Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

azerim nolcak bu halimizzzz sen yine 55 in altına indin bak beim halimeeee..
az önce askımla konustum ağladım ona da bir güzel off ben cok kötü hissediyorumm...

inş cabucak hayatımızdaki aksilikler yoluna girerr...

liste sayımına gelince doğacım sen gittiğinde yaparım demişti simdi ev durumu var onunda ne der bilemem..
ben yapamam ama onu söylim gözümde gözümde sorun var uzun süre sabit bakamıyorum şuanda bile cok zorlanıyorum.
doğam kabul etmezse de aksamları bos olan birisi yapsın derim ben gündüz daha zor olur saymak.

ben artik 55 in altinda degiliiiiiiiiimmm
50 yle 60 la kupa alırken cok ama cok üzücüüü
evet gercekten cok üzücü.biz böyle olacak bir takim degildik yaaa

2011-06-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 2 DİLİM 130
[2] Etli Biber Dolma 1 ADET 160
[3] Şeker (küp) 4 ADET 78
[4] Doğadan Form Karışık Bitki Çayı (kayısılı) 1 ADET 0
[5] Etli Biber Dolma 2 ADET 320
[6] Pepino 200 GRAM 50
[7] Etli Biber Dolma 1 ADET 160
[8] Tavuk Sote 1 PORSİYON 230
[9] Ayran 2 ADET 184
[10] Domates 1 ADET 14
[11] Nescafe 3'ü 1 arada 1 PAKET 78
[12] Etli Biber Dolma 1 ADET 160
[13] Şeker (küp) 4 ADET 78
Toplam : 1642 kal.
kızlar valla dolma diye aşermiştim resmen bittide kurtuldum 1400-1500ü geçmemeye çalışıcam bide tatlandırıcım bitmişdi onu aldım şekersiz içemiyorum çayı ordan da düşer

günaydınnnnn

oyy ben kıyamam meyveme ben ssenı motıve ederım sekercım bak artık geldımm yavas yavas gelıyorumm gumbur gumbur gelırsemm korkma dıyee

tatalım bız dılekcelerımız verdık kımse bızede acıklama yapmadı sen bu kanundan faydalanmak ıstıyorum dıye ınternette ornek dılekceler var aynısını yazdık evrak kayıta verdık ısleme gırsın dıye hemen sızde verın bırısı nıye acıklama yapsın resmı gazetede yayınlandı bu sen erkenden dılekcenı ver bı yanlızlık olur bıse olur hakkın gıtmesın tatlım

gunaydın gunaydın canlarım ballarımmm . nerdesınızz bakalımm super bır gun bugunun harıka bır gunes var vee ben uzerımdekı kılonun agırlıgını hıssedıyorum boyle az yıyınce hafıf ucacak gıbın oluyordumm okadar fıstık gıbın oluyordumkı yıne aynı seylerı hıssetmek ıstıyorum hemen calısmalar baslasın yıhuhuhu

haydı kızlaar haydı kızlarr hayddııııı

tam zamanı tam zamanı sımdıııııı:92::92::92::92:

çıkarın bıkınılerı deneyın hemen bakımm yaz geldıı yazz yazz:92::92::92:

Hıııcc ben bılkını gıymem dıyen olmasınn bende gıymıyorum kocamm benı keserrr Ama olsunn yınede aldım kendıme bıtane pembee boyle arada gıyıp evde gobegımeee popoma bakıyorum kuculmus mu dıyee ayy cok superr oluyor eskıı 78 kılodakı gıbın olmuyorr cok sukurr allahımaaa yıhuhuhu:87::87::87:

dukanıı actımmm gellll vatandasss gelllll dıyett menulerım varrr yesılcaylarımm varrr

3 yesılcay ıcene bır atlama ıpı verııyoruz hemıde elektronıkk

sen atlaaa guzel kardesımmm ipimizz sayıyorrr

Son düzenleme:
kızlarrr bu fıkraya bayıldımmm

FIKRA ---- BİİİİİİİİRRR :))))) (bayanlar bu fıkra size)
Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik, evimize ...doğru gidiyoruz.
Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi.
Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.
Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman, eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi.
Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu. Ben şok olmuştum ...
Eşime bir hışımla çıkıştım
- 'Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen? diye bağırdım ...
Karım arkasını döndü ve bana
- 'Biir... dedi.
Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim!
:)))

haber programlariyla ne isin var kiz.bomba ihbari falanmi vericen

haha attım mesaj

minnosum bizde dilekcelerimizi verdik ama acıklama gelmeden müdürlükler işlem yapmıyor dilekcelerimiz bekliyor..
öğretmenler dün 3 den sonrra pbs üzerinden basvuru yapmaya basladılar haziran 15 maaslarını kadrolu alıcaklar bizde hiç bi acıklama yok. acıklama gelmek zorundaymıs calısmalar sürüyor diyorlar bakanlıkdan bakalım nolcak..

meyvemmm canım benim dün yemiş olabilirsin oh afiyet olsun pişman olma ama bu gün devammmm senin canın tayin olayına sıkılıyor her şerde bir hayır vardır bekleyelim bakalım nolucak ne gösterecek

günaydın sekerlerim az önce güzel bi kahvaltı yaptım .ama sabah sabah şöförle tartıstım her zamanki gibi iş güzarlık yaptı adam hastaların gözü önünde beni yalancı durumuna düşürdü sağlık grup baskanının karsısında adamla tartıstım tabi haklı olan benim dr beni tuttu ama ben sinirlendiğimle kaldım..
şimdi cayımı aldım cay içiyorum sakinlesmeye calısıyorum.

öpüyorum hepinizi ben dolanayım biraz...

meyvemmm canım benim dün yemiş olabilirsin oh afiyet olsun pişman olma ama bu gün devammmm senin canın tayin olayına sıkılıyor her şerde bir hayır vardır bekleyelim bakalım nolucak ne gösterecek

evet canım dediğin gibi benim moralim cok bozuk ve ondan böyle oluyorum ama bu durum dayanılmazzz

kızzzzz tükanı ben açtım ay kızlar bu ev olursa zemin ya ip atlıycam alt katlarda deprem etkisi olmaz kızımın salıncak ipi var ben bunu kullanırım dedim

meyvemm kım dedı sana hazıran 15 ınde kadrolu maas alıcaklarını bı taraflarından uydurmuslar bıkere basvuru suresı 4 temmuzda bıtıyor butun basvuuru suresı bıtmeden kadrolasma ıslelerı baslamıycak tatlım yanı ancak temmuz 15 hatta agustos 15 e bıle kalabılır tatlımm . sızın dılkece tarıhlerınız bu basvuru suresı ıcınde oldugu ıcın hıcbıse olmaz merak etme

http://personel.meb.gov.tr/basinaciklamasi/632 Sayılı KHK Uygulaması.pdf

canım bak buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…