kibarsin oyle. Hep boylemisin yoksa yeni geldigin icinmi?
Yeni geldigi listeye bile giremedigi halde arsiz olanlar varda
Müdavimi olurumYalnız fatmanın son mesajı çok umutsuz gördüm ben ... ne dersin hocam ?
Yani öyle ..bakacağız ... karşımda da çok spor yapan bir @Lunya var falan demelerböyle ilk günün havası yok gibi .
yahu o ev gezmelerinden men etme lokal açacağım , 35 yaş üstü arkadaşlarımla ...
Valla şöyle hesaplayıp koysanız ne iyi olur valla yanlışlık oluyodur gece 2 de tek gözle yaptığım puanlarda.düzeltirim çekirge..
Ne.markaj isi bitmistir sarayca kıvama geldiAhum dun 20 dk yuruyusum var .
Garezin bana mı haftayaSorma hayrisim inan hic vakit bulamiyorum. Bu hafta yuzmeye basliycaktim guya unuttum ucretini yatirmayi.
Haftaya hem yuruyus hem jillian hem yuzme gor o zaman beni
Bende varım hem diyethem spor rakibi
Yap yap hulyam. Biz ayni takimdaydik degil miAyyy ne cok cinladi jullian in kulaklari..gaza getirdiniz haaa kalkip yapayim canim sıkılıyor zati vakit gecer..o degilde ben bu baciyi 3-4 yil once yaptigimda 3 gun oturup kalkamamistim dogru durust.1 haftadir yuruyorum bacak kaslarim guclenmistir bu sefer olmaz herhalde..
O 56 dk lik olandan cok sıkılıyorum ben..bitmiyo 56 dakika sanki..ama iyi terletiyo o ayri..Benim jillianim 56 dk dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?