Kaptanım saatini öyle yazdım da nescafe 1 gibi içildi türk kahvesini eni içtim müthiş bir baş ağrım var ilaç almak istemiyorum
gitmicem kiyürü git ya Allahın delisialdın kiloları tabiii , vurdun spora değil mi
Karanfil yok kaptanım bakalım hafif sersemledi gibianladım tatlım , yani tam 15:40 ta 3 kahve tuhaf gelmişte degeçmiş olsun canım ...karanfil çiğne
gitmicem ki
Sizin sporlardan kopya çekip evde yapmacalar
Vallaha almadım ben kilo ama tartı artı gösteriyor aus kaptanımkas yapıyom ben ondan
Karanfil yok kaptanım bakalım hafif sersemledi gibi
Ancao kadar kahveye sersemlesin yani
in çık in çık bozdun tartıyı tabii ...
artık minnak kilodasın .... tartıdan çok cm lerine odaklan .
Yağların toparlanıp , kasların çıkıyorsa ne mutlu işte
Harika olurduyürü git ya Allahın delisialdın kiloları tabiii , vurdun spora değil mi
bi gün şöyle bir karşılıklı geçip vursak sohbetin dibine ...
anaaa roka diyecekken toka yemişim yaaaaAhhh yavrummmmmmmmmmmmm açlıktan toka bile yemiştel toka yiyedin bari ..şişirmesin ...
güzel menü canımcım .
Ben senin evliliginin esinin kiskancliklari yüzünden sıkıntıda olduğunu düşündüm..asil sebep nedir bilmiyorum sadece okuduklarim..sen yururken arabayi yaninda surmesi spor yapan erkek videolarina izin vermemesi ve bunlari burada belirtmen belkide kiskanclik diye dusundurttu..senin esinin bu yaptiklarindan rahatsiz oldugunu düşündüm...sonraki yazdiklarinda esinde bu konularda dikkat ediyormuş(alanya ornegi)o zaman senden de yapmamani isteyebilir..tek tarafli talebi yok anladigim kadariyla..Maalesef deme sebebim ben zaten dikkat ediyorum, çocuk gibi onun her seferinde beni ikaz etmesi kızdırıyor. Tabi söylesin ne var yani dimi de işte uzun uzun yazmam lazım neden bu kadar beni kızdırdığını, birikmişlik, sürekli eleştiri tahammül sınırımı aştı artık. İstediğini yazabilirsin canımm, gördüğün her türlü eksiğimi, rahatsız olmam. Bencede eski halimize dönebiliriz ama eşim eski x yol artık bekleme unut eski günleri dedi bana defalarca
Bana vermişti doktor ama kullanmadım canım zaten midem için ayrı ilaç vitaminler için ayrı ilaç kullanıyorum her gün. adı bu muydu hatırlamıyorum ama pco ya bağlı insülin direnci için verdi. Direnç mirenç anlamam dedim vallaFıstıklar bir şey soracağım metformin ilacı hakkında bilgisi olan var mı ? bende pcos hastalığı olduğu için genelde insülin direnci oluyor en son doktora sormadım ama genelde hastalığın etkisi bu ve bu ilaç iyi geliyormuş merak ettim kullanan var mı ?
DİKKAT DİKKAT ! OKUMAYAN KALMASIN GÜZELLER .. OKUDUM DEYİN YA DA BEĞENİ BIRAKIN Kİ HERKESİN OKUDUĞUNU BİLEYİM BU MESAJI .
TEMPOSUZ AMA SPOR İÇİN YÜRÜYÜŞE ÇIKMIŞSINDIR , AİLE İLE YA DA YALNIZ (YANİ ALIŞVERİŞ, ÇARŞI PAZAR , MAĞAZA DOLAŞMASI DEĞİL )
BİR TEK O 1 PUAN .
TEMPOSUZ 60 DK YÜRÜYÜŞ YAPTIM ŞEKLİNDE BİLDİRİM YAPARSINIZ .60 PUAN .
YÜZME , KONDİSYON BİSİKLETİ , ELİPTİK , LESLİE ... TEMPOLU YÜRÜYÜŞ 2 PUAN ...
KAÇ DAKİKA YAPTI İSENİZ 2 İLE ÇARPARAK BİLDİRİM YAPIN LÜTFEN ... YAKLAŞIK OLSUN ...TAM HATIRLAMIYORSANIZ ..YUKARI DEĞİL AŞAĞIYA DOĞRU YUVARLAYIN HAK GEÇMESİN
45 DK LESLİ ... 90 PUAN .... GİBİ ...
50 DK ELİPTİK ...100 PUAN GİBİ ... YAPIN BİLDİRİMİNİZİ LÜTFEN ...
KOŞU , EZGERSİZ , JİLLİAN LAR VE İP ATLAMA 3 PUAN ...
25 DK JİLLİAN 30 DAY ... 75 PUAN ...
40 DK EGZERSİZ 120 PUAN .. ŞEKLİNDE YAPIN BİLDİRİMİNİZİ ..
EGZERSİZ OLARAK YAPTIKLARINIZIN NE OLDUĞUNU DA YAZIN .
AMA ASIL EN BAŞTA AHUNUN OKUDUĞU ANDA GÖZÜNE ÇARPACAK KISIM
DK VE HANGİ SPOR OLDUĞU İLE TOPLAM PUAN KISMI OLSUN .
SPOR BİLDİRİMLERİ LÜTFEN PARAGRAF İÇİNDE GEÇMESİN ..
AYYY ÇOK YORULDUM KIZLAR ... ÇARŞIDAN GELDİM Bİ LESLİE YAPAYIM DEDİM , KOmŞU GELDİ ............
....... NEYSE SONUNDA YAPTIMGİBİ
KISA VE SADECE YAPTIĞINIZ SPORU BİLDİREN VE @Ahu060812 NUN MUTLAKA ETİKETLENDİĞİ MESAJLAR OLSUN .
BU ŞEKİLDE SORUN KALMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM , HESAPLAMADA .
MENÜ İLE BERABER SPOR BİLDİRİMİ YAPIYORSANIZ .... YİNE MENÜNÜZDEN ÖNCE MESAJIN EN ÜSTÜNE ÖNCE SPORUNUZU YAZIN .
ÇÜNKÜ ARADA KALAN , UNUTULAN , YANLIŞ HESAPLANAN SPORLAR OLUYOR ...
KISA VE NET ETİKETLİ BİLDİRİMLER AHUNUN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIR. AHUCUM CİDDEN YORUYORSA SENİ ... BEN ALABİLİRİM HESAPLAMAYI ... BEN ZATEN TÜM GEÇMİŞİ SATIR ATLAMADAN OKUYORUM CANIM .
AHUNUN FIRTINALARI
AUSUN KASIRGALARI
Ausum bende geçmişi okuyorum genel bi aksilik olmazsa.dediğin gibi ayrı başlıkta beni etiketleyerek yapılan bildirimler işimi görür.bide spor günlüğüne uğraşma zaten bizim için yeterince çaba harcıyorsun.hani benim korkum yanlış olup hak geçmesi elimden geldiğince yaparım herkes pointini hesaplarsada sorun kalmazAhu060812 aklıma bir şey daha geldi ...
İstersen diyet günlüklerine 7.takım Spor günlüğü olarak bir konu açayım .
nasıl olsa ... okuyorum her sayfayı ... her sporu okuduğumda alıntı yapıp koyayım o başlığa .. sende oradan girip hesabını kitabını yap ...
Banada seneler önce bir ilaç vermişti açlık tokluk şekerime bakarken bu ilaç mıydı hatırlamıyorum acaba içsem mi diyorum bende kesin var bu meretBana vermişti doktor ama kullanmadım canım zaten midem için ayrı ilaç vitaminler için ayrı ilaç kullanıyorum her gün. adı bu muydu hatırlamıyorum ama pco ya bağlı insülin direnci için verdi. Direnç mirenç anlamam dedim valla
Bu hafta spor salonundan hić çıkmadım desem yeridir aus etiklemişti sanki....Efser bu hafta hiç spor yapmadın demi sana yanlışlıkla ersesinin puanını yazmışım sanırım.şimdi onunkini ekledim seninkini de silecek de bi sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?