Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecmis olsun mustakbel mortim

senden tüyo alayım inşallah. ne kadar zamandır başladın spora? Ve tam olarak ne yapıyorsun
Sporu mayıstan beri yapıyorum ama ilk bir ayı sadece yürüyüşle götürdüm. Çünkü son 7 ayım sırf oturarak geçtiğinden hamlamıştım epey. Sonra callanetics+ yürüyüş yaptım bi süre. Arada ip atlama ve yüzme ekledim. Şimdi de jillian ablayla coşuyoruz. ama bu süreçte yürüyüşü hiç bırakmadım. Her gün en az 40 dk yürüdüm. Spor yok dediğim gün bile yürüyüşüm vardır.
Şu an jillian+ yürüyüş+ ip atlama şeklinde götürüyorum. Bu yazdığım 3. sporu sürekli değiştiriyorum. Bir hafta zumba oluyor 1 hafta ip veya yüzme. O kısım benim eğlence zamanım. Araştırıyorum eğlenceli ne varsa şöyle 20- 30 dk lık onları yapıyorum (her gün değil keyfim istediğinde)
Mesela haftaya iç bacağa ağırlık verecem. Biraz eksik kalmışım onda. Bugün farkettim. youtube da squatgirl diye bi kanal var. Aus önermişti. Ordan bakınıyorum. Umarım faydalı olmuştur az uzun olmuş şimdi baktım da

Oluyor bacım oluyor hemde fena kol bacak

Geçmiş olsunnn. Boooolll bolll yemeğini ye. Tatlını neyin eksik etme. aman diyim güçten düşersin mazallah

O öyle olmuyor Hülya abla. Benim ev 6. kat. Okulda dersim hep 4. katta. Geçen gün derse geç kalmışım merdiven çıkamadığımdan. Hoca geçmiş olsun sakatlandınız mı dedi. Yok hocam bi jillian abla var o bu hale getirdi dedim. Anlamadı kadın. Ders sonu söyledim. Dün sınıfa bi geldi yürüyemiyor. O da yapmış Ben de kalkıyorum şimdi. Hadi beraber yapalımmmm.

Kahvem bitsin yapiyorum hemen :))

Yaptigim ve kaydetmedigim listeyi gecmiste ararken gecen hafta yazdigim bir mesaji gordum.
Sizinlede paylasim dedim

aeben diyordun ya hani bende bunu ekliyim favorilere ilerde lazim olucak ins.

Siz aynı takımdasınız. Oooo haftaya hem fırtına kasırga olarak hem de bireysel olarak sporda kapışıyoruz o zaman
Kız sen benim haftaya rezerve ettiğim mortime neden el atıyorsun aha ilk defa bu smileyi kullanıyorum ausun kulakları çınlasın

Geçmiş olsunnn. Boooolll bolll yemeğini ye. Tatlını neyin eksik etme. aman diyim güçten düşersin mazallah
Tabe tabe oldu bekle sen aksama sen menümü bekle senide etiketleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…