Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlarım 48 kumaş pantolon bedeni,kotta kaç bedene denk düşer,kot almak istiyorum da

Canlarım 48 kumaş pantolon bedeni,kotta kaç bedene denk düşer,kot almak istiyorum da

canım ben kotta kaca kadar beden var bilmiyorum :26: ama 10 oynuyor bedenlerde ve kesimden kesimede değişir.. mesela ben kotta 29 giyiyorum kumasda 36-38 değişiyor kotda değişiyor tabi ltb nin kotunda 29 diğerlerinde değişiyor..

kızlar benim iice motivasyonum düştü takımdan hiç bi fayda görmüyorum herkes yazıyor ıkıyor birbirini alevlendirmiyor cok fenayım montim bozuldu ağlamak istiyorum hala içimde bitmek tükenmek bilmeyen yeme arzusu var.
resmen içime öküz kacmıs gibi ağlıcam sinirimden...

takımıma ihtiyacım var ama takımım nerdeeeeeeeee :95::95::95::95::95::95:

haklisin meyvisim, ama inan elimden geldigi kadar buraya ugramaya calisiyorum..hastaliktan canimi surukluyorum resmen takimda 3 kisi izine ayrildi...safisim esinden gelemiyor bende hasta tutkudan bri msj aldinmi san canim??

haklisin meyvisim, ama inan elimden geldigi kadar buraya ugramaya calisiyorum..hastaliktan canimi surukluyorum resmen takimda 3 kisi izine ayrildi...safisim esinden gelemiyor bende hasta tutkudan bri msj aldinmi san canim??

yok canım tutku bana dönmedi..
herkesin bi şeyleri var ama inan ben cok kötü durumdayım midem o kadra dolu ki hala yemek istiyorum motive olamıyorum .. herkesin işleri var bak kac kişi kaldık sen ben doğa ganfed azeri nev baska gelen yok takıma bizimde sayılar belli karsılasamıyoruz zaten saatlerimiz uymuyor o yüzden muhabbet yok motive edici bi durum yok offfff nolcak böyle ben nolcammmm...

Acaba 38-39 numara kot var mı,bi araştırıyım

Canım nazar mı değdi bizlere bilmiyorum.Ben de resmen depresyon geçiriyorum,ve bu sık başıma gelmez.Sen dersen bu hafta çok yıprandın,kırmızımız hasta,saferanın eşi rahatsız,minnoş ve azeri ev-iş yoğunluğunda,Julia ev tadilatında,Ganfed ve Doğa ablamız çabalıyor sağolsunlar en çok.Biraz sabredelim canım,bence haftaya herşey yoluna girecek.

tutku cumaya kadar donmezse, onunda yerine birini aliriz...yoksa dedigin gibi bu sessizlikte herkes yanliz kaldi..kendi cabasiyla vermeye calisiyor kilolarini...yarina kadarda davet ettigim yeni kisi gelmezse daveti geri cekip yerine baskasini aliriz

nevimmm ben böyle gidersem haftaya kadar 65 olurummm
reflüm basladı yine cok yiyince böyle oluyorum ağlıcam nerdeyse gözlerim dolu dolu ama içimde ki yeme arzusuda bitmiyor..
kadroya gecişde ki belirsizlikde iice moralimi bozdu sizinkiler netten yapmaya basladı girişleri bizde daha bi acıklama bile yok zaten ondan oldu bu atakda ortada kalmak beni hep dengesizlestirir ne olacağı bi belli olsaydı..
inş haftaya takım toparlanırrrr

tutku cumaya kadar donmezse, onunda yerine birini aliriz...yoksa dedigin gibi bu sessizlikte herkes yanliz kaldi..kendi cabasiyla vermeye calisiyor kilolarini...yarina kadarda davet ettigim yeni kisi gelmezse daveti geri cekip yerine baskasini aliriz

off gülüm offf keske şöyle kanlı canlı hevesli sıcak kanlı biri gelsee..

MEyvisim, nevim hakli..degisik nedenlerden dolayi hepimizin eli kolu bagli..ama insallah haftaya toplarlaniriz...morazl bozuklugu benimde hep istahimi arttirir...lutfen yemegi dusunmemeye calis meyvisim...icindeki aclik hissinide montiye gore susturmaya calis meyvisim...kolay degil biliyorum ama allah yardimcin olsun

Canım bence böyle hissetmek için çok haklı sebeplerimiz,stresimiz var.Ama ben özellikle senin adına bunun geçici bir süreç olduğuna inanıyorum.İyiye gidecek hayatın gibi hissediyorum,içtenlikle hissediyorum.Ama istersen kendimizi toparlamak için haftaya güzel bir detoks yapalım beraber,kabak detoksu gibi.Kırmızım da iyileşir o zamana kadar inşallah.

nasıl olcak o kabak detoksu haslıcazmı kabakları ben kabağı pek sevmem..

benimde bayaadir diyete motivasyonum kalmadi.cok üzüyor bu beni.bu cuma kesin artidayim.pantolonlarim düsüyordu belimden ama simdi tam oturuyor.sinir oldum kendime.zaten cok cabuk kilo aliyorum.ne vardi bu kadar azitacak anlamiyorum.emeklerime yazik yaaa

toparlanmam lazim,hemde cok lazim.ama artik $ok diyetler falan istemiyorum.ben normal saglikli diyetimi yapicam.lapa diyetini sadece yaparim belki haftada bir,o kadar.saglikli diyetle gözüm ac olmuyor.huzurlu oluyorum.

haaaaa birde spor falanda yaptigim yok ne zamandir.önceleri nasil hevesliydim yaaa spora.bayiliyordum Leslie'ye.ama artik eziyet gibi geliyor.niye böyl oldum anlamadim

kizlar,bu aralar biliyorsunuz,cok yogunum.mesela bugün disaridaydim yine.geldim nette bayaa ev aradim yine.basima agri girdi.yarin bir tane bakmaya gidicez insallah.

yani demek istedigim mesaj sayimi devretmek istiyorum.gönüllü birini ariyorum.bana yardimci olurmusunuz lütfen

azeri....7
doga....7
ganfed..9
kirmizi..16
meyve..19...
nev....4

listeye bak yaaaa.herkes cikti.kimse kalmadiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…