- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Hosbuldum tatlimablacım çok sevindim, mimarlık istiyodu zaten,inşallah herşey beklediğinden dahada güzel olur
ooo mimarlar,doktorlar,bu sene kadro zengin,roxen hayırlı olsun kardeşine,çok güzel bir bölüm
ooo birde öğretmenimiz var demek,valla muhteşem,sizede hayırlı uğurlu olsun
ayy teog da vardı demi,ben onu unutmuşum,iyi bir lise iyi bir üniversite yolunda önemli bir adım,rabbim başarılarını artırsın,hayırlı olsun sizede
ayy kıyamam,okumalar doymayan iğde iğde dıtdırıt dırıt iğde iğde
bu şarkı benden sana gelsin,sen nereyi kazandın bakim,mini mini 1 ler
hoşgeldinnn,nasılsın,nasıl oldun?
Kahvaltıda yiyebiliyorsun canım meyve. Ben meyvesiz asla duramambiz hic mi meyve yiyemiyoruz?
Karataya başladığımdan beri şekeri kökten kestim ama meyve de mi yemiyoruz? Sonuçta yapay seker değil. Ölçülü de olsa mi yiyemiyoruz? Karpuzla gizli ask yaşıyorum bir haftadır.
Kız siz demediniz mi kahvaltıda ölçülü yeniyor diyebiz hic mi meyve yiyemiyoruz?
Karataya başladığımdan beri şekeri kökten kestim ama meyve de mi yemiyoruz? Sonuçta yapay seker değil. Ölçülü de olsa mi yiyemiyoruz? Karpuzla gizli ask yaşıyorum bir haftadır.
eflaliiiiiiim başladın mı ay yüzlümKahvaltıda yiyebiliyorsun canım meyve. Ben meyvesiz asla duramam
Canan abla müsaade etmiş bi kerem yerim tabiiiiVay kaptanim vay.
Gidisin ne cabuk belli oldu.
Igle bilem kahvaltida muz yiyir artik.
Yetisin bacilarrrrr
Eveeeeteflaliiiiiiim başladın mı ay yüzlüm
Hadi hayırlı olsuuuun. Senin o leptin saatlerinde acıkmalarının sebebini buldum hep o meyveler. Evde dört dönüyorum şu anEveeeet
yok kız ben demedim öyle bir şey. Ben garantici insanım seker yok denince kökten kestim hepsini ne olur ne olmaz diyeKız siz demediniz mi kahvaltıda ölçülü yeniyor diyeBen de ona güvenip muz yedim bugün Ye ama çok acıktırıyor haberin ola. 8'de yaptım kahvaltıyı şu an karnım gurgurgurgur virvirvirvir modunda
Kahvaltıda yeniyormuş kız karpuzla platonik aşk yaşama açıl ona duygularını dök bebişimm seni yerimm deyok kız ben demedim öyle bir şey. Ben garantici insanım seker yok denince kökten kestim hepsini ne olur ne olmaz diye
Ohh miiissKahvaltı
Yeşil soğanlı peynirli iki yumurtalı omlet
Roka , domates, salatalık
7 zeytin
4 ceviz
4 kayısı minik
igdedali
Ben bunu diyordum@aeben abla buralarda o hıttı dediğime acur diyorlar onla karıştırmayasın?Eki Görüntüle 2031539 Tam olarak bu
Akşama sapıtmam inşaallah. Birde bugün 11 de yaptım kahvaltıyı ve daha kolay yedim bitirdim tabaktakileri. Bundan sonra böyle deniycem. Erken yapıyordum yiyemiyordumOhh miiiss
ben hep duygularımı içime ata ata zaten...Kahvaltıda yeniyormuş kız karpuzla platonik aşk yaşama açıl ona duygularını dök bebişimm seni yerimm de
Kötü olmuş Ausumm. Sıkma canını. Sen de kendine dikkat et. Tatilini bişeyciklerin bozmasına izin vermeeee. Daha bikinilerle sahildeki hatunları çatlatacaksınYola çıkıyoruz
Cinlerimle beraber
Son dk golü
Kayınpeder sabah aradı bizle geliyor
Asker arkadaşımı ne varmış bodruma geçecekmiş ordan
Yol boyu işkence
Ne bağıra bağıra şarkı türkü
Ne eğlence
Neyse
Bi de bunun Antalyaya varışı var
O sıcakta 1-2 gece dünürde kalır giderim d2miş bodruma
Tedbili kıyafet nasıl duracağım evde
Allahım sen aklıma mukayyet ol
Öpüldünüz hepimiz
Iyi bakın birbirinize
Kaptanicem sen ki nelerin ustesinden gelmissin.Yola çıkıyoruz
Cinlerimle beraber
Son dk golü
Kayınpeder sabah aradı bizle geliyor
Asker arkadaşımı ne varmış bodruma geçecekmiş ordan
Yol boyu işkence
Ne bağıra bağıra şarkı türkü
Ne eğlence
Neyse
Bi de bunun Antalyaya varışı var
O sıcakta 1-2 gece dünürde kalır giderim d2miş bodruma
Tedbili kıyafet nasıl duracağım evde
Allahım sen aklıma mukayyet ol
Öpüldünüz hepimiz
Iyi bakın birbirinize
Hosbuldum tatlimşekerkız hoşgeldin
nasılsın?
ameliyattan sonra guatran normale döndümü?
Eflal ablacim kaybolma.Akşama sapıtmam inşaallah. Birde bugün 11 de yaptım kahvaltıyı ve daha kolay yedim bitirdim tabaktakileri. Bundan sonra böyle deniycem. Erken yapıyordum yiyemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?