Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hosbuldum tatlim iyiyim çok şükür ama çok kilo aldım sen nasilsin gittimi 59 lar

Kahvaltıda yiyebiliyorsun canım meyve. Ben meyvesiz asla duramam

Kız siz demediniz mi kahvaltıda ölçülü yeniyor diye Ben de ona güvenip muz yedim bugün Ye ama çok acıktırıyor haberin ola. 8'de yaptım kahvaltıyı şu an karnım gurgurgurgur virvirvirvir modunda

Yola çıkıyoruz
Cinlerimle beraber
Son dk golü
Kayınpeder sabah aradı bizle geliyor
Asker arkadaşımı ne varmış bodruma geçecekmiş ordan
Yol boyu işkence
Ne bağıra bağıra şarkı türkü
Ne eğlence
Neyse
Bi de bunun Antalyaya varışı var
O sıcakta 1-2 gece dünürde kalır giderim d2miş bodruma
Tedbili kıyafet nasıl duracağım evde
Allahım sen aklıma mukayyet ol

Öpüldünüz hepimiz

Iyi bakın birbirinize

Kız siz demediniz mi kahvaltıda ölçülü yeniyor diye Ben de ona güvenip muz yedim bugün Ye ama çok acıktırıyor haberin ola. 8'de yaptım kahvaltıyı şu an karnım gurgurgurgur virvirvirvir modunda
yok kız ben demedim öyle bir şey. Ben garantici insanım seker yok denince kökten kestim hepsini ne olur ne olmaz diye

yok kız ben demedim öyle bir şey. Ben garantici insanım seker yok denince kökten kestim hepsini ne olur ne olmaz diye
Kahvaltıda yeniyormuş kız karpuzla platonik aşk yaşama açıl ona duygularını dök bebişimm seni yerimm de

Kahvaltıda yeniyormuş kız karpuzla platonik aşk yaşama açıl ona duygularını dök bebişimm seni yerimm de
ben hep duygularımı içime ata ata zaten... yemicem vazgeçtim çok acıktiriyor dediniz. Meyveyle aram çok yoktur normalde ama inadına çekiyor iste yemiyim diyince.

Kötü olmuş Ausumm. Sıkma canını. Sen de kendine dikkat et. Tatilini bişeyciklerin bozmasına izin vermeeee. Daha bikinilerle sahildeki hatunları çatlatacaksın

Kaptanicem sen ki nelerin ustesinden gelmissin.
Bosver.
Bu da gecer hemencecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…