Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi bakalım benden bu kadar ...

Mutfakta işler var ...

sonra eşim gelir yemeğe öğlen ... sonra çıkıp Yusufu al ...

İşte ordan yine hastaneye ..öğleden sonra çıkacakmış arkadaş ... almaya gelende olmayacak muhtemelen ...

eve gelince tüm enerjikimle buradayım inşallah

Ausencia 53 oldun muuuuuuu bakeeem enişte sopayı çıkardı mı :)

Cıks ..ucu geldi duruyor orda ... buralar inatçı .
Derin sular . ihmale gelmiyor mimum .
bakalım giden 400 gözüküyor oldu çarşamba ... bir 600-700 yapsam öpüp başıma koyacağım

Fatma abla günde en azından 5-6 kez buraya yazmadı mı uzaklaşır kopar gibi geliyor şu an. 2 sene önce geldiğimde yeni gelmişti. Nası hevesliydi azimliydi. O günden beri takip ederim arada. Ama uğramıyor hiç. Bence sorun bu

Valla şöyle hesaplayıp koysanız ne iyi olur valla yanlışlık oluyodur gece 2 de tek gözle yaptığım puanlarda.düzeltirim çekirge..

selam bayanlar dunku menum

sabah bir dl tb ekmegi
bir parca sucuklu yumurta
peynir domates zeytin
1 tane cevizli kurabiye

ogle vicdan yapip sadece bir dilim ekmekle yayla corbasi icildi
aralarda sade kahve yesilcay ve kiraz sapi icildi
3 lt kadar su
spor yok eve 12 de geldim gece
aksam yemegi de yok ablamda idim agzima bisey surmedim

Tamam canım anladım beklemedeyim

Tripli meg ne kadan kibarsin oyle. Hep boylemisin yoksa yeni geldigin icinmi?

Yeni geldigi listeye bile giremedigi halde arsiz olanlar varda
Aaa teşekkür ederim. Genelde boyleyimdir canım bayadir okuyordum sizi gizliden o yüzden kuralları da biliyorum. Ahh o arsizlar heryerde var :))

hosgeldin ozlem

Valla şöyle hesaplayıp koysanız ne iyi olur valla yanlışlık oluyodur gece 2 de tek gözle yaptığım puanlarda.düzeltirim çekirge..
Ayy ben hiç kontrol etmiyorum bi de 30 days shredler 27 dk abla. o bir dakikada kadın konuşuyor. Ona göre hesaplayalımmm. 1 dk 1 dakikadır sonuçta

Bu hafta kendimden hic hosnut degilim

Bu hafta kendimden hic hosnut degilim
Ben de senden hoşnut değilimmmmm. Gelemiyorsun ki buraya. bi de tartı da yüzünü pek güldürmedi sanırsam. Silkelenmen lazım. Kızma ama 20 dk spor nedir yahu. Sen 20 dk sporla günü geçiştirecek kadın mısın de hele bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…