Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mecburen gelecek kardiyoyu akşama yaparsın canım kurabiye de zorlamazsa yemezsin kendine hakim olamaz mısın

igdedali yaptin mi hayrisim..bitirdim ben..bacaklarimdan ter akti..klimayi acmadan yaptim daha cok ter atayim diye..iyi oldu..

Yuruyusun faydasi olmus hic zorlanmadim ve 4 kg lik dumbillarla yaptim..1.5 kg olanlari cikartayim..
Yaptım ablaaa. Ter her yerimden akıyor. Bugün daha spor yapmaya kalkarsam bana engel olun. jillian yeter. Ben 1,5 lt suyla yapıyorum dünden beri. Kollarım pek güçsüz. Maşallah 4 kg çok iyi

Ben bugün egitimdeyim

mortisiz kaldım buralarda

Efser bu hafta hiç spor yapmadın demi sana yanlışlıkla ersesinin puanını yazmışım sanırım.şimdi onunkini ekledim seninkini de silecek de bi sorayım dedim

canım efserin hep sporu var ... ben yazdım onunkileri bana yolladı cepten .
bulup tekrar atacağım sana .

canımmm benim cuma ve dün 60 ar dakika yürüyüşüm var kuzum

Ahu060812 kasırgamın yürüyüşleri havada kalmasın please.

bazen o kötü enerji içimizi sömürür .... oku kendini bol bol ... bende okurum seni.nefesim kuvvetlidir

regl şişi olduktan sonra 2-3 gün içinde gider ... son günler ve regl sonrası genelde kilo vermede çok iyi giden haftalardır .

eliptik iç bacak için çok faydalıdır . popo büyütme konusunu bilmiyorum canım . ben konsdisyon bisikleti kullanıyorum.

Hayırlı gunler canlar

canım onun sporu varsa senin de harika menülerin vardı hani ???

bugün ananas arayacagım kesin kaça aldın
kestirseydin bari ben temziletiyorum

6.95 migrostan aldım canım .

yok ya ben hep kendim kesiyorum .

evett annecigimmmmm ,ssk lı
ayrı oturacagım hemde kv den

oooo iyi iyi .... iç güveysi de alabiiriz

Oo afiyet olsun kaptanım kesmeyle mi uğraşıyorsun zor değil mi hiç denemedim ben Migrostan aldığımda kesilmiş temizlenmiş şekilde alıyordum bir aralar canım çekti bak gene

yok ya çok kolay .... ananas kesmek neden zor bilinir anlamam ... tepesinden biraz kesiyorsun orası sert.

sonra bir halka şeklinde dilimini kesiyorsun ... kalanı dolaba ... halkanıda ortadan iikiye yarım ay oluyor ... içinde biraz sert bir yer var ..ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy yazarken farkettim zormuş gibi geliyor da ..değil

Ausencia
igdedali

Bi arkadasim tavsiye etti hic sıkıcı degil vakit nasil geciyo anlamadim dedi bi bakarmisiniz ilerletip bu lesliden cok daha hizli degilmi?

ben leslie yi hiç sevemedim .... bu biraz daha iyi sanki ...

Egzersizleri ayri ayri degil toplu yazsa daha anlasilir olmazmi zaten her turlu ×3 oluyor

o işe ben şimdi bir el atacağım duyuru ile çarşı karışmadan iyice.

Yav delimisin niye adama gosteriyon o olmadigi zaman yapican onane kimden feyz alirsak onunla kardiyo yaparik

Yemiyceksin tabi ki sen diyet bisküvi al yanına. Bak mutfak abur cubur dolu ben yiyormuyum

Bugünün menüsünü de yazayım buracığa. Akşama ne yiyeceğim belli zaten. Sonra da şu sebzeleri yeşillikleri halledeyim, temizlik yapayım. Ptt ye gidip geleyimm. Akşama da arkadaşlarla alemlere akayııııımm
Uyanınca(06:00)
1 kayısı
4 kiraz

Kahvaltı(07:00)
1 yumurtayla mantarlı biberli omlet
4 zeytin
toka, kuzu kulağı
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Ara
Şekersiz kahve
1 hurma

Öğlen(12:00)
Semizotu yemeği
yoğurt

Spordan sonra
3 badem
1 bardak süt

Akşam
Tavuk haşlama
ayran

Su: 1,5 lt ama geceye üçü bulur. Akşamları çok su içiyorum
Spor: 30 days shred+ 30 dk kalça basen ortaya karışık egzersiz Ahu060812 Ausencia

DİKKAT DİKKAT ! OKUMAYAN KALMASIN GÜZELLER .. OKUDUM DEYİN YA DA BEĞENİ BIRAKIN Kİ HERKESİN OKUDUĞUNU BİLEYİM BU MESAJI .

TEMPOSUZ AMA SPOR İÇİN YÜRÜYÜŞE ÇIKMIŞSINDIR , AİLE İLE YA DA YALNIZ (YANİ ALIŞVERİŞ, ÇARŞI PAZAR , MAĞAZA DOLAŞMASI DEĞİL )
BİR TEK O 1 PUAN .
TEMPOSUZ 60 DK YÜRÜYÜŞ YAPTIM ŞEKLİNDE BİLDİRİM YAPARSINIZ .60 PUAN .

YÜZME , KONDİSYON BİSİKLETİ , ELİPTİK , LESLİE ... TEMPOLU YÜRÜYÜŞ 2 PUAN ...

KAÇ DAKİKA YAPTI İSENİZ 2 İLE ÇARPARAK BİLDİRİM YAPIN LÜTFEN ... YAKLAŞIK OLSUN ...TAM HATIRLAMIYORSANIZ ..YUKARI DEĞİL AŞAĞIYA DOĞRU YUVARLAYIN HAK GEÇMESİN

45 DK LESLİ ... 90 PUAN .... GİBİ ...

50 DK ELİPTİK ...100 PUAN GİBİ ... YAPIN BİLDİRİMİNİZİ LÜTFEN ...

KOŞU , EZGERSİZ , JİLLİAN LAR VE İP ATLAMA 3 PUAN ...

25 DK JİLLİAN 30 DAY ... 75 PUAN ...

40 DK EGZERSİZ 120 PUAN .. ŞEKLİNDE YAPIN BİLDİRİMİNİZİ ..

EGZERSİZ OLARAK YAPTIKLARINIZIN NE OLDUĞUNU DA YAZIN .

AMA ASIL EN BAŞTA AHUNUN OKUDUĞU ANDA GÖZÜNE ÇARPACAK KISIM

DK VE HANGİ SPOR OLDUĞU İLE TOPLAM PUAN KISMI OLSUN .

SPOR BİLDİRİMLERİ LÜTFEN PARAGRAF İÇİNDE GEÇMESİN ..

AYYY ÇOK YORULDUM KIZLAR ... ÇARŞIDAN GELDİM Bİ LESLİE YAPAYIM DEDİM , KOmŞU GELDİ ............
....... NEYSE SONUNDA YAPTIM GİBİ

KISA VE SADECE YAPTIĞINIZ SPORU BİLDİREN VE @Ahu060812 NUN MUTLAKA ETİKETLENDİĞİ MESAJLAR OLSUN .

BU ŞEKİLDE SORUN KALMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM , HESAPLAMADA .

MENÜ İLE BERABER SPOR BİLDİRİMİ YAPIYORSANIZ .... YİNE MENÜNÜZDEN ÖNCE MESAJIN EN ÜSTÜNE ÖNCE SPORUNUZU YAZIN .

ÇÜNKÜ ARADA KALAN , UNUTULAN , YANLIŞ HESAPLANAN SPORLAR OLUYOR ...

KISA VE NET ETİKETLİ BİLDİRİMLER AHUNUN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIR. AHUCUM CİDDEN YORUYORSA SENİ ... BEN ALABİLİRİM HESAPLAMAYI ... BEN ZATEN TÜM GEÇMİŞİ SATIR ATLAMADAN OKUYORUM CANIM .

AHUNUN FIRTINALARI

AUSUN KASIRGALARI

Son düzenleme:

Ahhh yavrummmmmmmmmmmmm açlıktan toka bile yemiş tel toka yiyedin bari ..şişirmesin ...

güzel menü canımcım .

Ben yine de kestirip alayım Bıçak sağlam olmadı 1 tane iyi kesen var onuda heba etmeyeyim ben

Eflalim son yazdigim gercek mi???erkekli videolari izleme kısmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…