Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

meyvişim geçmişi okumaya çalışıo sanırım ama biz çok gevezelik ettik bugünnn yaaaaaa baya cebelleşecek

evet guzel, insani surukleyici bir havasi var

kiz juli..cagaty bu bolumde ferihaya evlenme teklifi ediyor..bu yaz havasinda bahceye kar yagdiriyor..

ahh cagatayy ahhh./..askim depresti yinee

nen kırmızım atak yapma zamanın geldi yoksa feriha senn adamı götürücek vallaaaaaaa

çok güzel olmuuuuş.....................
neeee sen sultanina lafmi dokandiriyorsun..Saferan sultanim..tez vakit julianin kellesi vurula...bu ne curret, bu ne saygisizlikkibreti alem olsun diye. kellesini sarayin girisine asalaim

tüü..julii..kendi ipini çektin sen kuzuuuu.......şahadet getir bre densiiiiizzzzzzzzzzzz.................

tüü..julii..kendi ipini çektin sen kuzuuuu.......şahadet getir bre densiiiiizzzzzzzzzzzz.................
[/QUOTE]

densiz derken ???? ben sadece şaka yapmıştım kusura bakmayınnn kırdıysam

alınmak değilde densiz kelimesiiiii biraz ağır olmuo mu hakaret ..........

yok kizzsultan sulumandada demislerdi...ondan alintiladi herhalde...ama saka yapti canim..yanlis anlama
[/QUOTE]

neyse cnm boşver uzatıp daha da çok kırılmayalım ben zıbarsam iii olcak artık sabah iş var çok gevezelik ettim vallahaaaa :83::83:

yok kizzsultan sulumandada demislerdi...ondan alintiladi herhalde...ama saka yapti canim..yanlis anlama

neyse cnm boşver uzatıp daha da çok kırılmayalım ben zıbarsam iii olcak artık sabah iş var çok gevezelik ettim vallahaaaa :83::83:[/QUOTE]

tamam julicim, bende cikiyorum...ama ortada kirilacak birsey yok cnm..inan safisim sakaylan soyledi...aklina baska seyler getirme olurmu

Canim Allah yardimcin olsun.insallah seninde benimde,daha tüm isteyenlerinde hayati diledigi yönde gelisir.
oooohhhh safisim iyi gezmissin valla.ama ben seni kiskandim smdi yaaaa
ben cok severim bakirköyü,yesilköy pazarini.bayilirim oralara.hehe sana bisey söyleyeyimmi,su an üstümdeki sütyen yesilköy pazarindan '
hele bakirköy pazarina hastayim.ahhhhhhh ahhhhhhh Istanbul'u özledim yaaaaaaaaaa

neyse cnm boşver uzatıp daha da çok kırılmayalım ben zıbarsam iii olcak artık sabah iş var çok gevezelik ettim vallahaaaa :83::83:

tamam julicim, bende cikiyorum...ama ortada kirilacak birsey yok cnm..inan safisim sakaylan soyledi...aklina baska seyler getirme olurmu[/QUOTE]

yok kırılmasım tmm cnm hadi julia kaçar yarın görüşürüz kızlar

kirmizim bende eskiden alirdim hep ama artik akrabalara bir cikolata bir krem götürüyorum,baska bisey yok.sadece kendi ve esimin ailesine bol bol götürüyorum.ama kiyafet pek degil.cünkü kiyafetin en güzeli TR de.ordakiler buradaki kiyafetleri begenmiyorlar hakli olarak.
yazzuktur daha gençtir affedileeee...........amaaan sultanlığımızı ilan ettik biz artukun bu takımda herkes bileee......yarın bütün takımların diline düşcez haaaaaaa.......
ayyyyyy kizlar öldüm gülmekten size yaaaa.dizinin aynisini yapiyorsunuz vallahi.cok hossunuz
ahh neler dememki julicim...simdi ortalarda kimse yok...emme ben ormantik gaciyimdir..iyi laf yapar agzim iliskim varken:78::78:

vaayyyyyyyyy.resmen senin bu mesaji okuyunca bir uzun vvvayyyyyyyyyyy cektim.vay Allah'im vay.
insallah tez zamanda bir nisanlin olurda o güzel sözlerden mahrum kalmaz beeeee:98:

evet canim.
haaa ganfed kirmiziya bence simdiden söyle cumayi

zaten bu saatte onun icin geldim .kirmizim guzel kaptanim benim bir maruzatim var sultanim
ben cuma gunu hafta sonu tatiline gidecegim gerci ogleden sonra gidecegiz ama hazirlik falan derken listeyi yapamam eger mumkunse biriyle yer degiselim gelecek haftada ben yapayim .yoksa cok zorlanacagim benbilgilerinize arz edilir sultanim. ammada yakisti sultanim ha kizlar safisle kaptanima sultan demeyenin kellesi gidiyor aman dikkat

offf nedesem bilmiyorum ki rabbim bir çıkar yol verir inşallah vardır bir hayır
enguzeli azericim, daha azina ne gerek..bana kalirsa sen simdi bile fistik gibisinnnnn...masallah sunnet fotograflarinizda cok hos gorunuyordun darisi benim gibi agir toplarin basina insallahhh..birgun bizlerde o kiloya variriz insallah
yok anam yok 75 olsam bana yeter
yazzuktur daha gençtir affedileeee...........amaaan sultanlığımızı ilan ettik biz artukun bu takımda herkes bileee......yarın bütün takımların diline düşcez haaaaaaa.......

safişim güle güle giyin aldıklarını iyi gezmişsin yürüyüş olmuş

günaydın kızlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…