Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız ne bileyerek yapacağım, en az 1 kilo bekliyordum. Yoldan dün akşam geldim yolculuk sonrası tartilma evresindeyim
ay bileyim şoktayım.ben zaten 600gr haftasonunda vermiştim.ve dün bile sabittim.bie 4 günlük yaptım.Allahtan bi baktım evde kiraz sapı varmış.o biraz toparladı.sanırım ovulasyon şişliği yaşıyorum.yoksa bugün hemşirem bugün gözüme incelmiş göründünüz dedi.

Akşamları açık büfe önünde ne kadar zorlandım ona rağmen yemedim keşke yeseydim aklım soslu biber ve Rus salatasinda kaldı

bir öğün et bir öğün sebze de yiyebilirsin, 2 öğün et, 2 öğün sebzede farketmez, neyi nasıl seviyorsan ve kendini nasıl tok hissediyorsan öyle yapmalısın. maksat un, pirinç, makarna, şekerli paketli gıdalardan uzak durmak, onun dışında her şey yeniyor, ben sadece 3 öğün yiyorum onun dışında ara yapmıyorum, yemeğin tuzuna dahi bakmıyorum, akşam erken kapatıyorum en geç 6 diyeyim, meyve vs. sınırlı tüketmek gerekiyor, arada onuda yiyorum, arada ekmekte yiyorum yani tam olarak uygulamaktansa kendine göre modifiye etmek daha mantıklı geliyor, neticede kilolarımız çok değil, kendimizi çok yormanın/kasmanın manası yok :)

Peyniri et yerine kullanabilirsin canım

N Nana affına sıgınarak bi balkon konuşması yapıcam.kız görmemişin galibiyeti mazur gör.
öncelikle beni destekleyen kaptaniçem ece ablam çokk teşekkür ederim.
sonra dün bana köfte hazırlayan bakıcım ona da teşekkür ederim.
veee tam zamanını bulan dolunay,ovulasyon,iş yeri stresi size rağmen zafer benim oh olsun.

Allah Allah dün ne yedin ki şiştin herhalde

Gerçekten çok sis uyandım yazinca ne kadar inandirici oluyor bilmiyorum gözlerim parmaklarim fenaydi zaten sabit bir ödem sürekli var.

Dün sabah normal kahvaltı 4 te yayla çorbası içtim 1 kase midem bulandı diye.

Akşamda zeytinyağlı fasulye yedim ekmekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…