ay bileyim şoktayım.ben zaten 600gr haftasonunda vermiştim.ve dün bile sabittim.bie 4 günlük yaptım.Allahtan bi baktım evde kiraz sapı varmış.o biraz toparladı.sanırım ovulasyon şişliği yaşıyorum.yoksa bugün hemşirem bugün gözüme incelmiş göründünüz dedi.Kız ne bileyerek yapacağım, en az 1 kilo bekliyordum. Yoldan dün akşam geldimyolculuk sonrası tartilma evresindeyim
geçen hafta 71.1 bu hafta 69.6
fark 1500
sevinç gözyaşları döken smiley
Daktırım sonuç harika helede 6 lı rakamlargeçen hafta 71.1 bu hafta 69.6
fark 1500
İlk hafta olsugunuda unutma eflalimDemel ki neymiş karatay da kahvaltı da meyve yenince ve gün içinde bulgur pilavı yiyince de kilo mis gibi veriliyormuş
yaa ne güzel :)geçen hafta 71.1 bu hafta 69.6
fark 1500
Akşamları açık büfe önünde ne kadar zorlandım ona rağmen yemedimay bileyim şoktayım.ben zaten 600gr haftasonunda vermiştim.ve dün bile sabittim.bie 4 günlük yaptım.Allahtan bi baktım evde kiraz sapı varmış.o biraz toparladı.sanırım ovulasyon şişliği yaşıyorum.yoksa bugün hemşirem bugün gözüme incelmiş göründünüz dedi.
bir öğün et bir öğün sebze de yiyebilirsin, 2 öğün et, 2 öğün sebzede farketmez, neyi nasıl seviyorsan ve kendini nasıl tok hissediyorsan öyle yapmalısın. maksat un, pirinç, makarna, şekerli paketli gıdalardan uzak durmak, onun dışında her şey yeniyor, ben sadece 3 öğün yiyorum onun dışında ara yapmıyorum, yemeğin tuzuna dahi bakmıyorum, akşam erken kapatıyorum en geç 6 diyeyim, meyve vs. sınırlı tüketmek gerekiyor, arada onuda yiyorum, arada ekmekte yiyorum yani tam olarak uygulamaktansa kendine göre modifiye etmek daha mantıklı geliyor, neticede kilolarımız çok değil, kendimizi çok yormanın/kasmanın manası yok :)Şimdi inceledim şöyle üstten Karatayı. Öğlen ben normalde öyle çok yemem yani bu akşam ve öğlen aynı dengede gibi. Ben birini hafif tutup birini ağır yerim. Birde et ağırlıklı çok. Hem öğlen hem akşam. Bu kadar et bünyeye fazla olmaz mı. Yani çok et tüketmek insanın nefsine. Bilemedim.Siz tamı tamına listeye uyuyormusunuz?
tatildemisin canım.Akşamları açık büfe önünde ne kadar zorlandım ona rağmen yemedimkeşke yeseydim aklım soslu biber ve Rus salatasinda kaldı
Allah Allah dün ne yedin ki şiştin herhaldeKilom 104.2
Dün 103.7 çıkmıştım 500 gr eksiydi bundan
Evet 4 günlük tatildeydik ailecektatildemisin canım.
Akşamları açık büfe önünde ne kadar zorlandım ona rağmen yemedimkeşke yeseydim aklım soslu biber ve Rus salatasinda kaldı
walla herşey yemek içmek değil.yemek içmek ve selfie çekmekten insanoğlu anın tadını çıkaramaz oldu.Evet 4 günlük tatildeydik ailecek
Peyniri et yerine kullanabilirsin canımŞimdi inceledim şöyle üstten Karatayı. Öğlen ben normalde öyle çok yemem yani bu akşam ve öğlen aynı dengede gibi. Ben birini hafif tutup birini ağır yerim. Birde et ağırlıklı çok. Hem öğlen hem akşam. Bu kadar et bünyeye fazla olmaz mı. Yani çok et tüketmek insanın nefsine. Bilemedim.Siz tamı tamına listeye uyuyormusunuz?
Sanırım ben tadını cikaranlardanimwalla herşey yemek içmek değil.yemek içmek ve selfie çekmekten insanoğlu anın tadını çıkaramaz oldu.
Allah Allah dün ne yedin ki şiştin herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?