- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Bende seni cimcimeBen seni tanıyor gibiyim sanki
Acur kabak daha gec pişer ve sertdir salatalık pişince lokum gibi oluyor; )Acur var burda urfada salatalığın dayısımı amcasımı yengesimi nedir? :)Onun kuru dolmasını çok seviyorum ben.Hiç salatalık kurutması yemedim ilginç geldi.
İyiyim şekerim sen nasılsın neler yapıyorsun hoşgeldinBende seni cimcimenasilsin
Salatalığın nasııı reklamını yapıyooooooorAcur kabak daha gec pişer ve sertdir salatalık pişince lokum gibi oluyor; )
Canım çekti ama yaaa :))Acur kabak daha gec pişer ve sertdir salatalık pişince lokum gibi oluyor; )
Sapıtmazsın sapıtmazsın. İlk sofraya oturduğunda herşeyi yiyecekmiş gibi geliyor ama tabağına aldığınla doyuyorsun. Gözümüz aç hala. Ondan o sapıtmalarrAkşama sapıtmam inşaallah. Birde bugün 11 de yaptım kahvaltıyı ve daha kolay yedim bitirdim tabaktakileri. Bundan sonra böyle deniycem. Erken yapıyordum yiyemiyordum
Ah ah keske anlatmasak.Acur kabak daha gec pişer ve sertdir salatalık pişince lokum gibi oluyor; )
Benim hayat tek düzey geçmez biraz iniş birazda yokuş olacak,misafirde üzerine gelince iyice cozuttum toparlıyorum şuan iyim inşallah dahada iyi olacak.
Aus şunu bırakmıştı amaAh ah keske anlatmasak.
Tasvir etmesek .
Canim kac gundur cig kofte cekiyor.
Yada bulgur turunden seyler.
Sarma dolma neyse yazmayayim .
Oyy sağol canımEflal ablacim kaybolma.
Goz gonul ariyor seni
Hosbuldum ablacimŞekercim sende tekrardan hoşgeldin
Ay aplanızı örnek alın yıllanın burda kaybolmayın seneler geçsede
Artık bastonla 60 yaşında nası diyet yapılır onu yazarız
O kadar yemege olsun azcik.Benim hayat tek düzey geçmez biraz iniş birazda yokuş olacak,misafirde üzerine gelince iyice cozuttum toparlıyorum şuan iyim inşallah dahada iyi olacak.
Kusura bakma canım.haklısınAh ah keske anlatmasak.
Tasvir etmesek .
Canim kac gundur cig kofte cekiyor.
Yada bulgur turunden seyler.
Sarma dolma neyse yazmayayim .
A ha ha bayılıyorum buna
İyiler çok şükür seninkiler nasıl büyükler tatilde küçüklerle evdeyim taşındım yerlesiyorum
Senki tatilde cozutmayan efser bir misafire yenilmeBenim hayat tek düzey geçmez biraz iniş birazda yokuş olacak,misafirde üzerine gelince iyice cozuttum toparlıyorum şuan iyim inşallah dahada iyi olacak.
Teşekkürler tatlim insallah gidicek hep beraber fit hatunlar olucazyok formasyonu ben Psikoloji mezunuyum rehber öğretmenliği yapmak için alıyorum. yüksek lisansı da kendi bölümümle ilgili yapacam. Evlenmeden eğitim işimi halletmem lazım. tutuştum accık
Baş üstüneçok geçmiş olsun. Şimdi iyisindir inşallah. Kiloları da hiiiç merak etme allah'ın izniyle minnak olursun birkaç aya
Abla bence anam acurlara ağda yapmıyorduFatma abla haklı tüylü oluyor. Amaaan seninkiler de kart oluversin nolacak. Pek güzel olur onun dolması
:)Aus şunu bırakmıştı amaAblalarıma merdane sopa kaldırtmayın bana noluuuur Şu Ausun tatilini kazasız belasız atlatalım
Ben biraz katıyım bu konuda hiç olmamalı diye düşünüyorum olunca kabulenmek dahi istemiyorum kendime çok kızıyorumO kadar yemege olsun azcik.
Sen hemencecik halledersin.
Tartıldın mı hiç abla ? Hedefe çok var mı ?Ben biraz katıyım bu konuda hiç olmamalı diye düşünüyorum olunca kabulenmek dahi istemiyorum kendime çok kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?