Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam kaptanim soz dikkat edecegim bu hafta. Kuruyemis yakti haftasonu beni . Bu hafta yemem.

60kiloyum gözlerim isildadi kilonu görünce bozmamaya calis 2-3 hafta daha.

Karatay gibi diyenlerin en zor kısmı yasaklar hele ekmek her daım sofrada goz önünde.
Bir süre yapıp birakmaktansa haftada 1gun mesela pazar kahvaltısında tüketsen olurmu bilmiyorum.
Gr bile izin yok karatayda insülin başa döner diyorlar ama durup durup saldirmaktan iyi sanki.

Bende ekmek yemiyorum karatay mı besleniyorum acep abur cuburları saymazsak

3 ogun karbonsuz yapmani tavsiye ederim
Şimdi inceledim şöyle üstten Karatayı. Öğlen ben normalde öyle çok yemem yani bu akşam ve öğlen aynı dengede gibi. Ben birini hafif tutup birini ağır yerim. Birde et ağırlıklı çok. Hem öğlen hem akşam. Bu kadar et bünyeye fazla olmaz mı. Yani çok et tüketmek insanın nefsine. Bilemedim.Siz tamı tamına listeye uyuyormusunuz?

Allahımmmmmmmmmmmm.ağlamak istiyorum lunya yı yendim ben.
kız lunya yoksa haftaya verecek kilom kalsın diye asılmadın mı .iğdeye yenilmemek için mi yaptın. N Nana
Kız ne bileyerek yapacağım, en az 1 kilo bekliyordum. Yoldan dün akşam geldim yolculuk sonrası tartilma evresindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…