Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dun direndi wcye gitmemekte.
Bizde hep soruyoz cis var mi diye.
Bide cisi babasi cagiriyor hadi gonderelim deyip cisi yapinca bay bay cis bay bay diyoruz.
Bide cis basarabilir misiniz deyince daha daha hevesli oluyor.
Çiş var mı dedikten sonra götürün bence yine sık sık. Hem wc ye alışsın hem gelme sıklığını sen de bilirsin ona göre götürürsün

Canim esime sucuk kizarttim. Belki yumurta yer diye 3 hasladim ama yesillik coktu sanirim yemedi hepsi bana kaldi. Yumurtayi cok severim ben.
ben de severim ama hergün iki yiyince bıktım açıkçası. karatayda yumurta da yemeyince acıkılıyor. akşama kadar arada bir yoğurtla durulmuyor. ya da 3 öğünlü yapmak gerek.

Selamlarr Canlarr
55.0 la cikmistim evden 59.9 gördü bu gözler biraz önce

Bunun kaçı Odemdir kaçı haladandir sizce bacilar

bir kısmı mutlaka ödemdir. ama hepsi değildir tatlım

Sabah
Semizotlu chia tohlu yumurta salatasi
Peynir
Zeytin
Cay

karatay bulguru aralarda yiyebilirsiniz diyor ama zayıflama sürecinde pek tavsiye etmiyor. süreyi uzatır diyor. ama arada ben de istiyom.

Kizlar bende bir sey sormak istedim diyet disi ama. Aranizda sokak veya orman hayvanlarini duzenli olarak besleyen veya besleyen birine duzenli olarak bagis yapaniniz var mi?
Bir de bildiginiz zor durumda bir sehit cocugu var mi ? Az da olsa yardim etmek istiyorum da cevremde birini bulamadim belki birinizin bildigi tanidigi vardir diye sormak istedim

sabah 10.00
2 yumurtadan füme etli mantarlı omlet
kekikli domates salatalık biber
1 parça keçi peyniri
5 zeytin
4 ceviz

ara 16.30
5 taze incir
biraz süt

akşam 18.30
1 tabak fırında sebze
küçük kase sulu ev yoğurdu

yatana kadar 2,5 lt su
akşam 1 bardak dukan birası igdedali

Merhabalar menüm
Sabah 09:00
2 yumurta az t. yağlı tavada
Kapya biber 1 tane
Domates salatalık
Az peynir 6 zeytin
2 ceviz 1 hurma
1 siyah çay
1 yeşil çay
Öğleden sonra 15:00 gibi
1y.k. chia 2 ceviz 1 gün kurusu 1 kase yoğurt karışımı
Akşam alışverişe çıkınca geç oldu malesef 20:30-21:00 gibi
Ton balıklı çoban salata
1 kase yoğurt
Dukan içeceği (sanırım 4 bardaktı)
Su: 2 lt.yatana kadar 2,5 lt. olur
Spor: bugün yok, kendimi halsiz hissediyorum
Ausencia igdedali
Ortim caytabagi Mortim Sarayca

Afiyet olsun mortim

Yazın da grip hiç çekilmez heee. Geçmiş olsun canımmm. Bol su tüket. spor da yapma şimdilik...
Menün de güzel datlımm

Hoşgeldiiiiiin. Üzülme onun çoğu hala ve yol ödemidir. Hele o ilaç inanılmaz su tutuyor vücutta. birkaç güne normalde döner. Belki 1-2 kilo almış olabilirsin ama o da çabucak iner... Özlendiiiiiin

Akşamın çok karbon olmuş. Karbonhidrat tüketiminin öyle bişeysi var işte. Yedikçe canı çekiyor insanın...
Canan abla diyet yaparken önermiyor bulguru...

bugunku menum
sabah bir dilim ekmekle peynir dormates salata
arada bir tane salata
aksam bi kaseden biraz fazla etli kurufasulye bol yogurt
.
isin arasinda annmde fasulye vardi ondan yedim

bol su icildi suya devam
O kargaşada güzel yine menün

Bizim burada kedi evi var. Herhalde şu an 100 kediden fazlasıyla ilgileniyordur... Gönüllü bir ablamız evinde kedilere bakıyor. Ayrıca sokakta da bakıyor. Düzenli yardım ediliyor kendisine. Eğer niyetliysen kendisiyle görüştürebilirimm. Biz paradan ziyade mama sipariş edip gönderiyorduk evine

5 incir+3 hurma biraz fazla olmuş. Kabızlık şeysi için yemişsin ama bunun yerine sabah aç karna iki kuru incir yiyip üstüne su içseydin daha fazla faydasını görürdün. Pek karataylık değil bugün menün

Bugünkü minak menüm
Sabah
1 yumurtadan melemen
1 k.k keci peyniri
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 1seftali 1 kahve 1 soda
Öğlen dişci randevüme gec kadım.hemen 1 kase yogurt.
Dişcide beklerken 9 badem 1 kahve
Akşam kvdeki yemekler diyetlik degildi hiç yemedim
Ablamda. 3 dilim karbuz çeyrek dilim şeftali..
Bugün mecburen böyle oldu :/
Sporda yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…