- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Eveett geçmişi okuyamıyorum spordan sonra geliyorum dış alıp derse başlıyorum genelde haliyle sayfalar uçuyor da uçuyor teşekkür ederimecemavi rakipsekte hakkini yemiyelim kizin Mor Vampirella gecmisi tam okuyamiyorsun heralde :))
Ahu sana 270 yazmis bende dedimki o bir sefer kosmadi bi gun oncede kostuydu
Teşekkür ederim iğdedalımHoşgeldiiiiiiiinNe güzel yolun yarısından çoğu bitmiş gitmiş. Kalan kiloları da burada hep birlikte veririz hiç meraklanma. Ama sana bi tüyo vereyim eğer hemmen eski kilona gelmek istiyorsan bi spor takımımız var. Orda kasırgalara değil de fırtınalara girmek istediğini söyle kaptana. Bu zayıflaman i.in şart. Kasırgalardan uzak dur (Hayriş kaybedeceğini anlayınca çirkefleşir )
Ausencia kaptanım arkadaş yürüyüş dedi. Bizim takıma alalım onu lütfen Zaten sizde bi vampir var maşallah bi amuda kalkmadığı kalmış. İki gündür yazmayacam diyorum ama tutamadım artık kendimi. Tekrardan diyimmm maşallah Mor Vampirella .
He bi de @Bonus abla kız sen kadan tatlısın çok komiksin yahu. Sabahtan beri yazdıklarına paylaştıklarına gülüyorum
@eflalim @aeben ablalarımmm bu yumurtalı tarifi ilk defa sizden duydum deneyecem hemen yarın. Domatesli salçalı olanlardan bıktım az. Bi de geçen sene ev arkadaşım vardı bi tane. Sağolsun haftada 3 gün taze fasulye yapardı. Kız evden gittiğinden beri ağzıma sürmedim öyle bıkmışımBu tarifle tekrardan yemeye başlayacam
anaaa roka diyecekken toka yemişim yaaaa
Banada seneler önce bir ilaç vermişti açlık tokluk şekerime bakarken bu ilaç mıydı hatırlamıyorum acaba içsem mi diyorum bende kesin var bu mereteczane reçetesiz veriyor mu acaba
135*2 zaten 270 eder ... eee burada ağır egzersiz de var .
yazdığı kardiyo kısmı ile egzersizler yarıya yarıya düşünülse ... 340 puan eder....ilk gün bu .
2. günde de en adil hesaplama yarı yarıya ..2 saat sürmüş 300 puanda orada var.
Ahu060812 aklıma bir şey daha geldi ...
İstersen diyet günlüklerine 7.takım Spor günlüğü olarak bir konu açayım .
nasıl olsa ... okuyorum her sayfayı ... her sporu okuduğumda alıntı yapıp koyayım o başlığa .. sende oradan girip hesabını kitabını yap ...
Zararı olsa vermez herhalde acaba kullansam mı doktor kontrolü olmadanveriyor cnm eczane reçetesizz.
hadi vampirellam güveniyorum sana, bu hafta 1. biz olmalıyızHesabı anlamadım ben ama vardır senin bildiğin abla :) Bugünkü sporumla sizlerleyim az sonra paylaşıcam
kuzum sen hiç spor yapmıyor musun, bizim takımdasın ya, hatırlatayım dedimZararı olsa vermez herhalde acaba kullansam mı doktor kontrolü olmadan
İnşallah ablacım ama ağrıdan yürüyemiyommhadi vampirellam güveniyorum sana, bu hafta 1. biz olmalıyız
ısınma hareketleri yaparak başla sporuna kuzum yoksa sonrası kötü olurİnşallah ablacım ama ağrıdan yürüyemiyomm
Ne zaman yazıldım takımakuzum sen hiç spor yapmıyor musun, bizim takımdasın ya, hatırlatayım dedim
bu 2 gün 1 er saat yapsan bizim hatırımızaNe zaman yazıldım takımabu hafta spor olayım sıkıntılı kuzu spora başlıyorum ama cumartesi sınavım var o yüzden zamanım yok inşallah hafta sonundan sonra sıkıca sarılacağım sporsuz kilo veremiyorum zaten
benim kadar yoğun kimse olamaz ya, hadi kızlar ben bile en azından yürüyorsam siz hayli hayli yaparsınız, özellikle 2 adet küçük çocuğu olmayanlara söylüyorum (1 çocuk olanlar uyutup yapabilir çünkü)
Benim için çok önemli ama son 3 günbu 2 gün 1 er saat yapsan bizim hatırımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?