Bonuscanim boyle boyle oturacak insallah.Iyi geceler... ve gunaydinlar...
4 ten sonra kendimi iyi hissedip işlere giriştim esimde geç geldi saati 9 ettim geç yemek yemiş oldum 2 gündür acikmiyodum iyiydi.
1 litre dükkan sey sini içtiğim halde wc de ufak bir sıkışma bile hissetmedim. Suyuda cok bol icemedigim icin mi bilmiyorum da boyle de hiç olmazdı.
Sabah ola hayrola.
Nice mutlu huzurlu yillar gecirin abla.Bugün evlilik yıl dönümüzdü.Her sene oldugu gibi unutur düşüncesiyle rahattımevde minik bir pastayla yemeden yapatıŕım dedim ki eşim arada toplanın gidiyoruz nereye çok soru soruyosun hadi diyip yapattı burdan biraz uzakta icinde hayvanlarında oldugu minik şirin bir restoranta gittik balık ciflikleride vardır içim rahatladı biraz en azından diyete uygun bir şeyler var dedim tabi içimdem dedim adamın kırkyılda bir hatırlamış kiymet bilmek lazım şimdi
evet yaaa simit dün bana da koktubugün komşunun çocuğu elinde simitle geldikoktu mis gibi aslında. Arada makarna da yiyesim geliyor. Ama dayanılmaz derecede değil. Sonra hemen geçiyor. Bende tatlı isteği oluyor. Başladığımdan beri meyve de dahil olmak üzere sıfır şeker takiliyorum. Dolayısıyla canım tatlı çekiyor. Ama biliyorum karbonhidrattan bile daha ters karataya. Düzenim tutmuşken ve durumdan memnunken bozmak istemiyorum. Direniyorum.
Güzel menü canım. Demek ki isteyince oluyormuş. Ama ara yapacaksan lütfenn lütfennn kuruyemişi azalt... Modifiye karatayda sadece kuruyemiş serbest olmamalı
Sen bence Ausun evladiyeliğini istiyorsun
İyi ki bir giremedik. Simit makarna diye de yazmış. Emin ol şu an neler neler istiyorum ama @_SARAYCA_ nın da dediği gibi iradeli olanların kazandığı bir oyun bu.
Simit ... makarna vs. Hayallerinizi can çekmelerinizi hedefinize ulaşınca yiyin ... hedefiniz cuma tartısı değil !
Ne zaman hedef kilonuza inersiniz o zaman .
60kiloyum Bi de demişsin hiç kaçamak yapmadım bu hafta ... yapmayacaksın zaten .
Yapmayacağınız şeyi yapmadınız diye ödül olmaz ...
Zuper zuper zuper
saol canım valla evet 79 gelmedi yaa
Fulyaaaa 79 gelmedi mi yine
Tebrikleeer en kocamanından ... doyurucu ama cızsız menülerle oluyor mu oluyormuş demek
Bence bu muhteşem tartını ... öyle makatns simit yiyeceğim ... karatayı bozacağım diye gölgelememelisinamaç kilo vermek ve sen bu karbondan uzak kalınca başardın .
Tekrar tebrikler ve lütfen azıcık makarna... yok efenim çeyrek simit yazmadığın menü ile gel .
Zuper zuper zupercok cok gizel.
Ne desem kifateysiz.
Bravoooo
Kirdin seytanin bacagini.
Hadi ben çıktım canlar .... önce koşuya ordan denize ...
Kahvaltı faslı denizde
Öğlen bizimkiler cumaya geçer ... ben kadınlar plajında sezonu açarım .
Çoook öpüldünüzzzz .
Buralar ve siz yine birbirinize emanet
saol canım valla evet 79 gelmedi yaageçti gitti yine aman napimmm daha güzeli geldi
bak dürüstçe yazıyom Aus um. işyerine gidince kahvaltıda 1/3 simit yicem. ya da olmadı 1 dilim ekmek yerim. peynir, zeytin, domates, salatalık, biber. azar azar tabi. çünkü yumurta da yiyesim yok. sonra ona buna saldırırım. anlaştık mı?
Size ne diyeceğimmm :)
Bozmayın diyetinizi ... yapın sporunuzu ... kurtulun yağlarınızdan , ağırlıklarınızdan
Ben geçen yaz buraya 90 lara ramak kilolarla gelmiştim .
Nefes alamıyordum .
Zaten sıcak , nem .... bir de kilolar ... sürekli bir ayyyy bayılacam , ayyy yok ben yürüyemem oraya siz gidin diyen bi aus vardı .
Bu sene Antalya çok daha sıcak .
Ama ben efil efilim.
Gittiğim gezdiğim yerden keyif alıyorum.
Giydiklerim terden sırtıma yapışmıyor.
Yaaa ne yazarsam yazayım bu fark ancak yaşanınca anlaşılır.
Geçen sene çoooook ağaç altında bekledim bizimkileri... yürüyemedim .
Bu sene önden önden
Inceliyoruz , güzelleşiyoruz , gençleşiyoruz eyvallah ama sağlık .
En önemlisi.
Öyle yazayım dedim
Tebrik ederim Fulya:)
Bizde seneye hatta eylule ekime diyelim insallah.Size ne diyeceğimmm :)
Bozmayın diyetinizi ... yapın sporunuzu ... kurtulun yağlarınızdan , ağırlıklarınızdan
Nefes alamıyordum .
Zaten sıcak , nem .... bir de kilolar ... sürekli bir ayyyy bayılacam , ayyy yok ben yürüyemem oraya siz gidin diyen bi aus vardı .
Ama ben efil efilim.
Bu sene önden önden
En önemlisi.
Öyle yazayım dedim
Maşallah abla :)Size ne diyeceğimmm :)
Nefes alamıyordum .
Ama ben efil efilim.
Bu sene önden önden
En önemlisi.
Öyle yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?