Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

minnosum siz hangi bakanlığa bağlısınız bilmiyorum ama bizim bakanın umrunda değil hiç bi acıklama yapmadı bak her işleri oldu öğretmenlerin valla helal olsun 3 günde oalyı çözdüler .. dün bakanlığın bilgi edinme hattına mesaj attım cevap gelmedi henüz ..

tatlım ben bayındırlıkta calısıyorum bızımde bakanlık kapandı sımdı çevre orman ve sehırcılık bakanlıgı olucak ama bızım bakanlıgın sıtesınden herseyı haberdar edıyorlar ordan bakıyoruz canım bıde bızım burda mudurlukte kadroludan cok sozlesmelı var oyuzden epey bı takıpteyız anlıycagın

canım sizin bakanlıkta bilgilendiriyormus bizde öyle bi sey yok malesefki ve hepimiz resmen dokuzdoğuruyoruz kurumda 9 sözlesmeliyiz 4 kadrolu her kafadan bi ses cıkıyor 3 yıl doğu görevi demişti basbakan meb demedi böyle bişey sizlerde de yok kesin bize cıkar baksana tek acıklama yapmayan bizim bakanlık ayy minnosum doğu cıkarsa ben imzalamam tek basıma yasayamam oralarda

hayırlısıyla şu günleri bi atlatabilseydim bi türlü sakinlesemiyorum ..diyet yapmak istiyorum bennnnn .. :95::95::95::95::95::95::95::95::95:

selam aleykum kizlar ben geldim az derlesmeye ihtiyacim var ama kimsecikler yok bari gecip aynanin karsisinda kendi kendime anlatayim . susun bakiim deli dediginizi duydum

simdi gelelim yediklerime bugun sabah camide arkadaslarla kahvaltimiz vardi bir gorseniz neler yoktu ki amaaaaa ganfediniz yemedi cok az bir iki bisey aldim o kadar ekmek bile yemedim oglen de saksuka koydum bir ekmegin icine onu yedim sadece aksamda meyve yiyecegim simdiye kadar daha bugun sporumu yapamadim ama birazdan kalkip onuda yapacagim malum yaristayiz ama bizim takimde yaprak kipirdamiyor kizlar ne oldu bize nazar mi degdi ne yenildik 4. takima yapipta simdiye kadar soylemeyen ozelden kaptanima bildirsin yaptiklarini

hayırlısıyla şu günleri bi atlatabilseydim bi türlü sakinlesemiyorum ..diyet yapmak istiyorum bennnnn .. :95::95::95::95::95::95::95::95::95:

insallah atlatirsin canim aman yediklerine dikkat et yoksa ceremesini yine sen cekeceksin bak ben geldim seni gectim asil bakiim diyetine bende bir aydan beri 55 im hala oyleyim bir turlu inemedim asagi ama hala direniyorum mutlaka yenecegium ben kilolarimi baska yolu yok

Selam kizlar ben geldimm....

takimin halini gorunce cok uzuldummm

bir sekilde toparlanmamiz lazim artik...yeter bukadar bosladigimiz...herkes toplansin artikkk...
bugun paylasima davet ettigim kisiyi reddettigimizi yazicam..kac gun oldu hala gelmedi..simdiden boyleyse takima girdiginde neler olur nelerr
tutkuyuda cuma gunune kadar beklicem..oda gelmezse yerine baskasini alicam...

Minnosum sende donmussun artik..umarim bol paylasimlarimiz olur yine..

meyvem sikma tatli canini..hayat bu...stressiz bir gun yokki..ama Allahim eminim senide duzene sokmustur...

azericim...liste icin kimseden cvp gelmezse mecburi ben bakicam...ama tamamenmi birakacaksin yoksa ev bulana kadarmi??

Safisim senide ozledik tatlim..umarim sende enkisa surede yine aramiza katilabilirsin...

Ganfedim sen ne cok gidiyorsun kiz oplantilara felan..bende senin kadar gitsem ortada diyet miyet kalmaz vallahi..yinede iyi dayaniyorsun okadar yemeklere ragmen

Doga ablacim sen nasilsin?? kizin hastaydi yanlis hatirlamiyorsam, o nasil oldu??

Nevcim, eski kiyafetlere girebilmen ne guzel..bende yavas yavas giriyorum artik eski kiyafetlere...ama benim kot giginmeye cesaretim yok..zaten kalca buyuk birde onu giginince cok kilo duruyorum :78::78:

beni soracak olursaniz stop
hala surunuyorum stop
ama icimde anlamsiz bir heyecan var stop
asik olmak istiyorum stop

Nevcim, eski kiyafetlere girebilmen ne guzel..bende yavas yavas giriyorum artik eski kiyafetlere...ama benim kot giginmeye cesaretim yok..zaten kalca buyuk birde onu giginince cok kilo duruyorum :78::78
Vericez canım benim,bu günler hep arkada kalacak.Kırmızımmmm,kızlarrrr içimde günlerdir tarifsiz bir üzüntü,stres,nedensiz sebepsiz ağlamalar vardı ya,bugün şükürler olsun özel günüme girdim :26: Öyle rahatladım ki,afedersiniz 6 aydır olmuyordu biliyorsunuz,çok üzülüyordum.Allah kimseye vermesin yokluğunu ya,kadın için ne büyük nimet ve külfet

ay evet canim yaaa.o his cok güzel gercekten.az ve kalorisiz yemis oluyorsun.bu yüzden hafif hissediyorsun kendini.ben hatta zayif hissediyorum kendimi biraz diyet yaparken
vaayyyyy kiz sen mühendis degil pazarlamaci olmaliymissin beeeee

sükür canim,gözün aydin.kesin zordur canim.insallah bir daha gecikmez

kirmizicim ev ariyorum biliyorsun canim.e simdi ev olursa islerim dahada coklasicak.toparlanma kesin cok sürecek.ondan sonra oraya gitmek,yerlestirmek,o ,bu derken zannedersem benim islerim bundan sonra bayaa fazlalasicak.bu yüzden canimcim ben temelli devretmek istiyorum tatlim.üzülüyorum böyle olduguna ama ev bulmak benim icin cok önemli.insalah olur Yarabbiiiiiiii.

canim ben zaten yemekci biri degilim arkadas toplantilarini severim firsat buldukcada katilirim benim kilom su yaramaz oglumdan dolayi oldu ondan once kilo almaya calisirdim 45 kiloyla gelin oldum gelinlik uzerimde firfir donuyordu ilk iki kizimdada 56 kiloyla doguma gittim 49la ciktim yani asiri kilom hic olmadi bir tek simdi onuda sayenizde atiyorum 10 uncu ayda tatile gidecem o zamana kadar inmeliyim eski kiloma ama 55de inat etti inmiyor ama baska yolu yok inecekkara yaglar korksun benden. bugun arkadaslarim aa sen ne guzel verdin dogum kilolarini dediler bu moralle ben bir kac gun idare ederim bu sozler uzerine acayip motive oldum bisey de yemedim orda anlayacaginiz iyi gaza geldim bu arada sana hak veriyorum acilen acilen acilen toparlanmaliyiz

insallah olur canim sen uzulme tasinirken yardima gelirim ben

ahh nevcimm hic deme.. bende ayni dertteyim...son bir yilda 4 defa oldum olmadim...ben dogum kontrol hapi kullaniyordum birde...yaklasik 6yildir kullandim...ve korktum biraktim hapi...doktorda regl iyice ol sonra devam et dedi..bizde yoluna guller serdik bekliyoruz...gelecek ayda olamazsam tekrar gidicem ve regl olabilmem icin ilac alicam artik..bakalim ne olacak:26:

tamam canim..bakalim bir gonullu cikacakmi:26: cikmazsa bana kaldi...azerim sen yarin listeyi yapiyorsun demi???gecen hafta sormustum ama senden cvp gelmedi..

amanın amanın ben geldimmm

ayy sekerlerim canlarım ballarımmm meyveniz geri geldiiiii geldi beraberinde nese getirdiiii :119::119::119::119::119:

ohhh ohhhh

kızlar selam öle yoğunum öyle yoğunum ki anlatamam size yaz ayları öldürüo beni eve bile iş getiriorum artık o derece belki bir kaç ay kadar aranızdan ayrılabilirim malesef ama daha kesin değil gelemeyince üzülüorum takıma faydam olmadığı için ama isteyerek değil yemn ederim işlerimin yoğunluğu öldürüo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…