Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı olsun :)

ayyy kaptanım aynı bizim kv nin huyu,peşimize takılmayı çok sever,seni çok iyi anlıyorum,allah sabır versin
kp in sizin kaldığınız yerdemi kalacak,yok artık yuh artık valla bitek benim başımda var sanıyodum bu dertleri ama yanlız değilmişim

İyiler çok şükür seninkiler nasıl büyükler tatilde küçüklerle evdeyim taşındım yerlesiyorum

Senki tatilde cozutmayan efser bir misafire yenilme
O ara hem gerginlik hem misafir benim modumu düşürdü sanırım
Bir gecekte şu bizim bu yemeklerle diyet olmaz.bunu acı bir şekilde test etmiş oldum.

Hahahy sizde benim gibi yapin cocuklari doğurun bakin semtinize uğruyor mu taşınırken bile aman bir faydaları olmasın
Kose bucak kaçarlar cocuklara faydamız olmasın diye

Tartıldın mı hiç abla ? Hedefe çok var mı ?
Hedefe 13 kilo var galiba tartıldım fena degil ama ilk günlerdeki herhafta en az 1-1.5 kilo vermelerimi özledim 800 gr beni tatmin etmiyor
Şükürsüzlük zannedilmesin icimdeki hırsa yenilmek istemiyorum rabbime şu kiloyu bile gösterdigine seviniyorum.

Kız abla niye uzak hedefi düşünüyorsun. Haftada 800 gr ideal. Demek ki haftada 1-1,5 versen kastan da gidecek. Yağlar gittikten sonra 800 gr çok iyi
Fekaaat ben 77,5'ten bahssediyorumm

eşin sıkıntı çıkarır mı eflalim açıktan okumana?
Zaten o çıkarıyor canım açık öğretim kamu yönetimi oluyordum onunla evlenirken, bıraktırdı. Malum baş örtüsü sorunu vardı. Sorun kalksın söz demişti ama şimdi sözünü tutmuyor. Pes etmiş değilim. Küçük de okula başlasın inşaallah peşine düşücem

Niyetin varsa her yolu dene güzellikle. Çok şükür öyle sıkıntılar yok artık

Kız abla niye uzak hedefi düşünüyorsun. Haftada 800 gr ideal. Demek ki haftada 1-1,5 versen kastan da gidecek. Yağlar gittikten sonra 800 gr çok iyi
Fekaaat ben 77,5'ten bahssediyorumm
Cok şükür hic bir kotorülmde öyle kastan yıkkım yaşatmadım verdigim kilonun çogu yaģdan kuzum...
Bakalım bizi ne süpriz bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…