Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlarrrrrrrr

cuma 81.2
bugün 78.5
fark -2.7 Ausencia igdedali

Vaavvv tebrikler canım, sakın bırakma karatayı
Gecen hafta 70.3
Bu hafta. 69.2
Fark. 1.1
Yuzde. 1.56

Vaavv tebrikler canım, emin adımlarla ilerliyorsun
Kilo bildirimim eşim gidecek telefonumun yok malum, wc siz bildirimim

Geçen hafta: 62,1
Bu hafta: 60,8
Fark: 1,3 kilo
Yüzde: 2,09
Ausencia igdedali
Ortim @caytabagi mortim @Antepia27
Vaavv süper canım
Cuma:59.8
Bugün:59.3

Fark: 0.5
Ausencia
Ahh 59 keşke benim olsa :) tebrikler canım
Sağol canım
Benim moralim bozuk regl gelmedi gelemedi geçti yine dikkat ettim aslında spor çok yapamasam da ucundan da olsun tatmıştım ama yok ya moralim çok bozuk + 200 54.00 Ausencia
Regl yüzünden canım üzülme
Az da olsa emin adımlarla ilerliyorsun eflalim sanırım karatay sanada yaradı tebrik ederim canım
Evet evet sonunda buldum bana iyi geleni :)

fulyacım ausa katılıyorum senin sorunun zaten aralara sıkıştırdıgın karbonlardı onları yemeyince zaten verecegin aşıkardı bunu karatay teyzenin yasagıyla yaptın bencede bozma . Kilonu durdurma bak ne güzel gitmiş devamını getitirsen düşün 1 aya kalmaz 65 lerdesin . Bunu yabana atmaya degermi şurda kaç aydır ugraşıyorsun büyüyü bozma derim bende

Ha şunuda hatırlatayım karatay , montiğnac, dukan gibi karbon kısıtlamalı diyetlerde ilk hafta karbon kesilmesinden dolayı kaslarda su kaybı görülür ödemlerde gider , her hafta bu kadar verilmez ama yinede haftada 1 kilonuz gider bozmazsanız .

Son düzenleme:
iyi eğlenceler ausum

İnşallah öyledir canım bir olsa rahatlayacağım bir de vücudumu iyi hissediyorum öyle göbeğim falan pek kalmadı aslında

Bende 3 biliyordum kuzum spor kaptanlarımız söyler görünce canım
Bu arada mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllara canım
Teşekkürler canım bende merak ettim
Efser canım sadece koşu 4 ile çarpılıyor koşu bandında yürüyorsan normal yada tempolu o 2 ile çarpılıyor ben aynı zamanda koşu yaptığım için biliyorum
Öyle ise dogrudur ama arada ister istemez koşuyada dönüşuyor hızını alamayinca yani onu hesaplamak zor

Teşekkür ederim canım
Darısı sana olsun inşallsh seninde nice evlilik yıldönümlerini burda kutlariz teşekkur ederim
Nice mutlu huzurlu yillar gecirin abla.
Teşekkür ederim
Nice mutlu huzurlu yıllara canım
Teşekkür ederim tatlım

Gunaydin hayirli sabahlar

Kilo bildirimim
Gecen hafta 56.4 kg
Bu hafta 56.0 kg
Fark 0.4 kg
% 0.709

Veee istedigim kiloda olamasamda listeye zarar vermemek adina mezun olmak istiyorum

Ausencia igdedali
saraycam bence 1 haftadaha dişini sık ve 55 gör canım
Sende biliyorsunki biz bırakınca rakamlar hemen artıyor bu rakama gelmişken bırakma 55 i gör derim
Yanlızzzzz hafta sonu dikkat et hafta içi zorlama bukadar kendini .
İyi alıştın sen, nasıl olsa hafta içi veriyom diye hafta sonu salmaya:

Kilo bildirimim
Gecen hafta 56.4 kg
Bu hafta 56.0 kg
Fark 0.4 kg
% 0.709

Veee istedigim kiloda olamasamda listeye zarar vermemek adina mezun olmak istiyorum

Ausencia igdedali
Canım senin kılına göre buda harika sonuç zaten çok çok tebrik ederim aus ve sen ilham oluyorsun bana

Nehirim sizin gibi minnaklarda gr oynaması normal canım sen ölçülerini baz al .
Ölçmedim hiç kendimi ama daha iyi hissediyorum o göbek bölgesi gitti yüzük parmağım biraz şiş bakalım spora sürekli devam etmeliyim sıcaktan çok yorgun düşüyorum eve gidince ya bu akşam yapayım bari

Nasil taniyorsun beni zaten devam edecegim bayrama kadar yoksa 60 olur giderim. Hic zor degil 60 olmak benim icin 2 gun ful yemeye bakar

Kilo bildirimim
Gecen hafta 56.4 kg
Bu hafta 56.0 kg
Fark 0.4 kg
% 0.709

Ausencia igdedali
Bence 1 kilo icin degmez canim cok az kalmış biliyorum son kilolar asap bozuyor ben diyorumki 1 hafta daha kendini dene kuzum

Nasil taniyorsun beni zaten devam edecegim bayrama kadar yoksa 60 olur giderim. Hic zor degil 60 olmak benim icin 2 gun ful yemeye bakar
Kendimden biliyorum desek

Ama listeden çıkınca öyle olmuyor eğer bayrama kadar devamsa listeden çıkma derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…