Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güle güle canım iyi tatiller :)

Dondurma ciddi manada büyük sınav yaaa

Dondurma ciddi manada büyük sınav yaaa
Metana göre kızıyor kaptan. Mesela ben bir iki kez yedim. Sopa görmedim Efser ' e kızmasına da şaşırdım onun da meta iyi aslında. Ama şu var hiç sabitle ya da artıyla gelmedim. bi de anlaşmamız vardı. dondurma varsa kalkıp yarım saat göbek atıyordum. Her top için yarım saat

Menumu yazayim
igdedali
Sabah
Soganli yumurta
Zeytin
Peynir
Bi su bard süt
2 dilim kepek ekemek

Aksam 15.30
5yk esmer bulgur pilavi
Kabak yemegi

Su 2olur yatasiya
Sporu aksam bildircimmmm.
Yogurt yeni mayaladim.
Salata malzemem de bitmis pazar gun pazardan alcaz ins

Hani bi soz varya hedefe varilan yolda cekilen cile kutsaldir diye.
En iyisini yapaiyorsun.

69'u görünce rehavet mi çöktü diye düşündüm menünü okurken. Kabak yemeğinin yanına en güzel yoğurt gidiyor
Hele de 5 yk bulgur pilavı çok çok fazla. Esmer beyaz farketmiyor nazarımda. Güzel bir telafi sporu bekliyorum açıkçası

Benim de 1 haftalık yemek listem var tartıda 55'i gördükten sonra. Zaten kilomu 58'de sabitlemek niyetindeyim. O 3 kiloyu da sevdiğim şeyleri yiyerek alacam. Vicdan azabı duymadan. Şimdiden isteyip de yiyemediğim şeyleri yazıyorum ajandama

bi menü patlatalım bakalımmmm. Bana az yiyormuşum gibi geliyor ama doyduktan sonra sıkıntı yok diyorum kendime...
Kahvaltı(10:00)
2 yumurtayla çılbır
az peynir
3-4 zeytin
(fındık fıstık hiç istemedi canım nedense. Doydum da zaten)

Akşam(17:00)
fasulye kavurması
yoğurt

Su: 1,5 lt ama daha içerim
hibisküs ve kahveler var yine
Sporu da akşam bildiririm Ausencia

ya ex morticim dedim ya benim erkek arkadaşım da diyette ama o benim gibi değil her canının çektiğini yer hayatım liste yaptım diyet bitsin söz yicez diyorum çıldırıyor

Ben ilk başlarda yedim o dondurmayıbirde insülin yüksekti ondan yedim o kötegi
Birkere sabitle geldim ama ne kacamak nede diyete uygunsuz yemekti.yol şikinligiydi:/

ya ex morticim dedim ya benim erkek arkadaşım da diyette ama o benim gibi değil her canının çektiğini yer hayatım liste yaptım diyet bitsin söz yicez diyorum çıldırıyor
Onların da meta hızlı işte. Daha çabuk yakıyorlar. Ben mesela bir akşam yemeğinde ekmek yiyeyim ertesi gün yüzüm parmaklarım bir şişer ki. Ama erkekler bu ödem olayını da anlamıyorlar...
Açma derdimi bende var bi tane. Deli gibi yer hala daha 66-67 kilo boyda benden accık uzun.

Yok canım benimkinin boyda kiloda var boy:187 kilo:93 onun azcık vermesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…