- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Mecburen gelecek kardiyoyu akşama yaparsın canım kurabiye de zorlamazsa yemezsin kendine hakim olamaz mısınAhu060812 buna kac puan verirki :))
Gorumcemin kizi aradi bonus yenge dedi 4 te sizin ordaki parka caya gelicez dedi ne guzel dedim bisey istiyomusunuz yoo ben kurabiye yaptim dedi uyuz insan.
Kardiyomu kurabiyemi tarafini sec bonus kardiyo vs kurabiye vs vampir vs aus hah kaldinmi oyle
Yaptım ablaaa. Ter her yerimden akıyor. Bugün daha spor yapmaya kalkarsam bana engel olun. jillian yeter.igdedali yaptin mi hayrisim..bitirdim ben..bacaklarimdan ter akti..klimayi acmadan yaptim daha cok ter atayim diye..iyi oldu..
Yuruyusun faydasi olmus hic zorlanmadim ve 4 kg lik dumbillarla yaptim..1.5 kg olanlari cikartayim..
Ben bugün egitimdeyim
Efser bu hafta hiç spor yapmadın demi sana yanlışlıkla ersesinin puanını yazmışım sanırım.şimdi onunkini ekledim seninkini de silecek de bi sorayım dedim
canımmm benim cuma ve dün 60 ar dakika yürüyüşüm var kuzum
Ausencia kaptanim
Ben pazartesi regl oldum.
4yada5gun suruyor.
Regli odemleri cumaya gider mi?
Sabah tartildim yerimde sayiyorum.
Moralim cok bozuldu.
Bide su gunlerde bi yorgunluk var ustumde.
Gozlerim kapaniyor oturdugum yerdr.
Persembe bi arkadas gelmisti.
Normalde gorusmuyorum.
Baska bi arkadasimi almis gelmis.
Icini doktu doktu.
Resmen enerjimi sömurdu.
O gittikten sonra bende bu haller basladi.
Yani sizde de oluyor mu bu.
Yemem icmem etkilenmedi ama sporumu etkiliyoraalesef((
Hayırlı gunler canlar
bugün ananas arayacagım kesin kaça aldın
kestirseydin bari ben temziletiyorum
evett annecigimmmmm ,ssk lı
ayrı oturacagım hemde kv den
Oo afiyet olsun kaptanımkesmeyle mi uğraşıyorsun zor değil mi hiç denemedim ben Migrostan aldığımda kesilmiş temizlenmiş şekilde alıyordum bir aralar canım çekti bak gene
Egzersizleri ayri ayri degil toplu yazsa daha anlasilir olmazmi zaten her turlu ×3 oluyor
Ay deme ne olur deme ben pilates yapıyım usul usul :)
Ay yok pes etmedim ama kirpigimden bile ter damladı çok zor
Al işte ben bunu yapsam benim adam bu ne sen adamların olduğu videoları mı izliyorsun derleslienin bile erkeksiz olanını açıyorum
Yemiyceksin tabi kiAhu060812 buna kac puan verirki :))
Gorumcemin kizi aradi bonus yenge dedi 4 te sizin ordaki parka caya gelicez dedi ne guzel dedim bisey istiyomusunuz yoo ben kurabiye yaptim dedi uyuz insan.
Kardiyomu kurabiyemi tarafini sec bonus kardiyo vs kurabiye vs vampir vs aus hah kaldinmi oyle
E hafta sonu o varken de yapıyorum, hazır çocuklar onun tepesindeykenYav delimisin niye adama gosteriyon o olmadigi zaman yapican onane kimden feyz alirsak onunla kardiyo yaparik
Yemiyceksin tabi kisen diyet bisküvi al yanına. Bak mutfak abur cubur dolu ben yiyormuyum
E hafta sonu o varken de yapıyorum, hazır çocuklar onun tepesindeyken
Tabi açız, ne güzel şey açlıkYemiyosun dimi ac garnimiz bizim dimi
Oyy nasil bi rahatlama geldiii
Dimi amaYav delimisin niye adama gosteriyon o olmadigi zaman yapican onane kimden feyz alirsak onunla kardiyo yaparik
A ha ha yarın deniyim birAdam gam oonnnn diye bagiriyo gaza geliriz eflal sen yap bu beyin kardiyosunu benceyetti cibil karilarla yaptigimiz spor
Dimi ama
Yaaa bonus çok tatlısınAdam gam oonnnn diye bagiriyo gaza geliriz eflal sen yap bu beyin kardiyosunu benceyetti cibil karilarla yaptigimiz spor
Yaaa bonus çok tatlısın
Bugünün menüsünü de yazayım buracığa. Akşama ne yiyeceğim belli zaten. Sonra da şu sebzeleri yeşillikleri halledeyim, temizlik yapayım. Ptt ye gidip geleyimm. Akşama da arkadaşlarla alemlere akayııııımm
Uyanınca(06:00)
1 kayısı
4 kiraz
Kahvaltı(07:00)
1 yumurtayla mantarlı biberli omlet
4 zeytin
toka, kuzu kulağı
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
Şekersiz kahve
1 hurma
Öğlen(12:00)
Semizotu yemeği
yoğurt
Spordan sonra
3 badem
1 bardak süt
Akşam
Tavuk haşlama
ayran
Su: 1,5 lt ama geceye üçü bulur. Akşamları çok su içiyorum
Spor: 30 days shred+ 30 dk kalça basen ortaya karışık egzersizAhu060812 Ausencia
yok ya çok kolay .... ananas kesmek neden zor bilinir anlamam ... tepesinden biraz kesiyorsun orası sert.
sonra bir halka şeklinde dilimini kesiyorsun ... kalanı dolaba ... halkanıda ortadan iikiye yarım ay oluyor ... içinde biraz sert bir yer var ..ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy yazarken farkettim zormuş gibi geliyor da ..değil
Eflalim son yazdigim gercek mi???erkekli videolari izleme kısmı..Ay deme ne olur deme ben pilates yapıyım usul usul :)
Ay yok pes etmedim ama kirpigimden bile ter damladı çok zor
Al işte ben bunu yapsam benim adam bu ne sen adamların olduğu videoları mı izliyorsun derleslienin bile erkeksiz olanını açıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?