Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanım saatini öyle yazdım da nescafe 1 gibi içildi türk kahvesini eni içtim müthiş bir baş ağrım var ilaç almak istemiyorum

anladım tatlım , yani tam 15:40 ta 3 kahve tuhaf gelmişte de geçmiş olsun canım ...karanfil çiğne

gitmicem ki

Sizin sporlardan kopya çekip evde yapmacalar

Vallaha almadım ben kilo ama tartı artı gösteriyor aus kaptanımkas yapıyom ben ondan

in çık in çık bozdun tartıyı tabii ...

artık minnak kilodasın .... tartıdan çok cm lerine odaklan .

Yağların toparlanıp , kasların çıkıyorsa ne mutlu işte

yürü git ya Allahın delisi aldın kiloları tabiii , vurdun spora değil mi

bi gün şöyle bir karşılıklı geçip vursak sohbetin dibine ...
Harika olurdu sorunların ortasında kör sağır oldum. Birinin yönlendirmesine ihtiyacım var. Gerçi yazmıştım bir aile dostumuzdan yardım alıyoruz, çok kötü bir akşam sonrası o ablaya mesaj atmıştım, ben gidiyorum bu evden aklıma sen geldin diye. Ailem vs değil o abla geldi aklıma çünkü Allah onu düşürdü aklıma. Bir yıldan fazla oldu, karı koca çok faydaları oldu, onlar haremlik selamlık oturur, kadin benimle adam eşimle çok konuştu ayrı ayrı. Esimin çok sevdiği bir abi hani benim tanıdığım kişiler de değillerdi. Bir kaç kere görmüştüm ve bu abla sorunlu çok evliliğe yardım ettiğini anlatmıştı, aklımda kalmış işte. Yalnız katı koca ikiside hem eşim yönünden hem ailesi yönünden hep beni haklı buldular, tabi bana da sabret dediler. Hatta abi eşime çöl sinirlendi sözünü dinlemiyor burdan taşınmıyor diye. Eşimle konuşmayı ona akıl vermeyi bıraktı, eşim de iyice coştu o dönem, ablaya rica ettim lütfen abi gitsin ve eşimle bir kez daha konuşsun diye çünkü eşim onunla konuşunca düzeliyordu. Ricam üstüne konuştu eşimin iş yerine gidip, eşim de onun telefonlarını açmıyor kaçıyordu çünkü, resmen baskın yaptı abi :) o gün öğlenden akşama kadar konuşmuşlar, eşim aslında ailesine çok öfkeliymiş, işte benimle ilgili şikayetlerini söylemiş vs abi demiş ki bak karın psikiyatriste gidip boşuna ilaç kullanmıyor, evliliğiniz için yapıyor bunu. Kendinde hata görmese iyileşmek için uğraşmaz ama tek başına da olmaz senin de gitmen tedavi olman lazım demiş, ama gel gör ki eşim onu bile dinlemedi.
Kp le de konuşmuş, gelinin olmasa o yuva yıkılırdı, sen eğer onların mutluluğunu düşünüyorsan, elinı ayağını çekersin taşınmalarını sağlarsın, rahat bırakırsın demiş. Sonuç ne eşim ne kp dinlemediler onu. Sorun yokmuş gibi yaşamaya devam ediyorlar

selam kızlar nasılsınız.
bu ara işyerine alışma düzenim yüzünden çok düzenli ve düzgün menülerim yok. ama en azından akşamları hafif ve erken atlatmaya çalışıyorum.
kilom sanırım bu hafta sabit gelecek.
dün spor yapamadım. işyerinde çok yoruldum bitkindim. erkenden uzandım. dinlenmekte lazım zaten dimi.
reglime de bir hafta kalmış, sabit mabit bu şekilde atlatayım inşallah 1 haftaya kadar daha düzgün menülerim de olabilecek.
işyerine gelen yemeğin bana uymadığını mümkünse yemek parasını alabileceğimi söyledim.
tamam denildi.
paso kızartma ve karbonhidrat. ben bu şekilde yiyemem. işçiler ile aynı menü yanlış birşey.biz oturarak çalışıyoruz dedim.
önce mırın kırın edildi personel sorumlusu tarafından. şimdi de ok diyor. bakalım.
kendi menümü hazırlarsam daha güzel olacak.

Ben senin evliliginin esinin kiskancliklari yüzünden sıkıntıda olduğunu düşündüm..asil sebep nedir bilmiyorum sadece okuduklarim..sen yururken arabayi yaninda surmesi spor yapan erkek videolarina izin vermemesi ve bunlari burada belirtmen belkide kiskanclik diye dusundurttu..senin esinin bu yaptiklarindan rahatsiz oldugunu düşündüm...sonraki yazdiklarinda esinde bu konularda dikkat ediyormuş(alanya ornegi)o zaman senden de yapmamani isteyebilir..tek tarafli talebi yok anladigim kadariyla..

Fıstıklar bir şey soracağım metformin ilacı hakkında bilgisi olan var mı ? bende pcos hastalığı olduğu için genelde insülin direnci oluyor en son doktora sormadım ama genelde hastalığın etkisi bu ve bu ilaç iyi geliyormuş merak ettim kullanan var mı ?

Bana vermişti doktor ama kullanmadım canım zaten midem için ayrı ilaç vitaminler için ayrı ilaç kullanıyorum her gün. adı bu muydu hatırlamıyorum ama pco ya bağlı insülin direnci için verdi. Direnç mirenç anlamam dedim valla

Ausum bende geçmişi okuyorum genel bi aksilik olmazsa.dediğin gibi ayrı başlıkta beni etiketleyerek yapılan bildirimler işimi görür.bide spor günlüğüne uğraşma zaten bizim için yeterince çaba harcıyorsun.hani benim korkum yanlış olup hak geçmesi elimden geldiğince yaparım herkes pointini hesaplarsada sorun kalmaz

Banada seneler önce bir ilaç vermişti açlık tokluk şekerime bakarken bu ilaç mıydı hatırlamıyorum acaba içsem mi diyorum bende kesin var bu mereteczane reçetesiz veriyor mu acaba

AHUNUN FIRTINALARI

Ahu060812 300/320/195
igdedali 210/350/274/231/194/165
Nefs 150/120/90/90
60kiloyum 90/240/120/90
Antepia27 60/60
Bonus 25/121/40
koza16
ecemavi 160/120/60/60/204
Nego 60/60/120/120/120

irmae 170/300
White Lily 140/126
kuzularinannesi
DelyDoly
Betulina
@kelebekolacam90/90

AUSUN KASIRGALARI

Ausencia 230/255/342/144
suspushanimcim 150/110
@_SARAYCA_ 180/60/120/40
ada81 150/160
Efser 60/140/120
@ErSeSi60
@masumm 90/180
@saydin78150

Kedibochi 72
@MorVampirella 340/300
mimu88 120/120
begum75
@Lunya 120/306/366/255
nehirnil111
Daydream- 90/130/150/190/120

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…