Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İStanbulda sabah trafiği hala felç. Sabah metroya vardım, çalışmıyor, pek şaşaırdım işe nasıl giderceğim diye.. 10 dk yolum çıktı 50 dk... 30 dk işe gecikmeli geldim. stresten mi nedir başım çatlıyor. İş te yoğundu. Şimdi bi ağrı kesici attım bi bardakta çay içeyim çıkıp yarım saat dolanayım diyorum.

Nasil gidiyor incelme var mi hayris
Ooooo olmaz mı olmaz mı. Şu squat yapan taş popolu hatunlar vardı ya. Nası özenirim onlara eskiden beri. O kıvama gelmeye başladı benim arka taraflar. Ayna karşısında bakıyorum kendime sürekli. bu kadar hızlı değişim beklemiyordum. Callandan daha etkiliymiş

Ayyy lutfen hergün beni de böyle dürt

senden tüyo alayım inşallah. ne kadar zamandır başladın spora? Ve tam olarak ne yapıyorsun

Sorma hayrisim inan hic vakit bulamiyorum. Bu hafta yuzmeye basliycaktim guya unuttum ucretini yatirmayi.

Haftaya hem yuruyus hem jillian hem yuzme gor o zaman beni

Geçmiş olsun baş ağrısı fena stresden daha da kötü oluyor.
Dolaşmak cok iyi gelecektir kafan dağılır.

Ah yillar once o trafikte saatlerce yol gittigim gunler aklima geldi.

Gecmis olsun betuscum

Tabiii ki zevkle dürterim. Kilolarımız yakınnn. bu cumaya kadar bi izleyecem seni menülerini sporunu. dişime uygun bulursam haftaya yarışıyoruz gözüme kestirdim ona göre
1 aydır tamamen bırakmıştım diyeti şu bir kaç günde toparlanmış olurum.
Zevkle hadi bakalım :)

Sorma hayrisim inan hic vakit bulamiyorum. Bu hafta yuzmeye basliycaktim guya unuttum ucretini yatirmayi.

İşte neden haftaya be saraycam daha bugün Çarşamba. Sen de biliyorsun ki jillian'ın iki 3 günü zorluyor. O zorlama evresini bu hafta atsan üzerinden daha güzel olmaz mı? Tabii ben yoğunluğunu tam bilmediğimden burdan rahat konuşuyorum ama önceden yapabildiğini görmüştüm. En azından jillian ablaya şeyetsen. 20 dk yürümek yerine 27 dk jillian daha karlı bence

Haftaya sporda rakip olalim mi igdedali
Olalım valla. Gerçi benim vizeler varmış ama olsun. Şimdiden başladım çalışmaya spora sekte gelmez. Abovvv önümüzdeki haftanın rakipleri çok dişli oldu sanki. Ama ben kaşındım

Canim evde 8 kisiyiz ablam ve yegenlerim burada. Yuruyusu gunduz ise giderken yaptim oglenleri yuruyorum dun canim istemedi. Yuzmeye oglen gidiyorum. Haftaya ablamlar gidecek cocuklari da babaanneye goturmeyidusunuyorum o zaman sakin kafayla spor yapabilirim insallah.

Ayyy ne cok cinladi jullian in kulaklari..gaza getirdiniz haaa kalkip yapayim canim sıkılıyor zati vakit gecer..o degilde ben bu baciyi 3-4 yil once yaptigimda 3 gun oturup kalkamamistim dogru durust.1 haftadir yuruyorum bacak kaslarim guclenmistir bu sefer olmaz herhalde..

Mortim bende hastayım burnum tıkalı uyuyamiyorum bi gecse kışın hasta olmadıydım herkes diyete baglamaya başladı ayrica gıcığım
Nette sıkıntı var ondan pek şeyedemedim 2 gündür. Bi de ödev mödevle uğraştım. aha bugün evdeyim.Bir menü hazırlamışım kendime bir spor programı yapmışım görmeeeeee
Deme
Neyi bacım ?

@saydin78 Huuu mortimmm nerelerdesinnnn bak cumaya balkon konuşmadı için umutlanıyorum haaaa sen ortada yoksun neler yapıyorsun bakimm ?
Kaptan bize yani ikimize bir fairplay ödülü verdiydi ya geçenlerde

92 li at kadar oldum diyorum ....

85 li çıkıp ... at asıl benim diyor ...

ben neyim la o zaman ?
Kısrak ne.atı

İgde nekadar mortimde.olsan.kanma.sakın.aynı.takımdayız fırtına
Tripli meg ne kadan kibarsin oyle. Hep boylemisin yoksa yeni geldigin icinmi?

Yeni geldigi listeye bile giremedigi halde arsiz olanlar varda
Yaaa

Müdavimi olurum
Valla şöyle hesaplayıp koysanız ne iyi olur valla yanlışlık oluyodur gece 2 de tek gözle yaptığım puanlarda.düzeltirim çekirge..

Bende onu.doiyecektim hesaplayıp yaZacağım sanada kolaylik ama sende kasirgalar varken fırtınalarımı buldun yanlis.hesap yapacak

Ahum dun 20 dk yuruyusum var .
Ne.markaj isi bitmistir sarayca kıvama geldi

Garezin bana mı haftaya

Haftaya sporda rakip olalim mi igdedali
Bende varım hem diyethem spor rakibi

Yap yap hulyam. Biz ayni takimdaydik degil mi

Benim jillianim 56 dk dusun
O 56 dk lik olandan cok sıkılıyorum ben..bitmiyo 56 dakika sanki..ama iyi terletiyo o ayri..

Kizlar birde eski spice girlden mel b vardi onun videolarinada bakiverin kardiyo..(mel b degilmis bulamadimda simdi 2 yil once yapiyordum 10 ar dakikalik kardiyolari vardi bulup yazacagim.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…