Lys ye de girdim canım. ygs puanım 410 du
Hayrişim güzel bölümdür istediğim bi bölüm hatta benimde benim alanıma yakın olduğu için sorması ayıp kaç puanla girdin lysye de girdin mi ?
Lys ye de girdim canım. ygs puanım 410 du
tm3 de 404 dü canım
Teşekkür ederim canımmm... Şu başarıyı kpss ve aleste göstersem çok mutlu olacaktım ama olmadı. Bu sene kafam rahatlayınca iyice asılacam artık. Bir an önce atanmam lazımmm
hey masallah hayrişim
Hoşgeldinnn. Dedik herhalde misafirler yatıya kaldııHeyooo anca geldim
İyi geceler
Kv gittik akşam , gündüz misafir ugrayamadim, misafir istemiyorum uzun bı sure ..
Yarın ben gidiyorum , eşimin kuzenine oturmayagörümce hanım ve ben gidicem
Begüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Rabbım tüm çoçuklarımız için hayırlısı olsun ...
Hayırlı olsun ablaa benimde kardeşim tıp fakültesine yerleşti evde bir sevinç sorma insan kendinden çok seviniyor
Tebrik ederim roximevet ya sarılıp hüngür hüngür ağladı bizim cadı çok ümitli değildi 2. Sıra tercihiydi . Sevinçten ağlmakta varmış .
aeben @roxen2303 tebrik ederim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı. Benimde yeğenim istediği liseye yerleşti. Dün teog sınavı da açıklanmıştı. Allah kötülüklerden korusun tüm evlatlarımızı.
Selam kizlarrrr ben geldim ama birazda utanarak yok yok çooookkk utanarak
Şekerler benim yeğenim de İstanbul Üniversitesi ingilizce işletme bölümünü kazanmış :) Özellikle İstanbul'daki şekerlerime bir sorum var. Avcılar civarında bildiğiniz temiz, uygun erkek öğrenci yurdu varmıdır?
Teşekkür ederim canımmm... Şu başarıyı kpss ve aleste göstersem çok mutlu olacaktım ama olmadı. Bu sene kafam rahatlayınca iyice asılacam artık. Bir an önce atanmam lazımmm
Hayırlı olsunnn ablacımmmmmCanım bizimde Kıbrıs lefke İngilizce mimarlık tam burslu kazandı istiyordu çok şükür
Tebrikler canim
Bende duygulandım ağladım 2.tercihiydi ben ayrılık ki smi aklıma geldiği için ağladım halada aglamakliyim sanki
Aynen canım bende öyle diyorum maşallah pırlanta gibi bir genç Rabbim iyilerle kardilastirsin hepimizin evlatlarini
Aleykum selam canim hoşgeldin hep aynı duygularla geldik yanlız degilsin
Tebrikler canim
teşekkürleeerTebrikler canim
Hayırlı olsunnn ablacımmmmm
Antepia27 Kıbrıs güzel yer ablacım. Orada okuyan çok arkadaşım oldu... Genelde memnunlardı. Bi sorun olursa araştırırım... Güzel olur inşallah herşey. Uzak diye mi düşünüyorsun?
bedenime tam oturan bir elbisenin birkaç beden küçüğünü alsam olur sanki. Ne dersin? Zayıflayınca yine tam oturur herhalde bana o elbise. Yoksa farklı bölgelerden farklı oranlarda mi zayıflarım. Kafamda deli sorular.White Lily datlım senin alışveriş sorun arada kaynadııııı. Hemmen cevapliyim. Şu an kaç bedensin bilmiyorum ama 36-38'e uzaksan alma derim. Kendi bedeninden 1 beden ufağını al. Bi de netten alma bence. Daha doğrusu ben pek netten alışveriş yapamıyorum. Armut tipi olunca 1 beden büyük alıp belini daraltıyorum sürekli... Git dene sıkan kıyafetleri al. Hedefin onun içine girmek olsunnn
Tamam ablacım yarın sorayım haber ederim sana inşallah. Gönlünü ferah tut. Biraz hareketli ama güzel yerler diye biliyorumUzaklığını çok dert etmiyorum uçakla yakın oğlum Rize'de okurken daha sorundu
Demek okuyan arkadaşların memnun
Canım lefke ünv bununda sorarmisin
Gönderecek çocuk istiyor belki bende daha rahat olurum
Kız sen demedin mi bir iki bişey alayım diyeeeeebedenime tam oturan bir elbisenin birkaç beden küçüğünü alsam olur sanki. Ne dersin? Zayıflayınca yine tam oturur herhalde bana o elbise. Yoksa farklı bölgelerden farklı oranlarda mi zayıflarım. Kafamda deli sorular.neyse ben az daha bekleyeyim.
Ben bekleyeyim dedim ya, iki gün sonra gelip aldım diye de yazabilirim burda sizedengesizlik diz boyu.
Tamam ablacım yarın sorayım haber ederim sana inşallah. Gönlünü ferah tut. Biraz hareketli ama güzel yerler diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?