Hayırlı olsun :)Bugün lesli yaparken sonuç açıklandı tabi yarım kaldı ciddi bir TLF trafiği anlamlara gitme lesliye yarım kaldı gelince yeni tamamladım çok şükür bu kadar karmaşık duygularla bile yaptıysam kendimi kutlarım
Sevinç özlem heyecan endişe birçok duygu
Sonunda işini hoş yapar mevlam deyip tevekkül etmeye çalıştım çok şükür
ayyy kaptanım aynı bizim kv nin huyu,peşimize takılmayı çok sever,seni çok iyi anlıyorum,allah sabır versinYola çıkıyoruz
Cinlerimle beraber
Son dk golü
Kayınpeder sabah aradı bizle geliyor
Asker arkadaşımı ne varmış bodruma geçecekmiş ordan
Yol boyu işkence
Ne bağıra bağıra şarkı türkü
Ne eğlence
Neyse
Bi de bunun Antalyaya varışı var
O sıcakta 1-2 gece dünürde kalır giderim d2miş bodruma
Tedbili kıyafet nasıl duracağım evde
Allahım sen aklıma mukayyet ol
Öpüldünüz hepimiz
Iyi bakın birbirinize
O ara hem gerginlik hem misafir benim modumu düşürdü sanırımİyiler çok şükür seninkiler nasıl büyükler tatilde küçüklerle evdeyim taşındım yerlesiyorum
Senki tatilde cozutmayan efser bir misafire yenilme
Datlım bi yerin mi açık kaldı zaten 45 kilo bişeysingünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Cumaya kadar 5 kilo verme hedefiyle uyandım
Ne olsun valla bol bol yedim içtim gezdimİyiyim şekerim sen nasılsın neler yapıyorsun hoşgeldin
ayyy kaptanım aynı bizim kv nin huyu,peşimize takılmayı çok sever,seni çok iyi anlıyorum,allah sabır versin
kp in sizin kaldığınız yerdemi kalacak,yok artık yuh artık valla bitek benim başımda var sanıyodum bu dertleri ama yanlız değilmişim
Hedefe 13 kilo var galiba tartıldım fena degil ama ilk günlerdeki herhafta en az 1-1.5 kilo vermelerimi özledim 800 gr beni tatmin etmiyorTartıldın mı hiç abla ? Hedefe çok var mı ?
Ahh ahh bende çok istiyorumOkumanın zamanı mı olur bonusum. niyetin varsa başla bi yerinden. Bak @aeben e. 2 yıl önce üniversite sınavına girdiğini hatırlıyorum. Şimdi bi geldi mezun olmuş
Kız abla niye uzak hedefi düşünüyorsun. Haftada 800 gr ideal. Demek ki haftada 1-1,5 versen kastan da gidecek. Yağlar gittikten sonra 800 gr çok iyiHedefe 13 kilo var galiba tartıldım fena degil ama ilk günlerdeki herhafta en az 1-1.5 kilo vermelerimi özledim 800 gr beni tatmin etmiyor
Şükürsüzlük zannedilmesin icimdeki hırsa yenimek istemiyorum rabbime şu kiloyu bile gösterdigine seviniyorum.
Oh oh mis gezsinler tabiİyiler çok şükür seninkiler nasıl büyükler tatilde küçüklerle evdeyim taşındım yerlesiyorum
Senki tatilde cozutmayan efser bir misafire yenilme
eşin sıkıntı çıkarır mı eflalim açıktan okumana?Ahh ahh bende çok istiyorum
Datlım bi yerin mi açık kaldı zaten 45 kilo bişeysin
Zaten o çıkarıyor canımeşin sıkıntı çıkarır mı eflalim açıktan okumana?
Ben gördüm 45'i meraklanma
anacım 50 olamadım daha dur
Niyetin varsa her yolu dene güzellikle. Çok şükür öyle sıkıntılar yok artıkZaten o çıkarıyor canımaçık öğretim kamu yönetimi oluyordum onunla evlenirken, bıraktırdı. Malum baş örtüsü sorunu vardı. Sorun kalksın söz demişti ama şimdi sözünü tutmuyor. Pes etmiş değilim. Küçük de okula başlasın inşaallah peşine düşücem
Cok şükür hic bir kotorülmde öyle kastan yıkkım yaşatmadım verdigim kilonun çogu yaģdan kuzum...Kız abla niye uzak hedefi düşünüyorsun. Haftada 800 gr ideal. Demek ki haftada 1-1,5 versen kastan da gidecek. Yağlar gittikten sonra 800 gr çok iyi
Fekaaat ben 77,5'ten bahssediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?