Vaavvv tebrikler canım, sakın bırakma karatayı
Vaavv tebrikler canım, emin adımlarla ilerliyorsunGecen hafta 70.3
Bu hafta. 69.2
Fark. 1.1
Yuzde. 1.56
Vaavv süper canımKilo bildirimim eşim gidecek telefonumun yok malum, wc siz bildirimim
Geçen hafta: 62,1
Bu hafta: 60,8
Fark: 1,3 kilo
Yüzde: 2,09
Ausencia igdedali
Ortim @caytabagi mortim @Antepia27
Ahh 59 keşke benim olsa :) tebrikler canım
Sağol canımtebrikler
Regl yüzünden canım üzülmeBenim moralim bozuk regl gelmedi gelemedi geçti yine dikkat ettim aslında spor çok yapamasam da ucundan da olsun tatmıştım ama yok ya moralim çok bozuk + 200 54.00Ausencia
Evet evet sonunda buldum bana iyi geleni :)Az da olsa emin adımlarla ilerliyorsun eflalim sanırım karatay sanada yaradıtebrik ederim canım
fulyacım ausa katılıyorum senin sorunun zaten aralara sıkıştırdıgın karbonlardı onları yemeyince zaten verecegin aşıkardı bunu karatay teyzenin yasagıyla yaptın bencede bozma . Kilonu durdurma bak ne güzel gitmiş devamını getitirsen düşün 1 aya kalmaz 65 lerdesin . Bunu yabana atmaya degermi şurda kaç aydır ugraşıyorsun büyüyü bozma derim bende
evet yaaa simit dün bana da koktuarkadaş almış. ben baktım durdum
tatlım dün sabah yumurta yoktu ya o yüzden o miktardan az yersem tutmaz beni. yumurtalı günlerde daha az olabilir tabi. dün zaten yumurta olmayınca mecbur ara yaptım.
abartırsam olmaz biliyorum. ucundan accık diyom kız bendur bakayım nasıl geçecek bugün.
sinirliAus hanımefendi
iyi eğlenceler ausumHadi ben çıktım canlar .... önce koşuya ordan denize ...
Kahvaltı faslı denizde
Öğlen bizimkiler cumaya geçer ... ben kadınlar plajında sezonu açarım .
Çoook öpüldünüzzzz .
Buralar ve siz yine birbirinize emanet
İnşallah öyledir canım bir olsa rahatlayacağım bir de vücudumu iyi hissediyorum öyle göbeğim falan pek kalmadı aslındaVaavvv tebrikler canım, sakın bırakma karatayı
Vaavv tebrikler canım, emin adımlarla ilerliyorsun
Vaavv süper canım
Ahh 59 keşke benim olsa :) tebrikler canım
Sağol canım
Regl yüzünden canım üzülme
Evet evet sonunda buldum bana iyi geleni :)
Teşekkürler canım bende merak ettimBende 3 biliyordum kuzumspor kaptanlarımız söyler görünce canım
Bu arada mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllara canım
Öyle ise dogrudur ama arada ister istemez koşuyada dönüşuyor hızını alamayincaEfser canım sadece koşu 4 ile çarpılıyor koşu bandında yürüyorsan normal yada tempolu o 2 ile çarpılıyor ben aynı zamanda koşu yaptığım için biliyorum
Teşekkür ederim canımCanım internette Dukan yağ sökücü ödem attırıcı çay diyor
Ya.cay maden suyu limon
Ayy men nete gidm bu nasıl spor menü maşallah canım
Hiç güzel olmamış
Aynen canım yarın bana ulaşamazsınız sebebi rakibem
Nice mutlu yıllara canım
Bu arada fotoda çok guzeldin
Kaçacak yer ariyorcunku bugün öğlen mercimekli bulgur pilavı yedi oda kendisini yiyor simdi
Darısı sana olsun inşallsh seninde nice evlilik yıldönümlerini burda kutlariz teşekkur ederimMakarna hariç iyiymiş aslında menün. Tost makinesini de boşver. Kaldır üst dolaba gitsinn
Ayy değişik bişey gördüm menünde nası rahatladıııım. Yarın gelsin - leeer
Güzel menü... Akşama bi salata da ekleseydin olardı
Çünki neden olmasın. Ausun ohhhm tekniğini kullanalım. Oooohhhmmmmmmmm
Bool prolu menü. En bi sevdiğim
Güzel menü canım. Demek ki isteyince oluyormuş. Ama ara yapacaksan lütfenn lütfennn kuruyemişi azalt... Modifiye karatayda sadece kuruyemiş serbest olmamalı
Hele senin menünün güzelliğiii
Yarın tartı üstünde halay mı çekilecek acabaaaa
Lilimin midesi küçülmüüüş. Lilimiiin midesi küçüüülmüüş Bir gün herkes Kaptan Aus kuş menüsüyle doyacak kıvama gelecek
Çok güzel menüüü... Yıldönümünüzü de kutlarım. Birlikte huzurla nicee senelere huzurla
Sen bence Ausun evladiyeliğini istiyorsun
İyi ki bir giremedik. Simit makarna diye de yazmış. Emin ol şu an neler neler istiyorum amaSarayca nın da dediği gibi iradeli olanların kazandığı bir oyun bu.
Teşekkür ederimNice mutlu huzurlu yillar gecirin abla.
Teşekkür ederim tatlımNice mutlu huzurlu yıllara canım
Nehirim sizin gibi minnaklarda gr oynaması normal canım sen ölçülerini baz alİnşallah öyledir canım bir olsa rahatlayacağım bir de vücudumu iyi hissediyorum öyle göbeğim falan pek kalmadı aslında
saraycam bence 1 haftadaha dişini sık ve 55 gör canım
Canım senin kılına göre buda harika sonuç zaten çok çok tebrik ederim aus ve sen ilham oluyorsun bana
Ölçmedim hiç kendimi ama daha iyi hissediyorum o göbek bölgesi gitti yüzük parmağım biraz şiş bakalım spora sürekli devam etmeliyim sıcaktan çok yorgun düşüyorum eve gidince ya bu akşam yapayım bariNehirim sizin gibi minnaklarda gr oynaması normal canım sen ölçülerini baz al.
Sagol abla 20
Nasil taniyorsun benisaraycam bence 1 haftadaha dişini sık ve 55 gör canım
Sende biliyorsunki biz bırakınca rakamlar hemen artıyor bu rakama gelmişken bırakma 55 i gör derim
Yanlızzzzz hafta sonu dikkat et hafta içi zorlama bukadar kendini .
İyi alıştın sen, nasıl olsa hafta içi veriyom diye hafta sonu salmaya:
Tesekkur ediyorum canim burasi ve aus cok iyi geldi bana. Yoksa 60 olur birakirdim ben . Sende gayet guzel kilolar vereceksin benceCanım senin kılına göre buda harika sonuç zaten çok çok tebrik ederim aus ve sen ilham oluyorsun bana
Bence 1 kilo icin degmez canim cok az kalmış biliyorum son kilolar asap bozuyor ben diyorumki 1 hafta daha kendini dene kuzum
Kendimden biliyorum desekNasil taniyorsun benizaten devam edecegim bayrama kadar yoksa 60 olur giderim. Hic zor degil 60 olmak benim icin 2 gun ful yemeye bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?