Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlarrrrrrrr

cuma 81.2
bugün 78.5
fark -2.7 Ausencia igdedali

Çook çoook güzel. Karatay sende işe yarayacak bu belli oldu. Nolur o simiti yememiş ol bugün.
Simit seni tok tutmaz daha çok acıktırır...
Ne 80 görülmüüş, ne 79

Gecen hafta 70.3
Bu hafta. 69.2
Fark. 1.1
Yuzde. 1.56

Ahan da gelmiş 69'lar

Kilo bildirimim eşim gidecek telefonumun yok malum, wc siz bildirimim

Geçen hafta: 62,1
Bu hafta: 60,8
Fark: 1,3 kilo
Yüzde: 2,09
Ausencia igdedali
Ortim caytabagi mortim @Antepia27
Ooooooooo bu da çooook güzeeeeelll

Bu arada bu 3 günde verdiğim kilo belirteyim. 3 gündür diyetteyim malum :) karataya devam 74 düm üç gün önce.
3 günde 1.2 kilo verdim
Demek ki neymiş karatay eflalde de yarıyormuşşş

geçen hafta 71.1 bu hafta 69.6
fark 1500

sevinç gözyaşları döken smiley
Lunyayı yenen bir daktır gördüm sankiii

Buyur hayatım bugün balkon senin geniş geniş

Ekmek olmamış belki ama diğerleri aslında oldukça çok az Ben inanırım çünkü inanılmaz şişlikler bende de devam ediyor

Ekmek olmamış belki ama diğerleri aslında oldukça çok az Ben inanırım çünkü inanılmaz şişlikler bende de devam ediyor

Acıktım bişey yemedigim için ekmegide
yedim. Vazgecmek istemiyorum ama her an vazgeçme durumundayım.
Bu hafta fazlasıyla moralim bozuktu diyet açısından.

Bonusum hastalık filan derken karambole geldin bu hafta. Dün akşam yemeği geç yemişin e bi de ekmek varmış. Normal ödemle uyanman

geçen hafta 71.1 bu hafta 69.6
fark 1500

sevinç gözyaşları döken smiley

Kilom 104.2

Dün 103.7 çıkmıştım 500 gr eksiydi bundan

Kilo bildirimim:
Geçen hafta : 65.2
Bu hafta: 64.4
Fark: 800 gr
Yüzde:1.23
Dün sabah bundan 500 gr fazlaydım ohhhmmm işe yaradı. Bi de hibisküs Ausencia

Bugünü iple çekiyordum kim kaç kilo nasıl meraktayım bilemezsiniz efendim bendeniz 74.4 ile başladığım zayıflama yolculuğuma 73.5 la devam ediyorum
tebrikler hanımlarrr harikasınız
Gene kaptana blöf yapıyorsun di mi

ama ya 55 olamadan mezun olmak çok saçma yani öyle listeyi zora sokarım vs. yazdım ki, acıyanız bana

Benimde bugün çok bozuldu moralim bir de istediğim gibi spor yapamadım bana zaman yetmiyor ya spor yapsam ev işim kalıyor ev işi yapsam spor yapamıyorum

tebrikler hanımlarrr harikasınız

ama ya 55 olamadan mezun olmak çok saçma yani öyle listeyi zora sokarım vs. yazdım ki, acıyanız bana
Biz de yedik
Ben geçen hafta yedim gerçi ama bu hafta yemedim
Senle bi sporda kapışmadan valla bırakmaaam
Bu hafta menünü accık değiştirecektin. Sayende domates salatalıktan tiksindim. Kim bilir senin vücut dile gelse ne diyecek
Ki senin kilona göre gene iyi vermişsin

Evet haklısın. O zaman bugünden itibaren başlayayım zaten gidişata göre şekillenir sanırsam benimki de. Peki üç gün karbonsuz demiştin demin.Onu nasıl yapacağım. Ekmek yok zaten. Makarna da yok bende. Bazen pirinç bulgur.

Selam kızlar

Bı adet Sekercikiz çarptı gözüme hoşgeldin cnm nasılsın ?

Dün çok kötu bı gün geçirdim
Şirket kapanıyor ,komple kapsyacaklarmis sanırım 3₺5 kişi kalicaz, ben ve bir kaç arkadaş garanti imiş kalicaz ama işte net değil

İzin burnundan geldi
Deli gibi yedim dün , dünyanın sonu değil tabiki ama can sıkıcı , önümüz kış çocukların okulu ,etüt krediler Allah'ım dusun düşün mshvoldum

Neyse bı nebze olsun moralim düzeldi
Bugün tartilmadim , haftaya tartilirim artık

Benimde bugün çok bozuldu moralim bir de istediğim gibi spor yapamadım bana zaman yetmiyor ya spor yapsam ev işim kalıyor ev işi yapsam spor yapamıyorum
alın benden de o kadar,dün yemek yaptım,yemeğe süprüz misafir geldi,benim bavul işi kaldı,bu akşam yola çıkıyoruz ve daha bavulun nerde olduğunu bilmiyorum artı bu akşam yine yemek yok,yemek yapmam lazım,oğluma ve bize yolluk kek ve poğaça yapmam lazım,işyeri çok yoğun,hiçbirşeye yetişemiyorum

masum çok kötü olmuş,bugünlerde bizim işyerindede bazı şeyler oluyo gerçekten çok can sıkıcı,allah herkesin yardımcısı olsun,bi kapıyı kapatırsa tez vakittediğerini açcın inşallah

Tebrikler arkadaşlar ne güzel hep böyle tıkır tıkır gitsin:)
Peyniri et yerine kullanabilirsin canım

Kilo bildirimim:
Geçen hafta : 65.2
Bu hafta: 64.4
Fark: 800 gr
Yüzde:1.23
Dün sabah bundan 500 gr fazlaydım ohhhmmm işe yaradı. Bi de hibisküs Ausencia

Bugünü iple çekiyordum kim kaç kilo nasıl meraktayım bilemezsiniz efendim bendeniz 74.4 ile başladığım zayıflama yolculuğuma 73.5 la devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…