çok sefiorum bu şarkıyı ben yaaaaaaa
evet guzel, insani surukleyici bir havasi var
kiz juli..cagaty bu bolumde ferihaya evlenme teklifi ediyor..bu yaz havasinda bahceye kar yagdiriyor..
ahh cagatayy ahhh./..askim depresti yinee
çok güzel olmuuuuş.....................
neeee sen sultanina lafmi dokandiriyorsun..Saferan sultanim..tez vakit julianin kellesi vurula...bu ne curret, bu ne saygisizlikk ibreti alem olsun diye. kellesini sarayin girisine asalaim
daha da duramıcaaam...yatıyom ben gülüüüm.....
tüü..julii..kendi ipini çektin sen kuzuuuu.......şahadet getir bre densiiiiizzzzzzzzzzzz.................
densiz derken ???? ben sadece şaka yapmıştım kusura bakmayınnn kırdıysam
alınmak değilde densiz kelimesiiiii biraz ağır olmuo mu hakaret .......... [/QUOTE]
julicim, safisimde saka yapiyorrrr...alinma hemen
alınmak değilde densiz kelimesiiiii biraz ağır olmuo mu hakaret ..........
yok kizzsultan sulumandada demislerdi...ondan alintiladi herhalde...ama saka yapti canim..yanlis anlama
Canim Allah yardimcin olsun.insallah seninde benimde,daha tüm isteyenlerinde hayati diledigi yönde gelisir.Ailemi 6 aydır görmedim,iş yerinde huzursuzum,tayinim çıkmıyor,sineması bile olmayan bir ilçede yaşıyorum gibi ana başlıklar olsa da,ben yine de MEVLAM görelim neyler,neylerse güzel eyler diyerek kendimi şükre davet ediyorum.
oooohhhh safisim iyi gezmissin valla.ama ben seni kiskandim smdi yaaaamaşallah daha ne istiyon azerim yaa...yeter valla bu kadar....
geçmişi okuyooom........
amaan sorma kırmızım bende çok gezdim bugün....
10 da falan çıktım evden önce otobüsle bakırköye ordan mini büsle yeşilköy pazarına vardım...nerdeyse 4 saat gezdim....kendime güneş gözlüğü...çok güzel fransız çamaşırları 3 tane tunik penye sonra kızlara t şört..sonra aynen eve dönüş..komşu vadiye gezmeye gidelim dedi...yarım saat oturdum 2 saatte orda gezdim..her yanım ağrıyoooo...ağrı kesici içtim ..eşimde düzceye gitmiş..ooh hem yazıyom hem dinleniyom hem hürremi seyrediyom.....
neyse cnm boşver uzatıp daha da çok kırılmayalımben zıbarsam iii olcak artık sabah iş var çok gevezelik ettim vallahaaaa :83::83:
kirmizim bende eskiden alirdim hep ama artik akrabalara bir cikolata bir krem götürüyorum,baska bisey yok.sadece kendi ve esimin ailesine bol bol götürüyorum.ama kiyafet pek degil.cünkü kiyafetin en güzeli TR de.ordakiler buradaki kiyafetleri begenmiyorlar hakli olarak.
ahh safisim nerde..biz oyle pazardan mazardanda almiyoruz laf gelecek diye..dedigin dogru pazar hep cin mali...ne alirsak kaliteli aliyoruz amahala begenen yok...ustune ustuk birde laf carpiyorlar..akrabalarimiz var ya hollandadan onlar aldi bizde giginiyoruz diyorlar..ama kendineri bir igne bile vermiyorlar..mecburen annemler cam sakizi coban armagani diye aldilar iste
ayyyyyy kizlar öldüm gülmekten size yaaaa.dizinin aynisini yapiyorsunuz vallahi.cok hossunuzyazzuktur daha gençtir affedileeee...........amaaan sultanlığımızı ilan ettik biz artukun bu takımda herkes bileee... ...yarın bütün takımların diline düşcez haaaaaaa.......
ahh neler dememki julicim...simdi ortalarda kimse yok...emme ben ormantik gaciyimdir..iyi laf yapar agzim iliskim varken:78::78:
yaaaaa aglamak istiyorum yaaaaaa:84::84::84::84:
bir sürü alinti yapmistim sizlerden.cevaplari yaziyordumki leptop un kapatma dügmesine bastim yanlislikla.hepsi gitii yaaaaaaaaa:84:
offfffffffff
gecmis olsun bazen boyle kazalar oluyor canim bosver
evet canim.
haaa ganfed kirmiziya bence simdiden söyle cumayi
offf nedesem bilmiyorum ki rabbim bir çıkar yol verir inşallah vardır bir hayırAilemi 6 aydır görmedim,iş yerinde huzursuzum,tayinim çıkmıyor,sineması bile olmayan bir ilçede yaşıyorum gibi ana başlıklar olsa da,ben yine de MEVLAM görelim neyler,neylerse güzel eyler diyerek kendimi şükre davet ediyorum.
yok anam yok 75 olsam bana yeterenguzeli azericim, daha azina ne gerek..bana kalirsa sen simdi bile fistik gibisinnnnn...masallah sunnet fotograflarinizda cok hos gorunuyordundarisi benim gibi agir toplarin basina insallahhh..birgun bizlerde o kiloya variriz insallah
yazzuktur daha gençtir affedileeee...........amaaan sultanlığımızı ilan ettik biz artukun bu takımda herkes bileee... ...yarın bütün takımların diline düşcez haaaaaaa.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?