Gecen hafta 70.3
Bu hafta. 69.2
Fark. 1.1
Yuzde. 1.56
Kilo bildirimim eşim gidecek telefonumun yok malum, wc siz bildirimim
Geçen hafta: 62,1
Bu hafta: 60,8
Fark: 1,3 kilo
Yüzde: 2,09
Ausencia @igdedali
Ortim @caytabagi mortim @Antepia27
Hepinizi tebrik ediyorum. Ozellikle 60 kiloyum ve eflalim kilo veremiyoruz diyordunuz. Sizi 2013 te ki saraycanin diyetteki ilk aylarina benzettim 2 ay cirpindim 2 kg verebildim sonrasinda cakma karatayla 20 kg verdim. Bence bunu hic bozmayin. 6 lar 5 ler 1-2 ay uzaginizda.Benim moralim bozuk regl gelmedi gelemedi geçti yine dikkat ettim aslında spor çok yapamasam da ucundan da olsun tatmıştım ama yok ya moralim çok bozuk + 200 54.00Ausencia
Bir hayır duanı alırım o zamanHepinizi tebrik ediyorum. Ozellikle 60 kiloyum ve eflalim kilo veremiyoruz diyordunuz. Sizi 2013 te ki saraycanin diyetteki ilk aylarina benzettim 2 ay cirpindim 2 kg verebildim sonrasinda cakma karatayla 20 kg verdim. Bence bunu hic bozmayin. 6 lar 5 ler 1-2 ay uzaginizda.
Nehircim uzulme kuzum. Soyle dusun bu hafta sarayca ablani mutlu ettin yetmez mi
Bence 1 kilo icin degmez canim cok az kalmış biliyorum son kilolar asap bozuyor ben diyorumki 1 hafta daha kendini dene kuzum
Kendimden biliyorum desek
Ama listeden çıkınca öyle olmuyor eğer bayrama kadar devamsa listeden çıkma derim.
Ne etcen daktırım kilonlamı dövecen yoksa kilo bildirip tozmu olacan de hele
Allah ne muradin varsa versin kuzumBir hayır duanı alırım o zaman
Aynı bana benziyorsun ya bende hafta sonu evde keyif yapıyorum ondan oluyor bu hafta sonu yapmayacağım amaNasil taniyorsun benizaten devam edecegim bayrama kadar yoksa 60 olur giderim. Hic zor degil 60 olmak benim icin 2 gun ful yemeye bakar
Amin cümlemizin inşallah sağol cınım Allah razı olsunAllah ne muradin varsa versin kuzum
Haftasonu nete girmiyorum nasıl olsa diye tozutuyorsunuz dimiAynı bana benziyorsun ya bende hafta sonu evde keyif yapıyorum ondan oluyor bu hafta sonu yapmayacağım ama
hakkaten benim kilo vermem zor bir kere daha anladım.sonucta aynı liste 4 günlük uyguladım.o kesin 1 günde vermiştir benim verdiğimi.hezimetimi yaşamak için arıyorum.Ne etcen daktırım kilonlamı dövecen yoksa kilo bildirip tozmu olacan de hele
OlabilürHaftasonu nete girmiyorum nasıl olsa diye tozutuyorsunuz dimi
Tesekkur ederim canim. Bu hafta cok az yedim az verincede moral bozuklugu yasadimTebrikler canım senin kilon için güzel bir rakam
:)çok çok tebrikler herkese
inşallahVaavvv tebrikler canım, sakın bırakma karatayı
Vaavv tebrikler canım, emin adımlarla ilerliyorsun
Vaavv süper canım
Ahh 59 keşke benim olsa :) tebrikler canım
Sağol canım
Regl yüzünden canım üzülme
Evet evet sonunda buldum bana iyi geleni :)
Sarayca hedef bende de 55 olduğu için senin menülere ayrıca dikkat ediyorum ben
Maşallah abla Allah hep mutlu huzurlu eylesin yuvanızıSagol abla 20
Gecen hafta 70.3
Bu hafta. 69.2
Fark. 1.1
Yuzde. 1.56
Kilo bildirimim eşim gidecek telefonumun yok malum, wc siz bildirimim
Geçen hafta: 62,1
Bu hafta: 60,8
Fark: 1,3 kilo
Yüzde: 2,09
Ausencia @igdedali
Ortim @caytabagi mortim @Antepia27
Benim moralim bozuk regl gelmedi gelemedi geçti yine dikkat ettim aslında spor çok yapamasam da ucundan da olsun tatmıştım ama yok ya moralim çok bozuk + 200 54.00Ausencia
Hedefine en kisa zamanda ulasman dilegiyle canim.:)
inşallah
Sarayca hedef bende de 55 olduğu için senin menülere ayrıca dikkat ediyorum benGitmesen daha iyi bence tebrik ederim seni de
Maşallah abla Allah hep mutlu huzurlu eylesin yuvanızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?