Gecmis olsun mustakbel mortimMortim bende hastayım burnum tıkalı uyuyamiyorum bi gecse kışın hasta olmadıydım herkes diyete baglamaya başladı ayrica gıcığım
Deme
Kaptan bize yani ikimize bir fairplay ödülü verdiydi ya geçenlerde
Kısrak ne.atı
İgde nekadar mortimde.olsan.kanma.sakın.aynı.takımdayız fırtına
Yaaa
Müdavimi olurum
Kasirgayim ben saraycam..daha takimimin adini dun ogrendim soylemesi ayip takim arkadaslarimi tam bilmiyorum..:))Yap yap hulyam. Biz ayni takimdaydik degil mi
Ama cok etkili ozellikle ust bolge kollar... guzel calisiyorO 56 dk lik olandan cok sıkılıyorum ben..bitmiyo 56 dakika sanki..ama iyi terletiyo o ayri..
Kizlar birde eski spice girlden mel b vardi onun videolarinada bakiverin kardiyo..
Sporu mayıstan beri yapıyorum ama ilk bir ayı sadece yürüyüşle götürdüm. Çünkü son 7 ayım sırf oturarak geçtiğinden hamlamıştım epey. Sonra callanetics+ yürüyüş yaptım bi süre. Arada ip atlama ve yüzme ekledim. Şimdi de jillian ablayla coşuyoruz. ama bu süreçte yürüyüşü hiç bırakmadım. Her gün en az 40 dk yürüdüm. Spor yok dediğim gün bile yürüyüşüm vardır.senden tüyo alayım inşallah. ne kadar zamandır başladın spora? Ve tam olarak ne yapıyorsun
Ben onuda bilmiyorum kaptanin takimindayimKasirgayim ben saraycam..daha takimimin adini dun ogrendim soylemesi ayip takim arkadaslarimi tam bilmiyorum..:))
Oluyor bacım oluyor hemde fena kol bacakAyyy ne cok cinladi jullian in kulaklari..gaza getirdiniz haaa kalkip yapayim canim sıkılıyor zati vakit gecer..o degilde ben bu baciyi 3-4 yil once yaptigimda 3 gun oturup kalkamamistim dogru durust.1 haftadir yuruyorum bacak kaslarim guclenmistir bu sefer olmaz herhalde..
Siz aynı takımdasınız. Oooo haftaya hem fırtına kasırga olarak hem de bireysel olarak sporda kapışıyoruz o zamanBen onuda bilmiyorum kaptanin takimindayim
Cacık salatalıkla dün yapmıştım semizotunu yapabilirim aslında ama eşime ayrı yaparım o yemez çünküCacik gibi yapsan
Evetttt ayni takimdayiz ortim..gelsin sporlar o zaman :))Ben onuda bilmiyorum kaptanin takimindayim
Geçmiş olsunnn. Boooolll bolll yemeğini ye. Tatlını neyin eksik etme. aman diyim güçten düşersin mazallahMortim bende hastayım burnum tıkalı uyuyamiyorum bi gecse kışın hasta olmadıydım herkes diyete baglamaya başladı ayrica gıcığım
Deme
Kaptan bize yani ikimize bir fairplay ödülü verdiydi ya geçenlerde
Kısrak ne.atı
İgde nekadar mortimde.olsan.kanma.sakın.aynı.takımdayız fırtına
Yaaa
Müdavimi olurum
Bende onu.doiyecektim hesaplayıp yaZacağım sanada kolaylik ama sende kasirgalar varken fırtınalarımı buldun yanlis.hesap yapacak
Ne.markaj isi bitmistir sarayca kıvama geldi
Garezin bana mı haftaya
Bende varım hem diyethem spor rakibi
Hadi bakalim 25 lik hayrise karsi 38 lik saraycaSiz aynı takımdasınız. Oooo haftaya hem fırtına kasırga olarak hem de bireysel olarak sporda kapışıyoruz o zaman
O öyle olmuyor Hülya abla. Benim ev 6. kat. Okulda dersim hep 4. katta. Geçen gün derse geç kalmışım merdiven çıkamadığımdan. Hoca geçmiş olsun sakatlandınız mı dedi. Yok hocam bi jillian abla var o bu hale getirdi dedim. Anlamadı kadın. Ders sonu söyledim. Dün sınıfa bi geldi yürüyemiyor. O da yapmışAyyy ne cok cinladi jullian in kulaklari..gaza getirdiniz haaa kalkip yapayim canim sıkılıyor zati vakit gecer..o degilde ben bu baciyi 3-4 yil once yaptigimda 3 gun oturup kalkamamistim dogru durust.1 haftadir yuruyorum bacak kaslarim guclenmistir bu sefer olmaz herhalde..
Niye öyle dedin ki şimdi anam yine kızacakHadi bakalim 25 lik hayrise karsi 38 lik sarayca
Kahvem bitsin yapiyorum hemen :))O öyle olmuyor Hülya abla. Benim ev 6. kat. Okulda dersim hep 4. katta. Geçen gün derse geç kalmışım merdiven çıkamadığımdan. Hoca geçmiş olsun sakatlandınız mı dedi. Yok hocam bi jillian abla var o bu hale getirdi dedim. Anlamadı kadın. Ders sonu söyledim. Dün sınıfa bi geldi yürüyemiyor. O da yapmışBen de kalkıyorum şimdi. Hadi beraber yapalımmmm.
Bu benim ki kilo verme sureci degil be degil vallahi degil.
Eğer başarırsam bu benim yeniden doğmaya çabalamam.
Bu benim içimde kalanlar benim içime gömdüklerim.
Saçma bir şekilde bütün duygu durumunu buna bağlamalarım herşeyi bunda toplamalarım.
Bütün engellerim bütün setlerim bütün anlaşılmazlarım bütün bilinmezlerim.
Bunu yaparsam sanki oturucak butun taşlar... O içine ettigimin taşlari..
Bu benim yalnizligim.
Herkesin destek gibi görünüp kimsenin ortada olmayışı.
Benim allahin cezasi mecburiyetim.
Kimseden bi halt istemiyorum ben önüme set koymayin yeter bana.
Ben zaten kendim gibi bir seti aşmaya ugraşıyorum birde başkalariyla nasil ugraşayim?
Ilk kez kupkuru tohumlari yeşerttim ben bu sene. Sonra buyuduler ve çiçek açtilar.
Tohumlarima vesile oldum kendimede olucam.
Nemlenicek çimlenicek sonra filizlenicem.
Sonrada ins allahim bana nasip etsin çicek açıcam.
Dikenlerimde olucak sen yapamazsin diyenin eline diline baticam.
Icimdeki hassasiyet yükünü gectigim yerlerde birakicam.
Ben sadece kilo vermiycem.
Kibrit kutusu peynir olayi degil vallahi degil...
Kız sen benim haftaya rezerve ettiğim mortime neden el atıyorsunSiz aynı takımdasınız. Oooo haftaya hem fırtına kasırga olarak hem de bireysel olarak sporda kapışıyoruz o zaman
Tabe tabe oldu bekle sen aksama sen menümü bekle senide etiketleyeyimGeçmiş olsunnn. Boooolll bolll yemeğini ye. Tatlını neyin eksik etme. aman diyim güçten düşersin mazallah
Kaptan başardı ve dahi digerleri neden sende yapamayasın sende o ışık varYaptigim ve kaydetmedigim listeyi gecmiste ararken gecen hafta yazdigim bir mesaji gordum.
Sizinlede paylasim dedim
aeben diyordun ya hani bende bunu ekliyim favorilere ilerde lazim olucak ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?