Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi geceler... ve gunaydinlar...
4 ten sonra kendimi iyi hissedip işlere giriştim esimde geç geldi saati 9 ettim geç yemek yemiş oldum 2 gündür acikmiyodum iyiydi.

1 litre dükkan sey sini içtiğim halde wc de ufak bir sıkışma bile hissetmedim. Suyuda cok bol icemedigim icin mi bilmiyorum da boyle de hiç olmazdı.

Sabah ola hayrola.

Bonuscanim boyle boyle oturacak insallah.
Super gidiyorsun.

Nice mutlu huzurlu yillar gecirin abla.

günaydın kızlarrrrrrrr

cuma 81.2
bugün 78.5
fark -2.7 Ausencia igdedali

Fulyaaaa 79 gelmedi mi yine

Tebrikleeer en kocamanından ... doyurucu ama cızsız menülerle oluyor mu oluyormuş demek

Bence bu muhteşem tartını ... öyle makatns simit yiyeceğim ... karatayı bozacağım diye gölgelememelisin amaç kilo vermek ve sen bu karbondan uzak kalınca başardın .

Tekrar tebrikler ve lütfen azıcık makarna... yok efenim çeyrek simit yazmadığın menü ile gel .

evet yaaa simit dün bana da koktu arkadaş almış. ben baktım durdum

Güzel menü canım. Demek ki isteyince oluyormuş. Ama ara yapacaksan lütfenn lütfennn kuruyemişi azalt... Modifiye karatayda sadece kuruyemiş serbest olmamalı
Sen bence Ausun evladiyeliğini istiyorsun
İyi ki bir giremedik. Simit makarna diye de yazmış. Emin ol şu an neler neler istiyorum ama @_SARAYCA_ nın da dediği gibi iradeli olanların kazandığı bir oyun bu.

tatlım dün sabah yumurta yoktu ya o yüzden o miktardan az yersem tutmaz beni. yumurtalı günlerde daha az olabilir tabi. dün zaten yumurta olmayınca mecbur ara yaptım.

abartırsam olmaz biliyorum. ucundan accık diyom kız ben dur bakayım nasıl geçecek bugün.

Simit ... makarna vs. Hayallerinizi can çekmelerinizi hedefinize ulaşınca yiyin ... hedefiniz cuma tartısı değil !
Ne zaman hedef kilonuza inersiniz o zaman .
60kiloyum Bi de demişsin hiç kaçamak yapmadım bu hafta ... yapmayacaksın zaten .
Yapmayacağınız şeyi yapmadınız diye ödül olmaz ...

sinirli Aus hanımefendi

saol canım valla evet 79 gelmedi yaa geçti gitti yine aman napimmm daha güzeli geldi

bak dürüstçe yazıyom Aus um. işyerine gidince kahvaltıda 1/3 simit yicem. ya da olmadı 1 dilim ekmek yerim. peynir, zeytin, domates, salatalık, biber. azar azar tabi. çünkü yumurta da yiyesim yok. sonra ona buna saldırırım. anlaştık mı?

Zuper zuper zuper cok cok gizel.
Ne desem kifateysiz.
Bravoooo
Kirdin seytanin bacagini.

saol canım ben de çok mutlu oldum. sonunda 80 lerden kurtuldum Allahın izniyle

Hadi ben çıktım canlar .... önce koşuya ordan denize ...
Kahvaltı faslı denizde

Öğlen bizimkiler cumaya geçer ... ben kadınlar plajında sezonu açarım .

Çoook öpüldünüzzzz .

Buralar ve siz yine birbirinize emanet

iyi eğlenceler tatlım

Size ne diyeceğimmm :)

Bozmayın diyetinizi ... yapın sporunuzu ... kurtulun yağlarınızdan , ağırlıklarınızdan

Ben geçen yaz buraya 90 lara ramak kilolarla gelmiştim .
Nefes alamıyordum .
Zaten sıcak , nem .... bir de kilolar ... sürekli bir ayyyy bayılacam , ayyy yok ben yürüyemem oraya siz gidin diyen bi aus vardı .
Bu sene Antalya çok daha sıcak .
Ama ben efil efilim.
Gittiğim gezdiğim yerden keyif alıyorum.
Giydiklerim terden sırtıma yapışmıyor.
Yaaa ne yazarsam yazayım bu fark ancak yaşanınca anlaşılır.

Geçen sene çoooook ağaç altında bekledim bizimkileri... yürüyemedim .

Bu sene önden önden

Inceliyoruz , güzelleşiyoruz , gençleşiyoruz eyvallah ama sağlık .
En önemlisi.

Öyle yazayım dedim

@

Ben bozma derim canan teyzeyi.
Bu kadar işe yaramışkennn .
Çook peynir ye ... hadi çok ceviz badem ye :)
Ama bence bozma.
Doy yani çatlayana kadar ye ... yeşiller peynirler zeytinler...

Bende dürüstçe yazdım ... sen bilirsin yine de. Ama şuan beynini onlardan birini yemek için kodlamışsın resmen .
Aslında yemesende doyacaksın

süpersin

Bizde seneye hatta eylule ekime diyelim insallah.

Maşallah abla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…