azeri....7
doga....7
ganfed..9
kirmizi..16
meyve..19...
nev....4
listeye bak yaaaa.herkes cikti.kimse kalmadiiiiiiiiii
ben artik 55 in altinda degiliiiiiiiiimmmazerim nolcak bu halimizzzz sen yine 55 in altına indin bak beim halimeeee..
az önce askımla konustum ağladım ona da bir güzel off ben cok kötü hissediyorumm...
inş cabucak hayatımızdaki aksilikler yoluna girerr...
liste sayımına gelince doğacım sen gittiğinde yaparım demişti simdi ev durumu var onunda ne der bilemem..
ben yapamam ama onu söylim gözümde gözümde sorun var uzun süre sabit bakamıyorum şuanda bile cok zorlanıyorum.
doğam kabul etmezse de aksamları bos olan birisi yapsın derim ben gündüz daha zor olur saymak.
evet gercekten cok üzücü.biz böyle olacak bir takim degildik yaaa50 yle 60 la kupa alırken cok ama cok üzücüüü
ben artik 55 in altinda degiliiiiiiiiimmm
evet gercekten cok üzücü.biz böyle olacak bir takim degildik yaaa
bom boş takımıma ii geceler..
sabah erkenden kalkıp haber programlarına mesaj atıcam uyumam lazımmm
oyy ben kıyamam meyvemekızlar benim iice motivasyonum düştü takımdan hiç bi fayda görmüyorum herkes yazıyor ıkıyor birbirini alevlendirmiyor cok fenayım montim bozuldu ağlamak istiyorum hala içimde bitmek tükenmek bilmeyen yeme arzusu var.
resmen içime öküz kacmıs gibi ağlıcam sinirimden...
takımıma ihtiyacım var ama takımım nerdeeeeeeeee :95::95::95::95::95::95:
nevimmm ben böyle gidersem haftaya kadar 65 olurummm
reflüm basladı yine cok yiyince böyle oluyorum ağlıcam nerdeyse gözlerim dolu dolu ama içimde ki yeme arzusuda bitmiyor..
kadroya gecişde ki belirsizlikde iice moralimi bozdu sizinkiler netten yapmaya basladı girişleri bizde daha bi acıklama bile yok zaten ondan oldu bu atakda ortada kalmak beni hep dengesizlestirir ne olacağı bi belli olsaydı..
inş haftaya takım toparlanırrrr
haber programlariyla ne isin var kiz.bomba ihbari falanmi vericen
oyy ben kıyamam meyvemeben ssenı motıve ederım sekercım bak artık geldımm yavas yavas gelıyorumm gumbur gumbur gelırsemm korkma dıyee
tatalım bız dılekcelerımız verdık kımse bızede acıklama yapmadı sen bu kanundan faydalanmak ıstıyorum dıye ınternette ornek dılekceler var aynısını yazdık evrak kayıta verdık ısleme gırsın dıye hemen sızde verın bırısı nıye acıklama yapsın resmı gazetede yayınlandı bu sen erkenden dılekcenı ver bı yanlızlık olur bıse olur hakkın gıtmesın tatlım
meyvemmm canım benim dün yemiş olabilirsin oh afiyet olsun pişman olma ama bu gün devammmm senin canın tayin olayına sıkılıyor her şerde bir hayır vardır bekleyelim bakalım nolucak ne gösterecek
dukanıı actımmm gellll vatandasss gelllll dıyett menulerım varrr yesılcaylarımm varrr
3 yesılcay ıcene bır atlama ıpı verııyoruz hemıde elektronıkk
sen atlaaa guzel kardesımmm ipimizz sayıyorrr
haha attım mesaj
minnosum bizde dilekcelerimizi verdik ama acıklama gelmeden müdürlükler işlem yapmıyor dilekcelerimiz bekliyor..
öğretmenler dün 3 den sonrra pbs üzerinden basvuru yapmaya basladılar haziran 15 maaslarını kadrolu alıcaklar bizde hiç bi acıklama yok. acıklama gelmek zorundaymıs calısmalar sürüyor diyorlar bakanlıkdan bakalım nolcak..
meyvemm kım dedı sana hazıran 15 ınde kadrolu maas alıcaklarını bı taraflarından uydurmuslar bıkere basvuru suresı 4 temmuzda bıtıyor butun basvuuru suresı bıtmeden kadrolasma ıslelerı baslamıycak tatlım yanı ancak temmuz 15 hatta agustos 15 e bıle kalabılır tatlımm . sızın dılkece tarıhlerınız bu basvuru suresı ıcınde oldugu ıcın hıcbıse olmaz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?