Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy koceliye tayin istetecem yakında cook guzelmis oralarrr
Gerçekten çok güzel ben de bayılmıştım. Üni okurken arkadaşımın yanına gittim. Bi de kaldığım ev giriiş kat olmasına rağmen bir körfez manzarası vardı hayran kalmıştımm

Amin canim iyiyimmm sabah isi kosusturmasi ) sen nasilsin miden nasil oldu minnakim
Şuanda ağrı yok kuzum sabah bir ara geldi gitti sanırım psikolojikte olabilir emin değilim

Ben ekmek yemiyorum canım zaten biraz karataya da benziyor beslenme şeklim fakat abur cubur yani dondurma cips yerim bazen onun dışında sağlıklı beslenirim pilav makarna ne zaman yediğimi unuttum bulgur pilavı bir geçen hafta 2 ymk kaşığı yedim o kadar Midemde ekşime yanma yok kramplar ve ağrılar şeklinde psikolojikte olabilir eğer geçmezse mecburen gideceğim midemi bozmuş olabilirim

Yok canım. 750 ml suya iki şeker kaşığı yeşil çay demliyorsun. Sonra bir şişe maden suyu ve yarım limon sıkıyorsun. Gün içinde tüketiyorsun.
Ben bunu bilmeden yaptım. Ama içine 1-2 bardak da normal su ekledim sürahiye koyup başucumda koyuyordum geceden. Sabaha kadar bitiyordu. Çok faydasını görmüştüm cidden

begum75

Kizlara dondurma verdim iki kasikta ben aldim zor tuttum kendimi.

Bugun sacma bir tatli istegim var

heee tehlikeli bir durum
acil önlem almalı,diyet listesi dışına çıkma sakın
mesela;
tarçınlı süt/yoğurt bişey iç/ye,sonra dişlerini fırçala
bide kendimi evde işe veririm,cam kapı sil balkon akıt şıpır şıpır sıcakta ne güzel olur,banyo,wc yıka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…