Benim de başlamam lazım temebellik ediyorum. Ramazanda haftaiçi hergün yürüdüm 45- 55 dk arası. nasılsa hiç bi şey farketmedi, aksine yediklrimden dolayı da kilo aldım. Yani yürüyüş pek bir şey farkettirmiyor. Spor yapmak lazım. Her yerim yaşlı teyze gibi olmuş- pörsükSporu mayıstan beri yapıyorum ama ilk bir ayı sadece yürüyüşle götürdüm. Çünkü son 7 ayım sırf oturarak geçtiğinden hamlamıştım epey. Sonra callanetics+ yürüyüş yaptım bi süre. Arada ip atlama ve yüzme ekledim. Şimdi de jillian ablayla coşuyoruz. ama bu süreçte yürüyüşü hiç bırakmadım. Her gün en az 40 dk yürüdüm. Spor yok dediğim gün bile yürüyüşüm vardır.
Şu an jillian+ yürüyüş+ ip atlama şeklinde götürüyorum. Bu yazdığım 3. sporu sürekli değiştiriyorum. Bir hafta zumba oluyor 1 hafta ip veya yüzme. O kısım benim eğlence zamanım. Araştırıyorum eğlenceli ne varsa şöyle 20- 30 dk lık onları yapıyorum (her gün değil keyfim istediğinde)
Mesela haftaya iç bacağa ağırlık verecem. Biraz eksik kalmışım onda. Bugün farkettim. youtube da squatgirl diye bi kanal var. Aus önermişti. Ordan bakınıyorum. Umarım faydalı olmuştur az uzun olmuş şimdi baktım da
Ben30tamamlarim cok zorlaniyorum kıyamam 3dakikamavaaayyy nefs imden nefis bi atak.tuttum bunu
Helal sana çekirge gece 3 te bile yaptın ya..
Sana 204+60 ekliycem demi Ece
Evet bi gün öncede gördüm de onun dakikası daha mı azdı dur onuda kontrol edeyim
Foto atarım abla
30 daysi artık 25 dk dan hesaplıycam arkadaşlar ya 3 dk daha yapın tamamlayın yada alta yuvarlıycam herkesin küsürlü dakikasını haberiniz olsun.hepten çıkmaza giriyo küsürlüler sonunda
Anam ben nerelere gidem kaptan takımını bilmiyorKızecemavi puanları hesaplarken kim hangi takımda bilmiyom ya kime eksik kime fazla farkında değilim
Tam tarifini alabilirmiyimHmm doğru.neyse bugünlük öyle yap eve gidince doğrusunu yaparsın.o beni çok dizginliyor iştah patlamasında
İnanmayacaksın ama yapiyorEfser bu hafta hiç spor yapmadın demi sana yanlışlıkla ersesinin puanını yazmışım sanırım.şimdi onunkini ekledim seninkini de silecek de bi sorayım dedim
Aynı şeyi düşünmüşüzKizlar ahunun işini azaltalim sporun puanını hesap edelim öyle yazalım ne dersiniz
AHUNUN FIRTINALARI
Ahu060812 300/320/195
@igdedali 210/350/274/231/194
@Nefs 150/120/90/90
@60kiloyum 90/240/120/90
Antepia27 60/60
@Bonus 25/121/40
koza16
ecemavi 160/120/60/60/204
Nego 60/60/120/120/120
irmae 170/300
White Lily 140/126
kuzularinannesi
DelyDoly
Betulina
kelebekolacam 90/90
AUSUN KASIRGALARI
Ausencia 230/255/342/144
suspushanimcim 150/110
@_SARAYCA_ 180/60/120/40
@ada81 150/160
Efser 60
@ErSeSi60
@masumm 90/180
@saydin78150
@Sherrysherrylady 72
@MorVampirella 270/300
mimu88
@begum75
@Lunya 120/306/366/255
@nehirnil111
@Daydream- 90/130/150/190/120
selam bayanlar dunku menum
sabah bir dl tb ekmegi
bir parca sucuklu yumurta
peynir domates zeytin
1 tane cevizli kurabiye
ogle vicdan yapip sadece bir dilim ekmekle yayla corbasi icildi
aralarda sade kahve yesilcay ve kiraz sapi icildi
3 lt kadar su
spor yok eve 12 de geldim gece
aksam yemegi de yok ablamda idim agzima bisey surmedim
Benim eşimde de yaşıyorum bizzat. Zaman zaman kiskanirdi ama şu bir kaç aydır fena balkona cikamicam diye korkuyorum :))
selamlarrr
günaydın hanımlarrr dün yağmur mağduru oldum evden çıkamadım gelemedim takımada işe de gidemedim...
Bizim oraları televizyonlardan görmüşsünüzdür millet caddesi sular altında kaldı :/
bugün umay ablamla iki günlüğe başladım
Yalnız fatmanın son mesajı çok umutsuz gördüm ben ... ne dersin hocam ?
Yani öyle ..bakacağız ... karşımda da çok spor yapan bir @Lunya var falan demelerböyle ilk günün havası yok gibi .
yahu o ev gezmelerinden men etme lokal açacağım , 35 yaş üstü arkadaşlarımla ...
Fatma abla günde en azından 5-6 kez buraya yazmadı mı uzaklaşır kopar gibi geliyor şu an. 2 sene önce geldiğimde yeni gelmişti. Nası hevesliydi azimliydi. O günden beri takip ederim arada. Ama uğramıyor hiç. Bence sorun bu
Yaptigim ve kaydetmedigim listeyi gecmiste ararken gecen hafta yazdigim bir mesaji gordum.
Sizinlede paylasim dedim
aeben diyordun ya hani bende bunu ekliyim favorilere ilerde lazim olucak ins.
Bu hafta kendimden hic hosnut degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?