Ahan da gelmiş 69'larGecen hafta 70.3
Bu hafta. 69.2
Fark. 1.1
Yuzde. 1.56
Ooooooooo bu da çooook güzeeeeelllKilo bildirimim eşim gidecek telefonumun yok malum, wc siz bildirimim
Geçen hafta: 62,1
Bu hafta: 60,8
Fark: 1,3 kilo
Yüzde: 2,09
Ausencia igdedali
Ortimcaytabagi mortim @Antepia27
Demek ki neymiş karatay eflalde de yarıyormuşşşBu arada bu 3 günde verdiğim kilo belirteyim. 3 gündür diyetteyim malum :) karataya devam74 düm üç gün önce.
3 günde 1.2 kilo verdim
Lunyayı yenen bir daktır gördüm sankiiigeçen hafta 71.1 bu hafta 69.6
fark 1500
sevinç gözyaşları döken smiley
Buyur hayatım bugün balkon senin geniş genişN Nana affına sıgınarak bi balkon konuşması yapıcam.kız görmemişin galibiyeti mazur gör.
öncelikle beni destekleyen kaptaniçem ece ablam çokk teşekkür ederim.
sonra dün bana köfte hazırlayan bakıcım ona da teşekkür ederim.
veee tam zamanını bulan dolunay,ovulasyon,iş yeri stresi size rağmen zafer benim oh olsun.
Ekmek olmamış belki ama diğerleri aslında oldukça çok az
Gerçekten çok sis uyandım yazinca ne kadar inandirici oluyor bilmiyorum gözlerim parmaklarim fenaydi zaten sabit bir ödem sürekli var.
Dün sabah normal kahvaltı 4 te yayla çorbası içtim 1 kase midem bulandı diye.
Akşamda zeytinyağlı fasulye yedim ekmekle.
Ekmek olmamış belki ama diğerleri aslında oldukça çok azBen inanırım çünkü inanılmaz şişlikler bende de devam ediyor
Bonusum hastalık filan derken karambole geldin bu hafta. Dün akşam yemeği geç yemişin e bi de ekmek varmış. Normal ödemle uyanmanAcıktım bişey yemedigim için ekmegide
yedim. Vazgecmek istemiyorum ama her an vazgeçme durumundayım.
Bu hafta fazlasıyla moralim bozuktu diyet açısından.
geçen hafta 71.1 bu hafta 69.6
fark 1500
sevinç gözyaşları döken smiley
Kilom 104.2
Dün 103.7 çıkmıştım 500 gr eksiydi bundan
Kızlar çocuklarla arabayla ilk yolculuğum İstanbul a gidiyorum hemen kilo bildireyim
Listeyi ayarladınız mı inşallah yapabiliriz ben varınca bakmaya çalışırım
Geçen hafta 69.5
Bu hafta 68.7
Fark 800
Yüzde 1.15
Kilo bildirimim:
Geçen hafta : 65.2
Bu hafta: 64.4
Fark: 800 gr
Yüzde:1.23
Dün sabah bundan 500 gr fazlaydım ohhhmmm işe yaradı. Bi de hibisküsAusencia
tebrikler hanımlarrr harikasınızBugünü iple çekiyordum kim kaç kilo nasıl meraktayım bilemezsiniz efendim bendeniz 74.4 ile başladığım zayıflama yolculuğuma 73.5 la devam ediyorum
Gene kaptana blöf yapıyorsun di mi
Benimde bugün çok bozuldu moralim bir de istediğim gibi spor yapamadım bana zaman yetmiyor ya spor yapsam ev işim kalıyor ev işi yapsam spor yapamıyorumAcıktım bişey yemedigim için ekmegide
yedim. Vazgecmek istemiyorum ama her an vazgeçme durumundayım.
Bu hafta fazlasıyla moralim bozuktu diyet açısından.
Biz de yediktebrikler hanımlarrr harikasınız
ama ya 55 olamadan mezun olmak çok saçma yaniöyle listeyi zora sokarım vs. yazdım ki, acıyanız bana
Evet haklısın. O zaman bugünden itibaren başlayayım zaten gidişata göre şekillenir sanırsam benimki de. Peki üç gün karbonsuz demiştin demin.Onu nasıl yapacağım. Ekmek yok zaten. Makarna da yok bende. Bazen pirinç bulgur.bir öğün et bir öğün sebze de yiyebilirsin, 2 öğün et, 2 öğün sebzede farketmez, neyi nasıl seviyorsan ve kendini nasıl tok hissediyorsan öyle yapmalısın. maksat un, pirinç, makarna, şekerli paketli gıdalardan uzak durmak, onun dışında her şey yeniyor, ben sadece 3 öğün yiyorum onun dışında ara yapmıyorum, yemeğin tuzuna dahi bakmıyorum, akşam erken kapatıyorum en geç 6 diyeyim, meyve vs. sınırlı tüketmek gerekiyor, arada onuda yiyorum, arada ekmekte yiyorum yani tam olarak uygulamaktansa kendine göre modifiye etmek daha mantıklı geliyor, neticede kilolarımız çok değil, kendimizi çok yormanın/kasmanın manası yok :)
alın benden de o kadar,dün yemek yaptım,yemeğe süprüz misafir geldi,benim bavul işi kaldı,bu akşam yola çıkıyoruz ve daha bavulun nerde olduğunu bilmiyorum artı bu akşam yine yemek yok,yemek yapmam lazım,oğluma ve bize yolluk kek ve poğaça yapmam lazım,işyeri çok yoğun,hiçbirşeye yetişemiyorumBenimde bugün çok bozuldu moralim bir de istediğim gibi spor yapamadım bana zaman yetmiyor ya spor yapsam ev işim kalıyor ev işi yapsam spor yapamıyorum
Selam kızlar
Bı adetSekercikiz çarptı gözüme hoşgeldin cnm nasılsın ?
Dün çok kötu bı gün geçirdim
Şirket kapanıyor ,komple kapsyacaklarmis sanırım 3₺5 kişi kalicaz, ben ve bir kaç arkadaş garanti imiş kalicaz ama işte net değil
İzin burnundan geldi
Deli gibi yedim dün , dünyanın sonu değil tabiki ama can sıkıcı , önümüz kış çocukların okulu ,etüt krediler Allah'ım dusun düşün mshvoldum
Neyse bı nebze olsun moralim düzeldi
Bugün tartilmadim , haftaya tartilirim artık
Peyniri et yerine kullanabilirsin canım
Kilo bildirimim:
Geçen hafta : 65.2
Bu hafta: 64.4
Fark: 800 gr
Yüzde:1.23
Dün sabah bundan 500 gr fazlaydım ohhhmmm işe yaradı. Bi de hibisküsAusencia
Bugünü iple çekiyordum kim kaç kilo nasıl meraktayım bilemezsiniz efendim bendeniz 74.4 ile başladığım zayıflama yolculuğuma 73.5 la devam ediyorum
Sağol bitanem:)
inşallah
Sarayca hedef bende de 55 olduğu için senin menülere ayrıca dikkat ediyorum benGitmesen daha iyi bence tebrik ederim seni de
Maşallah abla Allah hep mutlu huzurlu eylesin yuvanızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?