Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende çaykurun yeşil çayını aldım. Hiç beğenmedim. Çok yoğun tadı ayrıca aroması çok fazla zaten. Yudum aldıktan sonra hoş tad bırakmıyor ağızda. Ben kapalı çarşıda açık alıyordum yeşil çayı dün bitince marketten alayım dedim ama pişman oldum. Çok çok farklı tadı.

Hoşgeldin nefsim. Bitti mi tatil?
Bitti canım...
Ben de hep sallama iciyordum...
Teneke içinde olandan aldım galiba Çaykurun..
Bana da çok ağır geldi tadı...
Anneme verdim.
Çok az atmak lazım diye düşünüyorum...
Tekrar alacağım çünkü sallamanin değil açık olanin daha faydalı olduğu iddia ediliyor.

igdedali Ausencia
Sabah uyanir uyanmaz yuruyusten once 3yk yogurda keten tohumu yedim.
Su 2 .5olur yatasiya .
Sporu aksam bildircem daha yapcam.

Evet bütün sallama çaylar için aynı şey geçerli. Açık alınanlar daha faydalı. Daha gerçek. Bilemedim bende sallama almıştım elimde bulunsun diye ama artık bir tane atacağım bir lt suya diğerinden alana kadr.

Tecrubeli anneler teyzeler halalr ablalar
Size bi sorum olacak.
Ogluma tuvalet egitimi vermeye basladik da tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Sizler nasil yapmistiniz
Suan halilari kaldirdik.
Bugun 2. Gunumuz.
Dun hep altina yapti. Devamli degistirdik.
Bugun donsuz dolasti ve kucuk cisi gelince 3kere oldugu yere yapti.
5krez wcye yapti.

Bende kızıma veriyorum şimdilerde. İlk günler sürekli senin götürmen gerek çünkü bilmiyorlar ne olacak ne diyeceğim diye. Ben ilk günlerde nerdeyse beş dk bir sorup on dk bir çişe götürüyordum. Bazen yapıyor bazen yapmıyordu. Yani ilk günlerdesin onun söylemesini bekleme. Gittiğiniz zaman anlat ama bak şu an çişini yapıyorsun bundan sonra şöyle böyle olacak diye. Yani ilk zmanalarda senin teşvikinle olacak wc ye gitme.

Bugunku menum
sabah:
1 kase corba. Dun tarhana yaptik da tadina bakalim diye yapmis annem. Ictigim tarhana olunca baska sey yemedim. Bu sene guzel olmus her sene pek begenmezdim eksimsi olurdu bu senekinin tadi suan icin ezogelin gibiydi cok hos olmus. Netten bakmistik tarif iyiymis galiba lezzrtliydi. Sanahlari corba icmeyi cok severim ama yazin pek icilmiyor tabii.

Ogleyin 1 tabak karpuz
aksam tavuk pirzola yaptim tavada , uzerine domatesli sos ve yaninda yogurt , domates ve kirmizi biber (saat 6bucuktan once yedim tavugu)

Sporu gece yazayim
su 2bucugu bulmustur simdiden bugun bayagi ictim su

Dun direndi wcye gitmemekte.
Bizde hep soruyoz cis var mi diye.
Bide cisi babasi cagiriyor hadi gonderelim deyip cisi yapinca bay bay cis bay bay diyoruz.
Bide cis basarabilir misiniz deyince daha daha hevesli oluyor.

Benim kızımda abla oldun sen diyince heveslendi:) Ya onca ay altlarına yapıyorlardı rahatlardı şimdi wc ye gitmek alışmak biraz zor geliyor tabi. Benim kızıma küçük bi lazımlık ve çamaşırlar alınca heveslendi. Tek sorun wc sonrası şortunu filan giymeye üşenmesi:) Biraz üstüne durunca alışıyorlar canım. Sabır gerektiriyor. Kızım büyük tuvaletini şimdilerde yapamıyor alışmaya çalışıyor bakalım. Çişini söylüyor artık şükür.
Dun direndi wcye gitmemekte.
Bizde hep soruyoz cis var mi diye.
Bide cisi babasi cagiriyor hadi gonderelim deyip cisi yapinca bay bay cis bay bay diyoruz.
Bide cis basarabilir misiniz deyince daha daha hevesli oluyor.

Ausencia Ahu060812 Efser aeben igdedali Bonus
Ve daha adini etiketleyemedigim cogu arkadasim.
Nerelerdesiniz yahu
Canim portakalli ordegin soyledigi gibi on onbes dakikada bir sorman lazim. Suphelendigin an hemen gotur canim. Yina arkadasin dedigi gibi anlat bak bundan sonra buraya yapicaz tuvaletimizi gibi. Sennsoylersen cisin geldiginde sana ödul vericem gibi motive et. Cisini söylerse o gun mesela onu takdir ettigini belli et. Annen veya komsu gelirse onlara da öv benim cocugim artik cisini tuvalete yapiyor teyzesi vs gibi. Cocuk dogru bir sey yaptigini anlar. Internette bloglar var istersen arama motoruna çocuga tuvalet egitimi blog vs yaz oyunvari seyler vardir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…