ahahahMakarna hariç iyiymiş aslında menün. Tost makinesini de boşver. Kaldır üst dolaba gitsinn
Ayy değişik bişey gördüm menünde nası rahatladıııım. Yarın gelsin - leeer
Güzel menü... Akşama bi salata da ekleseydin olardı
Çünki neden olmasın. Ausun ohhhm tekniğini kullanalım. Oooohhhmmmmmmmm
Bool prolu menü. En bi sevdiğim
Güzel menü canım. Demek ki isteyince oluyormuş. Ama ara yapacaksan lütfenn lütfennn kuruyemişi azalt... Modifiye karatayda sadece kuruyemiş serbest olmamalı
Hele senin menünün güzelliğiii
Yarın tartı üstünde halay mı çekilecek acabaaaa
Lilimin midesi küçülmüüüş. Lilimiiin midesi küçüüülmüüş Bir gün herkes Kaptan Aus kuş menüsüyle doyacak kıvama gelecek
Çok güzel menüüü... Yıldönümünüzü de kutlarım. Birlikte huzurla nicee senelere huzurla
Sen bence Ausun evladiyeliğini istiyorsun
İyi ki bir giremedik. Simit makarna diye de yazmış. Emin ol şu an neler neler istiyorum amaSarayca nın da dediği gibi iradeli olanların kazandığı bir oyun bu.
Bende öyle hissediyorum canııııııım. Halaylar çekilecekMakarna hariç iyiymiş aslında menün. Tost makinesini de boşver. Kaldır üst dolaba gitsinn
Güzel menü canım. Demek ki isteyince oluyormuş. Ama ara yapacaksan lütfenn lütfennn kuruyemişi azalt... Modifiye karatayda sadece kuruyemiş serbest olmamalı
Lilimin midesi küçülmüüüş. Lilimiiin midesi küçüüülmüüş Bir gün herkes Kaptan Aus kuş menüsüyle doyacak kıvama gelecek
Çok güzel menüüü... Yıldönümünüzü de kutlarım. Birlikte huzurla nicee senelere huzurla
İyi ki bir giremedik. Simit makarna diye de yazmış. Emin ol şu an neler neler istiyorum amaSarayca nın da dediği gibi iradeli olanların kazandığı bir oyun bu.
Kahvaltı(09:00)
yarım muz
3 kaşık yoğurt
çok az peynir
4 zeytin
4-5 fındık
Akşam(16:00)
Kıymalı kabak yemeği
Yoğurt
Yumurta haşlamıştım ama yiyemedim mecbur kaldım
kız sen daha akıllanmadın mı hala yarım muz yemişin kahvaltıda
Valla bak şunları yazmayı yasaklayacam aha yasakladımm. hiç bi yerin şimez. Asıl yersen direkt simitlerin şişercanım nasıl gevrek(simit) çekiyor anlatamam bir yerlerim şişecek en sonunda
Kiyma kavurmasi mi degisik olan.Makarna hariç iyiymiş aslında menün. Tost makinesini de boşver. Kaldır üst dolaba gitsinn
Bugün siteye giremediğim sıralarda seni düşündümKiyma kavurmasi mi degisik olan.canim belki tek duze yedim ondan veremiyorum
Tarti 57 300 kiyafet olsa 56.7 8 saatte ne kadar giderse artik55.7 olsun ohmmmmmmm
Duzeltecegim bende cok sıkıldım artık. Iyi gecelerBugün siteye giremediğim sıralarda seni düşündümSarayca
aynen ben de bu tek düze yemekten tartının durmuş olabileceği fikrindeyim. Eğer yarına bir değişiklik olmazsa şaşırt vücudunu. Çünkü epey zamandır menülerin aynı
İyi geceler ooohhhhmmmmmDuzeltecegim bende cok sıkıldım artık. Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?