Genel olarak iyiydik kaptanım. Tek sıkıntı özleniyorsun çok fazla
Genel olarak iyiydik kaptanım. Tek sıkıntı özleniyorsun çok fazla
Ben de nedense giremedim öğlenden beri. Site çok ağırdı. Akşama kadar öyleydi
Öğleden sonraki 2 dersimin hocası yokmuş. Diğerine de ben gitmeyecem. Allah'tan bir mani olmazsa burdayım kaptanım.
Kk da oluyor bazen saraycada yazmış bugün .
Amsn yarın buralarda ol... bende sık girmeye çalışırım yarın tatlım
Valla bak şunları yazmayı yasaklayacam aha yasakladımm. hiç bi yerin şimez. Asıl yersen direkt simitlerin şişer
Simit ... makarna vs. Hayallerinizi can çekmelerinizi hedefinize ulaşınca yiyin ... hedefiniz cuma tartısı değil !
Ne zaman hedef kilonuza inersiniz o zaman .
@60kiloyum Bi de demişsin hiç kaçamak yapmadım bu hafta ... yapmayacaksın zaten .
Yapmayacağınız şeyi yapmadınız diye ödül olmaz ...
Materyal tasarım mıBir ödev yapmışım. Yapıtırıcı kokusuyla kafayı bulmuş olabilirimmm
He ya nelerle uğraşıyoruzMateryal tasarım mı
Bende okurken üç tane ihtiyacı olan okulu üniversiteye davet edip sergi yapmıştık sonrasında materyalleri o okulların fen laboratuvarına bağışlamıştik ise yaradığını bilince insan mutlu oluyorHe ya nelerle uğraşıyoruz
Pazartesi de sunumum var
Bizimki havada kalıyor işte. Yapıyoruz ama evde duracak öylece. Sırf not için...Bende okurken üç tane ihtiyacı olan okulu üniversiteye davet edip sergi yapmıştık sonrasında materyalleri o okulların fen laboratuvarına bağışlamıştik ise yaradığını bilince insan mutlu oluyor
Bende özledimmmmm bendeeeeee
Herkeseeee iyi geceleeeer. Yarın büyük gün... Hepimiz tartı başında halay çekelim inşallah tey tey tey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?