Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

demi yaaaaa.zaten 36 bedene düstüm.38 ler bol oluyor.daha ne olsun.gecen gün kendime 3 tane pantolon aldim hepsi 36 beden.bunun sevinci bile bana yetiyor.54 te bitiricem zaten.
maşallah daha ne istiyon azerim yaa...yeter valla bu kadar....
safişşşşşşşşş kırmızım alltaaa gördüm sizi sen versenize
geçmişi okuyooom........
amaan sorma kırmızım bende çok gezdim bugün....
10 da falan çıktım evden önce otobüsle bakırköye ordan mini büsle yeşilköy pazarına vardım...nerdeyse 4 saat gezdim....kendime güneş gözlüğü...çok güzel fransız çamaşırları 3 tane tunik penye sonra kızlara t şört..sonra aynen eve dönüş..komşu vadiye gezmeye gidelim dedi...yarım saat oturdum 2 saatte orda gezdim..her yanım ağrıyoooo...ağrı kesici içtim ..eşimde düzceye gitmiş..ooh hem yazıyom hem dinleniyom hem hürremi seyrediyom.....

ahh safisim nerde..biz oyle pazardan mazardanda almiyoruz laf gelecek diye..dedigin dogru pazar hep cin mali...ne alirsak kaliteli aliyoruz amahala begenen yok...ustune ustuk birde laf carpiyorlar..akrabalarimiz var ya hollandadan onlar aldi bizde giginiyoruz diyorlar..ama kendineri bir igne bile vermiyorlar..mecburen annemler cam sakizi coban armagani diye aldilar iste

enguzeli azericim, daha azina ne gerek..bana kalirsa sen simdi bile fistik gibisinnnnn...masallah sunnet fotograflarinizda cok hos gorunuyordun darisi benim gibi agir toplarin basina insallahhh..birgun bizlerde o kiloya variriz insallah

aklinin tamamen burada olmadigi belli zaten julicim
ama ama ama ama kaptan birsürü msjım oldu bi kerem bnm bu gece :76:

SAFERAN SULTAN ..... GÜL SULTAN .......

OLDU MU NEN

nevcim hayat iste..herbirimizin ayri ayri derdi..ama tabi bir yere gidememek aileden uzak gezecekte yer olmayinca..insan yalnizligini dahada cok hisseder..Insallah Allahim duyarda sesini, tez vakit derdine derman olurr..ayni sekilde meyvisim ve minnosumunda Allah yardimcisi olsun

oldu sanki ha safisimmm ne dersin...aldiralimmi kellesini affedelimmi buseferlik

yazzuktur daha gençtir affedileeee...........amaaan sultanlığımızı ilan ettik biz artukun bu takımda herkes bileee......yarın bütün takımların diline düşcez haaaaaaa.......

yazzuktur daha gençtir affedileeee...........amaaan sultanlığımızı ilan ettik biz artukun bu takımda herkes bileee......yarın bütün takımların diline düşcez haaaaaaa.......

vururuz bizde kellelerini o zaman

Ne bir erkeğe,ne bir kadına eziyet ettim ama kalben eziyet gördüm sevdiklerim tarafından.Zaten insana ancak sevdiği zarar verebilir dşüncesindeyim.Sen de o yumuşak kalbinle kimseye eziyet edemezsin eminim.

haklisin be nevcim, ben istesemde eziyet edememki kimseye...anca bu safliklan daha cok kalbimi kirmalarina izin veririm...ama insanlik iste..eziyet etmek degil elbet ama benim icin ugrassin cabalasin istiyorum:78::78:cok seymi istiyorum bilmiyorum ama..ilgisini istiyorum iste

evet saferan sultanim....bundan sonra kaptanlik maptanlik yok..bizler sultanizz...sultanin sozunden cikanin kellesi vurula tez vakithem elbette duseriz dillerine...ilk sultanlar biziz cunkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…