Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy tercihler açıklandı ya. Benim ufak bacım da girmişti. 3. seneye kalmasına rağmen tercih yaptı. Gelmedi tabii. Ona terapilerdeydiiiim. Sağ kulağımı hissetmiyorummmm
Sekercikiz hoşgeldiiiiin
Birlikte güzel güzel veririz kiloları ne iyi ettin de geldinnnn.
Tanış olalım hemencekik. Ben iğde yani Hayriş. Hayriye... Hangisini kullanırsan artık
25 yaşındayım. Çoh kilo verdim burdaaa. Daha da veriyorum. Urfalıyım. Sivas'ta yaşıyorum. Galiba bir süre daha yaşayacam gibi duruyor. Bu kaar

Heyooo anca geldim
İyi geceler
Kv gittik akşam , gündüz misafir ugrayamadim, misafir istemiyorum uzun bı sure ..

Yarın ben gidiyorum , eşimin kuzenine oturmaya görümce hanım ve ben gidicem
Hoşgeldinnn. Dedik herhalde misafirler yatıya kaldıı Poğaçayı naptın onu çok merak ettim. Mayalanmadı diyordunnn

Begüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Rabbım tüm çoçuklarımız için hayırlısı olsun ...

Canım bizimde Kıbrıs lefke İngilizce mimarlık tam burslu kazandı istiyordu çok şükür

Hayırlı olsun ablaa benimde kardeşim tıp fakültesine yerleşti evde bir sevinç sorma insan kendinden çok seviniyor

Tebrikler canim

Tebrik ederim roxim evet ya sarılıp hüngür hüngür ağladı bizim cadı çok ümitli değildi 2. Sıra tercihiydi . Sevinçten ağlmakta varmış .

Bende duygulandım ağladım 2.tercihiydi ben ayrılık ki smi aklıma geldiği için ağladım halada aglamakliyim sanki

Aynen canım bende öyle diyorum maşallah pırlanta gibi bir genç Rabbim iyilerle kardilastirsin hepimizin evlatlarini
Selam kizlarrrr ben geldim ama birazda utanarak yok yok çooookkk utanarak

Aleykum selam canim hoşgeldin hep aynı duygularla geldik yanlız degilsin

Tebrikler canim

Hayırlı olsunnn ablacımmmmm

White Lily datlım senin alışveriş sorun arada kaynadııııı. Hemmen cevapliyim. Şu an kaç bedensin bilmiyorum ama 36-38'e uzaksan alma derim. Kendi bedeninden 1 beden ufağını al. Bi de netten alma bence. Daha doğrusu ben pek netten alışveriş yapamıyorum. Armut tipi olunca 1 beden büyük alıp belini daraltıyorum sürekli... Git dene sıkan kıyafetleri al. Hedefin onun içine girmek olsunnn

Bugün lesli yaparken sonuç açıklandı tabi yarım kaldı ciddi bir TLF trafiği anlamlara gitme lesliye yarım kaldı gelince yeni tamamladım çok şükür bu kadar karmaşık duygularla bile yaptıysam kendimi kutlarım
Sevinç özlem heyecan endişe birçok duygu
Sonunda işini hoş yapar mevlam deyip tevekkül etmeye çalıştım çok şükür

Antepia27 Kıbrıs güzel yer ablacım. Orada okuyan çok arkadaşım oldu... Genelde memnunlardı. Bi sorun olursa araştırırım... Güzel olur inşallah herşey. Uzak diye mi düşünüyorsun?

Uzaklığını çok dert etmiyorum uçakla yakın oğlum Rize'de okurken daha sorundu
Demek okuyan arkadaşların memnun
Canım lefke ünv bununda sorarmisin
Gönderecek çocuk istiyor belki bende daha rahat olurum

bedenime tam oturan bir elbisenin birkaç beden küçüğünü alsam olur sanki. Ne dersin? Zayıflayınca yine tam oturur herhalde bana o elbise. Yoksa farklı bölgelerden farklı oranlarda mi zayıflarım. Kafamda deli sorular. neyse ben az daha bekleyeyim.

Ben bekleyeyim dedim ya, iki gün sonra gelip aldım diye de yazabilirim burda size dengesizlik diz boyu.

Uzaklığını çok dert etmiyorum uçakla yakın oğlum Rize'de okurken daha sorundu
Demek okuyan arkadaşların memnun
Canım lefke ünv bununda sorarmisin
Gönderecek çocuk istiyor belki bende daha rahat olurum
Tamam ablacım yarın sorayım haber ederim sana inşallah. Gönlünü ferah tut. Biraz hareketli ama güzel yerler diye biliyorum

Kız sen demedin mi bir iki bişey alayım diyeeeee
Nerden ne kadar zayıflayacağını nerden bileceksinonu de heleeee. Uzun vadeli alma bence. Elbiseyse eğer daraltması kolay. Hatta benim gibi salaş seviyorsan çok sıkıntı da olmuyor

Tamam ablacım yarın sorayım haber ederim sana inşallah. Gönlünü ferah tut. Biraz hareketli ama güzel yerler diye biliyorum

İşte o hareket lilik endişelendirir
Yanlış ortamlara takılır mı diye
Oğlum çok iyi basketcidir buradaki iyi bir takımdan lisansı var boş zamanlarını genellikle basket oynayarak değerlendirecektir
Ünv takimnada girmeye çalışır bu beni rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…