- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Gecmis olsun kuzum.
Dikkat et yaz gribi cok fena yapar.
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun geçmişi okumadım grip mi oldun? Bol su iç canım. Meyve tüket.
saolun kızlar
Geçmiş olsun geçmişi okumadım grip mi oldun? Bol su iç canım. Meyve tüket.
Bitti canım...Hoşgeldin nefsim. Bitti mi tatil?
Ben de hep sallama iciyordum...Bende çaykurun yeşil çayını aldım. Hiç beğenmedim. Çok yoğun tadı ayrıca aroması çok fazla zaten. Yudum aldıktan sonra hoş tad bırakmıyor ağızda. Ben kapalı çarşıda açık alıyordum yeşil çayı dün bitince marketten alayım dedim ama pişman oldum. Çok çok farklı tadı.
Menum gelsinnn.
Sabah
Semizotlu chia tohlu yumurta salatasi
Peynir
Zeytin
Cay
Ara
Bi kupa sade kayfe
Aksamustu
Bi tabak kabak yemegi acili
Bi kase yogurt
Bi dilim kepek ekmek
2lokma yufka borek
3yk bulgur pilavi
Bn aksam yemiyor gibi biseyim.
Yemegi de 15 de yedik.
Bide bu aralar yiyorum doymuyorum.
Ve ekmek borek cekiyor canim.
Bide bisey sorcam karataycilar.
Bugun bi videoda izledm .
Bulgur icin serbest diyordu. Sizler ne diyorsunuz.
Evet bütün sallama çaylar için aynı şey geçerli. Açık alınanlar daha faydalı. Daha gerçek. Bilemedim bende sallama almıştım elimde bulunsun diye ama artık bir tane atacağım bir lt suya diğerinden alana kadr.Bitti canım...
Ben de hep sallama iciyordum...
Teneke içinde olandan aldım galiba Çaykurun..
Bana da çok ağır geldi tadı...
Anneme verdim.
Çok az atmak lazım diye düşünüyorum...
Tekrar alacağım çünkü sallamanin değil açık olanin daha faydalı olduğu iddia ediliyor.
Bagirsaklari calistiriyor.Keten tohumu ne için suspushanımcım?
Gecmis olsun kuzum c vitamini tuket bol bol
Bende kızıma veriyorum şimdilerde. İlk günler sürekli senin götürmen gerek çünkü bilmiyorlar ne olacak ne diyeceğim diye. Ben ilk günlerde nerdeyse beş dk bir sorup on dk bir çişe götürüyordum. Bazen yapıyor bazen yapmıyordu. Yani ilk günlerdesin onun söylemesini bekleme. Gittiğiniz zaman anlat ama bak şu an çişini yapıyorsun bundan sonra şöyle böyle olacak diye. Yani ilk zmanalarda senin teşvikinle olacak wc ye gitme.Tecrubeli anneler teyzeler halalr ablalar
Size bi sorum olacak.
Ogluma tuvalet egitimi vermeye basladik da tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Sizler nasil yapmistiniz
Suan halilari kaldirdik.
Bugun 2. Gunumuz.
Dun hep altina yapti. Devamli degistirdik.
Bugun donsuz dolasti ve kucuk cisi gelince 3kere oldugu yere yapti.
5krez wcye yapti.
Dun direndi wcye gitmemekte.Bende kızıma veriyorum şimdilerde. İlk günler sürekli senin götürmen gerek çünkü bilmiyorlar ne olacak ne diyeceğim diye. Ben ilk günlerde nerdeyse beş dk bir sorup on dk bir çişe götürüyordum. Bazen yapıyor bazen yapmıyordu. Yani ilk günlerdesin onun söylemesini bekleme. Gittiğiniz zaman anlat ama bak şu an çişini yapıyorsun bundan sonra şöyle böyle olacak diye. Yani ilk zmanalarda senin teşvikinle olacak wc ye gitme.
Gecmis olsun kuzum c vitamini tuket bol bol
Dun direndi wcye gitmemekte.
Bizde hep soruyoz cis var mi diye.
Bide cisi babasi cagiriyor hadi gonderelim deyip cisi yapinca bay bay cis bay bay diyoruz.
Bide cis basarabilir misiniz deyince daha daha hevesli oluyor.
Canim portakalli ordegin soyledigi gibi on onbes dakikada bir sorman lazim. Suphelendigin an hemen gotur canim. Yina arkadasin dedigi gibi anlat bak bundan sonra buraya yapicaz tuvaletimizi gibi. Sennsoylersen cisin geldiginde sana ödul vericem gibi motive et. Cisini söylerse o gun mesela onu takdir ettigini belli et. Annen veya komsu gelirse onlara da öv benim cocugim artik cisini tuvalete yapiyor teyzesi vs gibi. Cocuk dogru bir sey yaptigini anlar. Internette bloglar var istersen arama motoruna çocuga tuvalet egitimi blog vs yaz oyunvari seyler vardir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?