Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hosbuldum ablacim nasılsın çok sevindim oglusuna kimsenin emeğini boşa çıkarmasın rabbim

kız cadı niye pişmiş aşa su katıyon ben ne güzel kart acurları degerlendirecektim ayrıcana kuruyunca çeker küççülür tabe
De bakem sizdemi normal acur değilde fatmanın tuylü acursan yapırdiniz
Ay be acurmuş mübarek

Ay bi Sekercikiz gördğm geçmişte...
Ekürüm nasılsın geçmiş okuyamıyom sağlığın sıhhatin nasıl.bu cuma mutlaka bildirimle gel takır takır verirsin inşallah
Ahu060812
Ahummm canım ahum iyiyim sen nasılsın nasıl güzel kilolar vermişin haberini aldım sağlıkla pek aram yok ama ben bomba gibiyim şükür şuraya geldimi iki kikirdeyek diye haha

Hayırlı yolculuklar iyi tatiller auscum

az kalmış iyi bari
formasyon yüksek lisans diye geçmiyomuydu zaten?
hay maşallah allah yolunu açık etsin
yok formasyonu ben Psikoloji mezunuyum rehber öğretmenliği yapmak için alıyorum. yüksek lisansı da kendi bölümümle ilgili yapacam. Evlenmeden eğitim işimi halletmem lazım. tutuştum accık

Baş üstüne çok geçmiş olsun. Şimdi iyisindir inşallah. Kiloları da hiiiç merak etme allah'ın izniyle minnak olursun birkaç aya

Abla bence anam acurlara ağda yapmıyordu Fatma abla haklı tüylü oluyor. Amaaan seninkiler de kart oluversin nolacak. Pek güzel olur onun dolması

aus pazartesi günü için callanetics var. 156 puanlık. Dun de 156 puanlık callanetics yaptım.

Dünkunu bugün yazacaktim da bir öncekini yazmıştım arada kaynamış

Cuma 76
Cumartesi yok
Pazar yok
Pazartesi 156
Salı 156

Sabah kahvaltıya yumurta yerine muz yediydim midem kazınıyor. Bi de şekeri unutmuşuuum. Muz yerken içim bayıldı vay beee dedim kendime
biz hic mi meyve yiyemiyoruz?

Karataya başladığımdan beri şekeri kökten kestim ama meyve de mi yemiyoruz? Sonuçta yapay seker değil. Ölçülü de olsa mi yiyemiyoruz? Karpuzla gizli ask yaşıyorum bir haftadır.

Sabah kahvaltıya yumurta yerine muz yediydim midem kazınıyor. Bi de şekeri unutmuşuuum. Muz yerken içim bayıldı vay beee dedim kendime
Vay kaptanim vay.
Gidisin ne cabuk belli oldu.
Igle bilem kahvaltida muz yiyir artik.
Yetisin bacilarrrrr

Hayırlı olsun canım okulun ve geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…