Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kendimi erkek arkadışını ailesine açıklamış genç kız gibi hissediyorum
itiraf edince ben ahahaha

İşi sgk lı mı çocuğun ?

Yaptigim ve kaydetmedigim listeyi gecmiste ararken gecen hafta yazdigim bir mesaji gordum.
Sizinlede paylasim dedim

@aeben diyordun ya hani bende bunu ekliyim favorilere ilerde lazim olucak ins.

bonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus ...... can can ....

bi kere başaracaksın bitecek .. yüz kere başla bırak başla bırak yoruyor sizi .
Bi kere laaaa bi kere

1 kilo istiyorum ya 500 kötü değil tabi sadece epey az yiyerek vermek canımı sıkıyor, senin gibi az kilo olduğum zaman ne yiyicem ben kuş yemimi

heee bonusun ballı çubuklarından

sakınnnnnnnnnnnnn sakın bırakma ...

bak ilk gün bu ne be dedim ... 2. gün kaytaracaktım ... ki ben zaten spor yapıyordunm ..

eflal bak kafanın etini etini yerim her gün o jillian bitecek

evett annecigimmmmm ,ssk lı
ayrı oturacagım hemde kv den

Ahanda mor vampirin yaptığı sporlar bunlar kaç yazayım hesaplayın nasıl hesaplayım bilemedim.ikinci alıntı birincinin açıklaması

135*2 zaten 270 eder ... eee burada ağır egzersiz de var .

yazdığı kardiyo kısmı ile egzersizler yarıya yarıya düşünülse ... 340 puan eder....ilk gün bu .

2. günde de en adil hesaplama yarı yarıya ..2 saat sürmüş 300 puanda orada var.

Egzersizleri ayri ayri degil toplu yazsa daha anlasilir olmazmi zaten her turlu ×3 oluyor

Ay deme ne olur deme ben pilates yapıyım usul usul :)
Nego o jillian 120 ip atladiktan sonra yapmistim 4. Harekette yere yapisip kaldim.
O yuzden tirstim bn o kadindan zaten kasli masli bisey.
Oyle kadin mi olur degil mi Bonus can
Ay yok pes etmedim ama kirpigimden bile ter damladı çok zor
Ausencia
igdedali

Bi arkadasim tavsiye etti hic sıkıcı degil vakit nasil geciyo anlamadim dedi bi bakarmisiniz ilerletip bu lesliden cok daha hizli degilmi?
Al işte ben bunu yapsam benim adam bu ne sen adamların olduğu videoları mı izliyorsun der leslienin bile erkeksiz olanını açıyorum

Leslie ye benziyor ama bu daha fazla terletiyor çok daha zorlayıcı hareketler var

Ahu060812 buna kac puan verirki :))

Gorumcemin kizi aradi bonus yenge dedi 4 te sizin ordaki parka caya gelicez dedi ne guzel dedim bisey istiyomusunuz yoo ben kurabiye yaptim dedi uyuz insan.

Kardiyomu kurabiyemi tarafini sec bonus kardiyo vs kurabiye vs vampir vs aus hah kaldinmi oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…