Sağol kuzucum sen iyisin inşallahÇooook geçmiş olsun canımmm
http://www.nefisyemektarifleri.com/yag-yakan-odem-sokturen-dukan-bira-yesilcay-soda-limon/Bu dukan birasi ne yahuuu satiliyor muu nasil bisey kiii
Gerçekten çok güzel ben de bayılmıştım. Üni okurken arkadaşımın yanına gittim. Bi de kaldığım ev giriiş kat olmasına rağmen bir körfez manzarası vardı hayran kalmıştımmAyyy koceliye tayin istetecem yakında cook guzelmis oralarrr
İyiyim çok şükür. Hafif sersemim falan ama atlattım sanırımSağol kuzucum sen iyisin inşallah
Şuanda ağrı yok kuzum sabah bir ara geldi gitti sanırım psikolojikte olabilir emin değilimAmin canim iyiyimmm sabah isi kosusturmasi) sen nasilsin miden nasil oldu minnakim
nehirnil111 şimdi güleceksin bu kız iyi ki karataya başladı diyeceksin ama karataya göre beslendiğimden beri midemdeki o ekşime yanma olayı bitti diyebilirim. Ben bunu ekmek yememeye bağlıyorum. Aklında bulunsun canım. Umarım daha iyi olursunn... Endoskopiden de korkma. biraz zor ama 3-4 dk da biten bişey. En azından daha kesin teşhis konulur. Ben de kaçtım sürekli bir gittim abovvv mideyi mahvetmişim... Çok geçmeden git canım mutlaka. Allah şifa versinn
Yok canım. 750 ml suya iki şeker kaşığı yeşil çay demliyorsun. Sonra bir şişe maden suyu ve yarım limon sıkıyorsun. Gün içinde tüketiyorsun.Bu dukan birasi ne yahuuu satiliyor muu nasil bisey kiii
Yazın güzel olur aslında soğuk soğuk mu içiliyor artık bunu yapayım sıcak içemiyorum artık hiç bir şeyhttp://www.nefisyemektarifleri.com/yag-yakan-odem-sokturen-dukan-bira-yesilcay-soda-limon/
bende şimdi gördüm böyle bişeymiş
doktora gitmeden bişey denemeYazın güzel olur aslında soğuk soğuk mu içiliyor artık bunu yapayım sıcak içemiyorum artık hiç bir şey
Ben bunu bilmeden yaptım. Ama içine 1-2 bardak da normal su ekledim sürahiye koyup başucumda koyuyordum geceden. Sabaha kadar bitiyordu. Çok faydasını görmüştüm ciddenYok canım. 750 ml suya iki şeker kaşığı yeşil çay demliyorsun. Sonra bir şişe maden suyu ve yarım limon sıkıyorsun. Gün içinde tüketiyorsun.
Aynen Begüş beni biliyorsun en ufacık kafama bir şey takayım vücut tepki veriyordoktora gitmeden bişey deneme
bu taşınma sırasındaüşüttüysen bide stres yapın galiba,hepsi üst üste miden haşat oldu
Ahhh bonusum en son ne zaman tatile çıktım unuttum nerdeyse sorma hiç sormaaaaaa. Bu yaz gideyim dedim de yine olmayacak gibi bakalım... biz kalırız burda...
evet canım tahmin ediyorum,geçenkindede kabarmıştın sanırım alerjik bişeyler olmuştuAynen Begüş beni biliyorsun en ufacık kafama bir şey takayım vücut tepki veriyor
Götür beni deevet canım tahmin ediyorum,geçenkindede kabarmıştın sanırım alerjik bişeyler olmuştu
ayy aynı oğlum gibisin sende ben ikinizide alayım getireyim doktora
Reglin sonuna doğru bende de olur bonusummbegum75
Kizlara dondurma verdim iki kasikta ben aldim zor tuttum kendimi.
Bugun sacma bir tatli istegim var
Reglin sonuna doğru bende de olur bonusummTarçınlı süt iç ya da ben kahveme de tarçın ekliyorum bazen. O bastırıyor biraz
begum75
Kizlara dondurma verdim iki kasikta ben aldim zor tuttum kendimi.
Bugun sacma bir tatli istegim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?