minnosum siz hangi bakanlığa bağlısınız bilmiyorum ama bizim bakanın umrunda değil hiç bi acıklama yapmadı bak her işleri oldu öğretmenlerin valla helal olsun 3 günde oalyı çözdüler .. Dün bakanlığın bilgi edinme hattına mesaj attım cevap gelmedi henüz ..
tatlım ben bayındırlıkta calısıyorum bızımde bakanlık kapandı sımdı çevre orman ve sehırcılık bakanlıgı olucak ama bızım bakanlıgın sıtesınden herseyı haberdar edıyorlar ordan bakıyoruz canım bıde bızım burda mudurlukte kadroludan cok sozlesmelı var oyuzden epey bı takıpteyız anlıycagın
hayırlısıyla şu günleri bi atlatabilseydim bi türlü sakinlesemiyorum ..diyet yapmak istiyorum bennnnn .. :95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Vericez canım benim,bu günler hep arkada kalacak.Kırmızımmmm,kızlarrrr içimde günlerdir tarifsiz bir üzüntü,stres,nedensiz sebepsiz ağlamalar vardı ya,bugün şükürler olsun özel günüme girdim :26: Öyle rahatladım ki,afedersiniz 6 aydır olmuyordu biliyorsunuz,çok üzülüyordum.Allah kimseye vermesin yokluğunu ya,kadın için ne büyük nimetNevcim, eski kiyafetlere girebilmen ne guzel..bende yavas yavas giriyorum artik eski kiyafetlere...ama benim kot giginmeye cesaretim yok..zaten kalca buyuk birde onu giginince cok kilo duruyorum :78::78
ay evet canim yaaa.o his cok güzel gercekten.az ve kalorisiz yemis oluyorsun.bu yüzden hafif hissediyorsun kendini.ben hatta zayif hissediyorum kendimi biraz diyet yaparkengunaydın gunaydın canlarım ballarımmm . nerdesınızz bakalımm super bır gun bugunun harıka bır gunes var vee ben uzerımdekı kılonun agırlıgını hıssedıyorum boyle az yıyınce hafıf ucacak gıbın oluyordumm okadar fıstık gıbın oluyordumkı yıne aynı seylerı hıssetmek ıstıyorum hemen calısmalar baslasın yıhuhuhu
vaayyyyy kiz sen mühendis degil pazarlamaci olmaliymissin beeeeedukanıı actımmm gellll vatandasss gelllll dıyett menulerım varrr yesılcaylarımm varrr
3 yesılcay ıcene bır atlama ıpı verııyoruz hemıde elektronıkk
sen atlaaa guzel kardesımmm ipimizz sayıyorrr
Vericez canım benim,bu günler hep arkada kalacak.Kırmızımmmm,kızlarrrr içimde günlerdir tarifsiz bir üzüntü,stres,nedensiz sebepsiz ağlamalar vardı ya,bugün şükürler olsun özel günüme girdim :26: Öyle rahatladım ki,afedersiniz 6 aydır olmuyordu biliyorsunuz,çok üzülüyordum.Allah kimseye vermesin yokluğunu ya,kadın için ne büyük nimetve külfet
Selam kizlar ben geldimm....
takimin halini gorunce cok uzuldummm
bir sekilde toparlanmamiz lazim artik...yeter bukadar bosladigimiz...herkes toplansin artikkk...
bugun paylasima davet ettigim kisiyi reddettigimizi yazicam..kac gun oldu hala gelmedi..simdiden boyleyse takima girdiginde neler olur nelerr
tutkuyuda cuma gunune kadar beklicem..oda gelmezse yerine baskasini alicam...
Minnosum sende donmussun artik..umarim bol paylasimlarimiz olur yine..
meyvem sikma tatli canini..hayat bu...stressiz bir gun yokki..ama Allahim eminim senide duzene sokmustur...
azericim...liste icin kimseden cvp gelmezse mecburi ben bakicam...ama tamamenmi birakacaksin yoksa ev bulana kadarmi??
Safisim senide ozledik tatlim..umarim sende enkisa surede yine aramiza katilabilirsin...
Ganfedim sen ne cok gidiyorsun kiz oplantilara felan..bende senin kadar gitsem ortada diyet miyet kalmaz vallahi..yinede iyi dayaniyorsun okadar yemeklere ragmen
Doga ablacim sen nasilsin?? kizin hastaydi yanlis hatirlamiyorsam, o nasil oldu??
Nevcim, eski kiyafetlere girebilmen ne guzel..bende yavas yavas giriyorum artik eski kiyafetlere...ama benim kot giginmeye cesaretim yok..zaten kalca buyuk birde onu giginince cok kilo duruyorum :78::78:
beni soracak olursaniz stop
hala surunuyorum stop
ama icimde anlamsiz bir heyecan var stop
asik olmak istiyorum stop
kirmizicim ev ariyorum biliyorsun canim.e simdi ev olursa islerim dahada coklasicak.toparlanma kesin cok sürecek.ondan sonra oraya gitmek,yerlestirmek,o ,bu derken zannedersem benim islerim bundan sonra bayaa fazlalasicak.bu yüzden canimcim ben temelli devretmek istiyorum tatlim.üzülüyorum böyle olduguna ama ev bulmak benim icin cok önemli.insalah olur Yarabbiiiiiiii.
ahh nevcimm hic deme.. bende ayni dertteyim...son bir yilda 4 defa oldum olmadim...ben dogum kontrol hapi kullaniyordum birde...yaklasik 6yildir kullandim...ve korktum biraktim hapi...doktorda regl iyice ol sonra devam et dedi..bizde yoluna guller serdik bekliyoruz...gelecek ayda olamazsam tekrar gidicem ve regl olabilmem icin ilac alicam artik..bakalim ne olacak:26:Vericez canım benim,bu günler hep arkada kalacak.Kırmızımmmm,kızlarrrr içimde günlerdir tarifsiz bir üzüntü,stres,nedensiz sebepsiz ağlamalar vardı ya,bugün şükürler olsun özel günüme girdim :26: Öyle rahatladım ki,afedersiniz 6 aydır olmuyordu biliyorsunuz,çok üzülüyordum.Allah kimseye vermesin yokluğunu ya,kadın için ne büyük nimetve külfet
kirmizicim ev ariyorum biliyorsun canim.e simdi ev olursa islerim dahada coklasicak.toparlanma kesin cok sürecek.ondan sonra oraya gitmek,yerlestirmek,o ,bu derken zannedersem benim islerim bundan sonra bayaa fazlalasicak.bu yüzden canimcim ben temelli devretmek istiyorum tatlim.üzülüyorum böyle olduguna ama ev bulmak benim icin cok önemli.insalah olur Yarabbiiiiiiii.
tamam canim..bakalim bir gonullu cikacakmi:26: cikmazsa bana kaldi...azerim sen yarin listeyi yapiyorsun demi???gecen hafta sormustum ama senden cvp gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?